Occo

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
20 MB DOSYA BOYUTU

Zevkli zamanlar geçirebileceğiniz bir beceri oyunu

Occo, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Birbirinden zorlu bölümlerin üstesinden gelmeniz gereken oyunda reflekslerinizi sonuna kadar sınamanız gerekiyor.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil beceri oyunu olarak karşımıza çıkan Occo, arkadaşlarınıza meydan okuyabileceğiniz bir oyundur. Oyunda topları yarım çemberin içerisinde tutmaya çalışıyorsunuz. Tüm bölümlerin üstesinden gelmeniz gereken oyunda işiniz bir hayli zor. Son derece dikkatli olmayı gerektiren oyunda reflekslerinizi de iyi kullanmalısınız. Farklı zorluk seviyeleriyle de karşımıza çıkan oyunda yüksek puanlara ulaştıkça liderlik tablosunda da üst sıralara tırmanabiliyorsunuz. Basit bir oynanışa sahip olan Occo, sizleri bekliyor. Eğer bu tarz basit bir mobil oyun arayışınız varsa Occo'yu sakın kaçırmayın.

Occo oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Occo

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz keyifli bir beceri oyunu

Occo, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir beceri oyunu olarak dikkatimizi çekiyor. Zorlu seviyelerin üstesinden gelmeniz gereken oyunda yüksek puanlara ulaşmak için mücadele ediyorsunuz.

Keyifli zamanlar geçirebileceğiniz eğlenceli bir mobil beceri oyunu olarak karşımıza çıkan Occo, telefonlarınızda yer alması gereken bir oyun diyebilirim. Basit oynanışı ve sürükleyici atmosferiyle dikkat çeken oyunda tüm topları çembere göndermeye çalışıyorsunuz. En kısa sürede tüm topları çembere göndermeniz gereken oyunda reflekslerinizi de sonuna kadar kullanmanız gerekiyor. Farklı zorluk seviyeleriyle de donatılan oyunda işiniz bir hayli zor. Basit bir oynanışa sahip olan Occo, sizleri bekliyor. Eğer bu tarz basit bir mobil oyun arayışınız varsa Occo'yu sakın kaçırmayın.

Occo oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bridge.io

    Arcade bulmaca karışımı süper zor bir oyun
  • Gibbets: Bow Master

    Mobilde en çok oynanan ok atma oyunu
  • Pen Run

    Çizime odaklı süper eğlenceli beceri oyunu
  • FLO Game

    Top oyunları arasında en ilginci
  • Bubblegum Hero

    Sakız şişirme yarışına giriyoruz.
  • Icy Bounce

    Batan bloklar üzerinde zıplayarak ilerliyorsunuz.
  • Sky Ball

    Ketchapp'ın yeni top oyununda havada uçuyoruz.
  • Souptastic!

    Android oyununu yemek yapmayı sevenlere tavsiye ederim.