Off Record: Art of Deception

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
11 MB DOSYA BOYUTU

Esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolan insanların izini sürebileceğiniz sıra dışı bir oyundur.

Tarihi mekanlarda gezerek gizemli olayları aydınlatabileceğiniz ve kayıp eserleri bulabileceğiniz Off Record: Art of Deception, mobil platformda macera oyunları arasında yer alan sıra dışı bir oyun olarak ön plana çıkıyor.

Etkileyici grafikleri ve gerçekçi karakterleri ile dikkat çeken bu oyunda yapmanız gereken, ipuçları toplayarak kayıp objeleri bulmak ve gizemli bir şekilde ortadan kaybolan restorasyon görevlisinin izini sürmektir. Oyunda, Avusturya’da esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolan tarihi eserlerin bulunması için göreve gelen uzman kadın kaçırılıyor. Kadını bulma görevi ise size veriliyor. İpuçlarından yola çıkarak kayıp objeleri bulmalı ve şüphelilerin izini sürerek görevleri tamamlamalısınız. Sürükleyici özelliği ve sıra dışı tasarımı ile eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda onlarca şüpheli karakter ve sayısız gizli nesne yer almaktadır. Gizli nesnelere ulaşabileceğiniz yüzlerce ipucu bulunmaktadır. Çeşitli bulmaca ve eşleştirme oyunları sayesinde ihtiyacınız olan ipuçlarını toplayabilir ve kayıp eserleri bulabilirsiniz.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile iki farklı platformda hizmet veren Off Record: Art of Deception, kaliteli bir macera oyunu olarak öne çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

Off Record: Art of Deception

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
822.1 MB DOSYA BOYUTU

Esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolan insanların izini sürebileceğiniz sıra dışı bir oyundur.

Restorasyon işlerinden sorumlu bir kadının aniden ortadan kaybolması üzerine kolları sıvayacağınız ve ipucu toplayarak şüphelilerin izini sürebileceğiniz Off Record: Art of Deception, binlerce oyun tutkunu tarafından keyifle oynanan eğlenceli bir oyun olarak göze çarpıyor.

Bölümlerde onlarca farklı bulmaca ve eşleştirme oyunu bulunmaktadır. Bu oyunlarda başarılı olarak ihtiyacınız olan ipuçlarını toplayabilir ve gizli objelerin yerlerini tespit edebilirsiniz.

Kaliteli grafikleri ve ürpertici müzikleri ile oyunculara sıra dışı bir deneyim sunan bu oyunda amaç, gizli nesneleri bularak gerekli ipuçlarına ulaşmak ve kayıp görevlinin izini sürmektir. Avusturya’da yer alan tarihi bir yapıtın restorasyonu için görev alan sanatçının, gizemli bir şekilde ortadan kaybolması üzerine harekete geçmeli ve içinizdeki dedektifi canlandırmalısınız. Çeşitli mekanlarda dolaşarak ipucu toplayabilir ve kaybolan nesneleri bulabilirsiniz. Bu sayede doğru iz üstünde yoğunlaşabilir ve görevleri tamamlayabilirsiniz.

Geniş bir kitleye hitap eden Off Record: Art of Deception, Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan kolaylıkla ulaşabileceğiniz ve maceraya doyabileceğiniz eşsiz bir oyun olarak ön plana çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Danse Macabre: Deadly Deception

    Sır dolu cinayetlerin yer aldığı eşsiz bir macera oyunu olarak oyun severlerin dikkatini çekmektedir.
  • Off the Record: Linden Shades

    Perilerin var olduğu ürkütücü mekanlarda gizli nesnelere ulaşabileceğiniz sıra dışı bir oyundur.
  • Trick Art Dungeon

    Kayıp çocuğu ailesine kavuşturmaya çalışacağız.
  • Mini World Block Art

    Maceraya doyabileceğiniz ve farklı görevler üstlenebileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Trials of Heroes: Idle RPG

    100’den fazla karakter ile karşılaşacağız.
  • Royal Detective: Legend of the Golem

    Taş yaratıklara karşı mücadele edeceğiniz macera dolu bir oyun olarak dikkat çekiyor.
  • Chimeras: The Signs of Prophecy

    Doğaüstü olayların ve esrarengiz cinayetlerin yer aldığı macera dolu bir oyun olarak göze çarpıyor.
  • Hidden Expedition: Dawn of Prosperity

    Deprem araştırmaları yapabileceğiniz macera dolu bir oyun olarak göze çarpıyor.