Optical Inquisitor

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
111 TOPLAM İNDİRME
36 MB DOSYA BOYUTU

Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir keskin nişancı oyunudur.

Optical Inquisitor, Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur. Keskin nişancılık genellikle savaş oyunları seven herkes tarafından sevilen kategorilerden birisidir. Optical Inquisitor da bu kategoriye giriyor.

Fakat etkileyici bir hikayeye sahip olan oyun 1980'li yıllarda geçiyor ve farklı bir atmosfere sahip diyebilirim. Oyun sayesinde keskin nişancılık becerilerinizi konuşturabilir ve düşmanlarınızı tek tek avlayabilirsiniz.

Oyunun konusuna göre Tommy adlı karakterimiz önce çetesi tarafından ihanete uğramıştır ve 8 yıldır hapiste yatmaktadır. Şimdi hapisten çıkan Tommy intikamını almak için tek tek eski dostlarını avlamaya çıkmıştır.

Elbette pek çok keskin nişancılık oyunu var fakat Optical Inquisitor hem başarılı oyun mekaniklerine hem de etkileyici ve derin bir hikayeye sahip olmasıyla diğerleri arasında sıyrılmayı başarıyor diyebilirim.

Oyunda sadece ateş etme kısmını değil geri kalan her şeyi de siz yapıyorsunuz. Örneğin hedefinizi bulmak için araştırma yapıyor, insanlardan para karşılığı bilgi alıyor, silahlarınızı geliştiriyor ve hedefinizi öldürmeye gidiyorsunuz.

Zaman zaman bunu kazaymış gibi göstermek zorunda kalırken zaman zaman da açık seçik yapmanız gerekiyor. Bu şekilde size her görevin başında verilen görev detaylarını dikkatli takip etmeniz gerekiyor.

Oyunun zorluk seviyesi giderek artsa da genel olarak kolay bir oyun olduğunu söyleyebilirim. Bununla birlikte çizgi film tarzı grafikleri, seksenlerden kalma müzikleri ve atmosferi ile de dikkat çekiyor.

Elifcan Mehekli Çakmak

Optical Inquisitor

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME
50.2 MB DOSYA BOYUTU

iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir keskin nişancılık oyunudur.

Optical Inquisitor, iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir keskin nişancılık oyunudur. Marketlerde elbette pek çok keskin nişancılık oyunu var. Peki bu oyunu diğerlerinden ayıran ne diye soruyor olabilirsiniz.

Öncelikle oyunun en önemli özelliği  başarılı oyun mekaniklerini, etkileyici ve derin bir hikayeyle birleştirmiş olması diyebilirim. Retro seviyorsanız, 80'li yıllarda geçen oyunun etkileyici atmosferini beğeneceksiniz.

Oyunun öncelikle konusundan bahsetmek gerekirse ana karakterimiz Tommy seneler önce kendi çete arkadaşları tarafından ihanete uğradığı için 8 yıldır hapiste yatmaktadır. Fakat artık hapisten çıkmıştır ve intikam almak için tek tek arkadaşlarını avlamaya başlar.

Başarılı bir keskin nişancılık oyun mekaniğine sahip olan oyunda tek yapmanız gereken ateş etmek değil. Oyun çeşitliliği ile de dikkat çekiyor, böylece sadece ateş etmediğiniz için hikayeye dalabiliyor ve oyundan sıkılmıyorsunuz.

Oyunda öncelikle hedefinizi bulmak için araştırma yapıyor, insanlardan para karşılığı bilgi alıyor, silahlarınızı geliştiriyor ve ardından hedefinizi öldürmeye gidiyorsunuz. Görev başında size bazı talimatlar veriliyor ve bunlara uymanız gerekiyor. Örneğin bazen olayı kazaymış gibi göstermeniz gerekirken bazen de herkesin ortasında hedefinizi vurmanız gerekiyor.

Bunun dışında çizgi film tarzı grafikleri ve seksenler ortamını yansıtan müzikleri ile de dikkat çeken oyunun zorluk seviyesi giderek yükselse de genel olarak basit bir oyun olduğunu söylemek mümkün.

Eğer siz de keskin nişancılık oyunlarını seviyorsanız bu oyunu indirip deneyebilirsiniz.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Optical Inquisitor 17+

    Optical Inquisitor 17+ mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Hoop Rush

    Hoop Rush oyununda çubuğa çarpmadan ilerleyin!
  • Slices

    Renkli grafikleri ve zorlu bölümleriyle harika bir beceri oyunu
  • Fruit Heroes Legend

    Fruit Heroes Legend, zorlu ve eğlenceli bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Mr Juggler

    Hokkabazlık yapıyoruz.
  • Graviturn

    Graviturn, Android cihazlarımız üzerinde tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğimiz bir beceri oyunu.
  • High Hoops

    Topu halkalardan geçirin.