OkeyKolik

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4.3/5 ZİYARETÇİ
2,411 TOPLAM İNDİRME

OkeyKolik, Android telefonunuzda ücretsiz oynayabileceğiniz Türkçe online okey oyunu.

OkeyKolik, tamamen gerçek kişilerin yer almasından gerçekteki kadar zevkli oynanış sunan okey oyunu. Ücretsiz ve de Türkçe online okey oyunu arıyorsanız Android telefonunuza hemen, düşünmeden indirin derim. Gerçek oyuncuların bir araya geldiği eğlenceli ortamda sürprizler ödüller de dağıtılıyor.

Maçkolik uygulamasının geliştiricileri tarafından hazırlanan okey oyunu OkeyKolik, sadece online oynanabiliyor. Facebook hesabınızla giriş yapıp veya misafir olarak oynayabiliyorsunuz. Dilerseniz Facebook arkadaşlarınızı davet edip onlarla oynama veya tanımadığınız kişilerle oynama şansına sahipsiniz. 4. kişinin katılmasını beklemeden 2 kişiyle dahi oynayabiliyorsunuz.

Mesajlaşma, emoji gönderme seçeneğiyle oyuncusuna gerçekten okey oynuyormuş hissi veren OkeyKolik’de isteka ve taşlarınızı yenileyebiliyorsunuz. Ayrıca günlük, çeşitli ödüller veren görevler de bulunuyor.

Erkan Calp

OkeyKolik

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
423 TOPLAM İNDİRME
231 MB DOSYA BOYUTU

OkeyKolik, gerçek oyuncuların bir araya gelip ücretsiz oynadığı online Türkçe okey oyunu.

OkeyKolik, telefonda okey oynamaktan keyif alıyorsanız hazır ücretsiz indirilebiliyorken kaçırmamanız gereken bir yapım. Hem iPhone hem de iPad ile uyumlu oyun Türkçe online okey oyununda masadaki kişilerin hepsi gerçek oyunculardan oluşuyor.

iOS platformunda ücretsiz oynanabilir fazlasıyla okey oyunu mevcut ancak OkeyKolik kadar kalitelisine rastlamak zor. Okey oynamayı bilen gerçek oyuncular, oyuncularla sohbet etme, 4. oyuncunun gelmesini beklemeden oyuna başlama, oyunculara hediye gönderme, ödüllü görevler, çanak kırma kısacası bir okey oyununda olması gereken her şey OkeyKolik’te mevcut. Üstelik satın alım yapmadan keyifle oynayabiliyorsunuz.

Facebook hesabınızla üye olursanız Facebook arkadaşlarınızı davet etmenizi de izin veriliyor. Dilerseniz misafir olarak giriş yapıp rastgele seçilmiş oyunculara karşı da oynayabiliyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • KlikIt Original

    Zevkli deneyim sunan bir masa oyunu
  • Catan Universe

    Zevkli ve keyifli bir masa oyunu
  • Monopoly GO APK

    MONOPOLY GO!, akıllı telefonlarınızda arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceğiniz bir masa oyunudur.
  • Okey JOJO APK

    Okey, Türkçe Texas Poker, 101 Okey bir arada
  • 101 Çanak Okey

    Ücretsiz (bedava) 101 Çanak Okey Yüzbir oynayın.
  • Çanak Okey Extra

    Popüler okey oyunu Çanak Okey Extra, mobilde!
  • Carrom Disc Pool

    Carrom Disc Pool: Popüler masa oyunu mobilde!
  • Glow Hockey 2

    Masa hokeyi keyfi neon renkleriyle cep telefonunuza gelsin. Ücretsiz olarak oynayabileceğiniz Glow Hockey 2 masa oyunlarını sevenleri bekliyor.