#OneRoom

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
67 TOPLAM İNDİRME

Harika zaman geçirebileceğiniz eşsiz bir beceri oyunu

#OneRoom, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayıp zevkli zaman geçirebileceğiniz bir beceri oyunudur. Kafanıza göre dizayn edebileceğiniz bir odaya sahip olduğunuz oyunda keyifli bir deneyim yaşayabiliyorsunuz.

Boş zamanlarınızı değerlendirmek için harika bir mobil oyun olarak nitelendirebileceğim #OneRoom, kendi odanızı tasarlayıp arkadaşlarınızla paylaşabileceğiniz bir oyundur. Basit bir oynanışa sahip olan oyunda tepeden ya da yandan bakarak odanızı şekillendirmeye çalışıyorsunuz. Kullanabileceğiniz yüzlerce aksesuar ve mobilya türüne sahip olan oyunda keyifli zaman geçirebiliyorsunuz. 80'den fazla mobilyanın kilidini açabileceğiniz oyunda ilerlemek için küçük çapta bir eşleştirme oyunu da oynamanız gerekiyor. Beğenerek oynayabileceğinizi düşündüğüm #OneRoom, mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken bir oyun diyebilirim.

#OneRoom oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

#OneRoom

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
37 TOPLAM İNDİRME
233 MB DOSYA BOYUTU

Eşsiz deneyim sunan bir mobil beceri oyunu

#OneRoom, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayıp arkadaşlarınıza meydan okuyabileceğiniz harika bir mobil beceri oyunudur. Oyunda dekorasyon yapıyor ve arkadaşlarınızla paylaşabiliyorsunuz.

Ufak eşleştirme oyunu oynayarak puanlar kazanıp farklı mobilyaların kilitlerini açarak boş bir odayı donatabileceğiniz bir oyun olan #OneRoom, beğenerek oynayabileceğiniz bir oyun olarak nitelendirilebilir. Harika odalar tasarlarıp paylaşabileceğiniz oyunda keyifli zaman geçirebiliyorsunuz. Ufak eşleştirme oyunları oynayarak farklı mobilyaların kilitlerini açabileceğiniz oyunda yüzlerce farklı kombinasyonu deneyebiliyorsunuz. Basit bir oynanışa ve sürükleyici etkiye sahip olan #OneRoom, mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken bir oyun diyebilirim. Bu tür oyunları seviyorsanız #OneRoom, sizleri bekliyor.

#OneRoom oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bridge.io

    Arcade bulmaca karışımı süper zor bir oyun
  • Stack Ball 3D APK

    Stack Ball 3D APK Android oyununda topla platformu yıkarak ilerliyorsunuz. Platform yıkmaca oyunu oynaması ücretsiz ve internetsiz oynanabiliyor.
  • Gibbets: Bow Master

    Mobilde en çok oynanan ok atma oyunu
  • Pen Run

    Çizime odaklı süper eğlenceli beceri oyunu
  • Sausage Flip

    Sosis karakterlerle zıplayarak ilerlediğiniz eğlence dolu bir mobil oyun
  • Sky Ball

    Ketchapp'ın yeni top oyununda havada uçuyoruz.
  • Souptastic!

    Android oyununu yemek yapmayı sevenlere tavsiye ederim.
  • Bubblegum Hero

    Sakız şişirme yarışına giriyoruz.