Olev

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
38 TOPLAM İNDİRME

Olev, Android işletim sistemine sahip cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir araba çağırma uygulaması olarak dikkat çekiyor.

Bulunduğunuz konuma araba çağırmanızı ve gideceğiniz yere güvenli şekide ulaşmanız için hizmet veren bir uygulama olan Olev'i Android cihazlarınızda kullanabilirsiniz. Uber benzeri bir uygulama olan Olev'i ücretsiz olarak kullanabilirsiniz.

Tek tuş ile araba çağırmanızı sağlayan bir uygulama olan Olev, kolay bir şekilde araba çağırmanızı ve yolculuklarınızı güven içerisinde gerçekleştirmenizi sağlıyor. Haritadan olduğunuz yere ya da belirlediğiniz başka bir yere araba çağırabilir ve çağrınıza gelecek olan aracın tüm bilgileriniz görebilirsiniz. Yol tarifi etmeden özel arabanız gibi kullanabileceğiniz araçlarda güvenli yolculuk yapabilir ve gideceğiniz yere en kısa sürede ulaşabilirsiniz. Yolculuk ücretini ise uygulama üzerinden kredi kartıyla ödeyebilirsiniz. Ayrıca yolculuk sonunda yaşadığınız deneyimi paunlayıp diğer kullanıcıların fikir edinmesine yardımcı olabilirsiiniz. Uygun fiyatları, güvenli yolcuğu ve yüksek kullanıcı memnuniyetiyle Olev sizleri bekliyor.

Olev uygulamasını Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Olev

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME

Olev, iOS işletim sistemine sahip cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir araba çağırma uygulaması olarak dikkat çekiyor.

Olev, iPad'leriniz ya da iPhone'larınız üzerinde kullanabileceğiniz bir araba çağırma uygulaması olarak dikkat çekiyor. Ülkemizde hizmet gösteren uygulama ile güvenli yolculuklar gerçekleştirebiliyorsunuz.

Bulunduğunuz yere tek tuş ile araba çağırmanızı sağlayan Olevv uygulaması, yolculuklarınızı güven içerisinde yapmanızı sağlıyor. Haritadan belirlediğiniz bir bölgeye gelecek olan aracın tüm bilgilerine uygulama üzerinden erişebilirsiniz. Kısa sürede gelen araca bindikten sonra gideceğiniz yeri sürücüye söylemeden varış noktasına ulaşabilirsiniz. Güvenli yolculuk sloganıyla çıkış yapan uygulama, ayrıca düşük ücretler ile hizmet veriyor. Kullanımı oldukça basit olan Olev uygulamasını kullanarak yolculuk ücretlerini de kredi kartıyla anında ödeyebilirsiniz. 3 basit adımda gerçekleşen akışa ayak uydurup gideceğiniz yerlere Olev'i kullanarak gidebilir ve özel arabanız varmış hissine kapılabilirsiniz.

Olev uygulamasını iOS işletim sistemine sahip cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Outings

    Outings uygulaması ile yeni yerler keşfetmek için seyahat planlarınızı oluşturabilirsiniz.
  • Muğla Kent

    Muğla Kent uygulaması ile Muğla'da turistik yerleri kolayca keşfedebilirsiniz.
  • Inviita

    Inviita uygulamasıyla dünya çapında binlerce şehri keşfe çıkabilirsiniz.
  • Kampp

    Kampp uygulamasıyla Türkiye genelinde yeni kamp alanlarını keşfedebilirsiniz.
  • Sesli Gezi Rehberi

    Sesli Gezi Rehberi uygulamasıyla gezdiğiniz yerler hakkında bilgileri sesli olarak dinleyebilirsiniz.
  • Avanos | Kapadokya

    Avanos | Kapadokya uygulaması ile Avanos'taki otelleri, gezilecek yerleri ve restoranları keşfedebilirsiniz.
  • İzmir Tarih

    İzmir'in Tarihi Kent Merkezi'ni keşfedin.
  • İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu

    İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu uygulamasını kullanarak, İstanbul'dan İzmir'e kadar yapacağınız seyahatler için birçok hizmetten faydalanabiliyorsunuz.