Oroeco

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
72 TOPLAM İNDİRME
8.6 MB DOSYA BOYUTU

Oroeco, küresel ısınmadan dolayı günden güne kötüye giden Dünyayı daha iyi hale getirebilmek için kullanabileceğiniz bir Android uygulaması.

Oroeco, iklim değişiklikleri konusunda daha duyarlı olup küresel ısınma konusunda hem çevrenize hem de kendinize destek olabileceğiniz yararlı bir uygulama. Cihazınızı kullanarak bulunduğunuz bölgeeki iklim değişikliklerini tespit ederek dayda sağladığınız uygulamanın en eğlenceli yönü ise arkadaşlarınız ile sizi yarışır hale getirip, kimin dünyaya daha çok katkı sağladığını göstermesi.

Eğlenceli ve yararlı bir uygulama olan Oroeco sayesinde hem siz tasarruf ediyorsunuz hem de Dünya daha güzel bir yer haline geliyor.

Yediğiniz yemekten, tercih ettiğiniz ulaşı mtürüne kadar yaptığınız pek çok şeyi yeniden gözden geçirmenize sebep olan uygulama sayesinde hem siz hem de küresel ısınmadan etkilenen Dünya kazanıyor. Barışçıl ve çevre dostu biriyseniz bu uygulamayı Android telefon ve tabletlerinize mutlaka indirmenizi tavsiye ediyorum.

Barış YANIK

Oroeco

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
83 TOPLAM İNDİRME
17.4 MB DOSYA BOYUTU

Oroeco, iPhone ve iPad'leriniz üzerinden küresel ısınma ve iklim değişiklikleri konusunda hem dünyaya hem de kendinize yarar sağlayabileceğiniz ücretsiz bir iOS uygulaması.

Oroeco, küresel ısınmadan etkilenen dünyayı daha iyi bir yer haline getirmek için çaba göstermenizi sağlayan fakat aynı zamanda bunları yaparken kendinize de faydası dokunan hem yararlı hem de ücretsiz bir iPhone ve iPad uygulaması.

Yapacağınız iş ve tasarrufa göre yararınızı hesaplayan uygulama daha da güzel bir şekilde sizi arkadaşlarınız ile yarışır hale getiriyor ve böylelikle sizinle birlikte pek çok kişi daha küresel ısınmadan çok etkilenen dünyayı nasıl daha yaşanabilir hale getirebilirim diye çaba göstermeye başlıyor.

Hayatta yaptığımız her şeyin bir etkisi olduğu için uygulama da bu şekilde işliyor ve yediğiniz yiecekten kullandığınız ulaşım türüne kadar tekrar gözden geçirmenizi istiyor sizlerden. Böylelikle dünyaya iyilik yaparken aynı zamanda kendiniz için de iyilikler yapıyor ve tasarruf sağlayabiliyorsunuz.

Küresel ısınmaya karşı verilen mücadelede benimde tuzum olsun diye düşünenler arasında yer alıyorsanız bu uygulamayı iPhone ve iPad'leriniz indirmeyi unutmayın.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Messenger

    Messenger uygulamasını kullanarak tüm sosyal medya uygulamalarını tek bir platformdan yönetebilirsiniz.
  • Yaay

    Yaay İndir (Android): Yaay Google Play'de yerli sosyal medya uygulaması olarak öne çıkıyor.
  • Mirket App

    Mirket App, ilgi alanlarınız ve gündem hakkında toplumun nabzını tutabileceğiniz bir sosyal medya uygulaması.
  • Parler

    Parler, eski ABD Başkanı Trump ile gündeme gelen Twitter benzeri mikroblog ve sosyal medya uygulaması. Parler, Android telefonlarda ücretsiz kullanılabilir.
  • Smopin

    Smopin uygulamasıyla diğer kullanıcılarla birlikte ilginizi çeken ortak konular üzerine sohbet edebilirsiniz.
  • Kwai

    Kwai uygulamasıyla Android cihazlarınızdan birbirinden eğlenceli videolar hazırlayabilirsiniz.
  • Snapchat APK

    Snapchat APK, gençler arasında yaygın kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması. Mesaj, fotoğraf, ses ve video paylaşabildiğimiz popüler sosyal medya uygulamasıdır.
  • Qavun

    Qavun, Türkiye'den çıkan en başarılı Android için sosyal medya uygulaması olarak gösterilenler arasında olduğu gibi oldukça başarılı bir alt yapıyla çalışmaktadır.