Orbits

ÜCRETSİZ
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
19 MB DOSYA BOYUTU

Orbits'te başarılı olabilmek için yüksek dikkate ve hızlı el becerilerine sahip olmamız gerekiyor.

Orbits, Android tablet ve akıllı telefonlarda oynanmak üzere geliştirilmiş, keyifli ve bir o kadar da zorlu bir beceri oyunu olarak öne çıkıyor. Hiçbir ücret ödemeden indirebileceğimiz bu oyunda çemberler arası seyahat eden bir topun kontrolünü ele alıyor ve engellere çarpmadan mümkün olduğunca ileriye gitmeye çalışıyoruz.

Son derece basit ve sade bir arayüz tasarımına sahip olan Orbits, bu haliyle bile etkileyici olmayı başarıyor. Göz yormayan tasarımlar, oyunu daha uzun vakitler oynayabilmemizi sağlıyor. Elbette grafikler oyunu saatlerce oynatan tek unsur değil. Sürükleyici atmosferi, oyuncuları zorlayan ve hırslandıran yapısı ile Orbits, kısa sürede favoriler arasında yer almaya aday bir yapım.

Kontrolümüze verilen topu çemberler arasında seyahat ettirebilmek için ekrana tıklamamız yeterli oluyor. Her tıklayışımızda top çemberin içindeyse dışına, dışındaysa içine geçiyor. Çemberlerin teğet geçtiği noktalarda ise diğer çembere geçiş yapıyor. Bu sırada önümüze çeşitli engeller çıkıyor ve aynı zamanda puanları da toplamak zorundayız.

Reflekslerinize ve dikkatinize güveniyorsanız Orbits'e göz atmanızı tavsiye ediyoruz.

Emircan Erdoğan

Orbits

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME
52.6 MB DOSYA BOYUTU

Orbits, hızlı ve reflekslere dayalı altyapıya sahip olmasıyla öne çıkan bir beceri oyunu.

Orbits, iPhone ve iPad cihazlarda oynanmak üzere geliştirilmiş bir beceri oyunu. Reflekslerine güvenen oyunseverlere hitap eden oyunda başarılı olmak için hızlı düşünmemiz ve düşüncelerimizi anında harekete dökmemiz gerekiyor.

Oyuna ilk girdiğimiz zaman karşılaştığımız arayüz, bu kategoride yer alan diğer oyunlarda da sık sık gördüğümüz gibi basitlik ve sadeliği ön plana çıkartıyor. Renklerde pastel tonlar hakim ve gösterişten uzak animasyonlara yer verilmiş. Fakat bunlar görsel olarak etkileyici olmasına asla engel olmuyorlar. Zaten oyuna başladığımız odaklandığımız şey görsellikten ziyade zor bölümler oluyor.

Oyundaki temel amacımız kontrolümüze verilen topu kullakaran değerli taşları toplamak. Bu aşamada bir de dairelerin farklı bölümlerinde bulunan dikenlere karşı tetikte olmamız gerekiyor. Şayet herhangi birine çarpacak olursak oyun ne yazık ki sona eriyor ve baştan başlamak zorunda kalıyoruz.

Orbits'in oyun yapısı tek tıklama üzerine kurulu. Ekrana dokunduğumuz anda kontrolümüzdeki top dairenin içindeyse dışına, dışındaysa içine giriyor. Bu şekilde devam ederek tüm taşları toplamalı ve dikenlere değmemeliyiz. Tahmin edebildiğiniz gibi oyunda karşımıza çıkan ilk bölümler görece olarak daha kolay bir yapıya sahipken ilerleyen bölümler yetenekleri tam anlamıyla test etmek üzerine odaklanıyor.

Flappy Bird gibi oyunlarla ateşlenen beceri oyunları kategorisine yeni bir soluk getiren Orbits'i bu tarz oyunlar oynamaktan keyif alan herkese tavsiye ediyorum.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Hoop Rush

    Hoop Rush oyununda çubuğa çarpmadan ilerleyin!
  • Slices

    Renkli grafikleri ve zorlu bölümleriyle harika bir beceri oyunu
  • Fruit Heroes Legend

    Fruit Heroes Legend, zorlu ve eğlenceli bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Splashy!

    1 milyon oyuncu arasına katılın!
  • Surfatron

    Surfatron oyununda karakterinizle birlikte tüm paraları toplayın!
  • Asterix Megaslap

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunudur.
  • Ball Jump

    Ball Jump keyifli bir mobil beceri oyunudur