Outernauts

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
35 TOPLAM İNDİRME

Outnernauts, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur.

Outernauts, Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur. Orijinalinde bir Facebook oyunu olan ve dünyanın her yerinden oyuncuların severek oynadığı bir oyun olan Outernauts artık mobil cihazlara geldi.

Yapımcı firmanın, mobil cihazlara odaklanmak için Facebook oyununu dahi kapattığı Outernauts eğlenceli ve aksiyon dolu bir strateji oyunu diyebilirim. Fakat Facebook oyunu ile mobil oyunu arasında çok fark olduğunu da söylemem gerekiyor.

Oyun aslında bir diğer Pokemon oyunu gibi olmuş diyebilirim. Egzotik hayvanları topluyor, eğitiyor, yetiştiriyor ve kendi ordunuzu yaratıyorsunuz. Ardından da düşmanlarınıza karşı ordunuzla savaşıyorsunuz.

Etkileyici grafikleri ile de dikkat çeken bir oyun olan Outernauts'da iki oyun modu bulunuyor. Birisi çevrimdışı hikaye modu, diğeri ise çevrimiçi diğer oyunculara karşı oynama modu. Kendinizi hazır hissettiğiniz anda çevrimiçi oynayarak diğer oyunculara kendinizi gösterebiliyorsunuz.

Oyunun savaş kısmı ise hızlı aksiyon üzerine kurulu diyebilirim. Fakat isterseniz otomatik savaş seçeneğini de kullanabiliyorsunuz. Hikaye modunda bu yaratıkların nereden geldiğini ve kökenlerinin sırrını çözmeye çalışıyorsunuz. Bu esnada yaratıklarınızı özelleştirebiliyor ve güçlerini artırabiliyorsunuz. Ayrıca yine kendi dünyanınızı da büyütmeye çalışırken dekorasyonlarla kişiselleştirebiliyorsunuz.

Çevrimiçi modda ise liderlik listelerinde yükselmeye çalışıyorsunuz. Ayrıca çevrimiçi oynarken arkadaşlarınızla ittifaklar kurarak ayda iki kere gerçekleşen etkinliklerde yarışma şansına da sahipsiniz.

Kısacası klasik bir Pokemon benzeri oyun olan Outernauts'u indirip deneyebilirsiniz.

Elifcan Mehekli Çakmak

Outernauts

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
27 TOPLAM İNDİRME

Outernauts, iPhone ve iPad cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur.

Outernauts, iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur. Pokemon benzeri bir oyun olan Outernauts da çeşitli yaratıkları toplamaya çalışıyorsunuz.

Aslında eskiden bir Facebook oyunu olan Outernauts artık yapımcı firma mobil cihazlara odaklanmak istediği için yalnızca mobil cihazlarda oynanabiliyor. Yapılan yorumlara göre ise mobil oyunun Facebook oyunundan çok farklı olduğu söyleniyor.

Oyunda amacınız yukarıda da belirttiğim gibi çeşitli yaratıkları toplayıp, evcilleştirip, yetiştirip eğitmek ve böylece yaratıklardan oluşan ordunuzu kurmak. Ardından da doğal olarak düşmanlarınızla savaşmak.

Outernauts'da iki farklı oyun modu var. İlki campaign yani hikaye modu. Bu modda amacınız  bu yaratıkların nereden geldiğini ve kökenlerinin sırrını çözmeye çalışmak. Bu esnada da çeşitli aksiyon dolu savaşlar yapıyorsunuz. Fakat eğer isterseniz savaş için otomatik savaş modunu kullanma şansına da sahipsiniz.

Ayrıca oyun boyunca kendi ülkenizi genişletmeye çalışıyorsunuz. Bu esnada ülkenizi dekorasyonlarla kişiselleştirebliyorsunuz. Aynı şekilde yaratıklarınızı da çeşitli ekipmanlarla özelleştirme ve güçlendirme şansına sahipsiniz.

Oyunun diğer modu olan çevrimiçi oynama modunda ise diğer oyunculara karşı PvP maçlar yapabiliyor ve liderlik listelerinde üst sıralara çıkmaya çalışıyorsunuz. Bununla birlikte arkadaşlarınızla ittifaklar kurarak ayda iki kere gerçekleşen etkinliklerde yarışabiliyorsunuz.

Hoş grafiklere de sahip olan Outernauts, Pokemon benzeri oyun severlerin tercih edebileceği türden bir oyun diyebilirim.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Revolve8

    SEGA'dan gerçek zamanlı strateji oyunu
  • Castle Siege

    Düşman kulelerini yıkın!
  • Champion Strike

    Şampiyonunuzu kartlarla güçlendirin, Arenanın hakimi olun!
  • Command & Conquer: Rivals

    Yılların eskitemediği strateji oyunu Command & Conquer mobilde!
  • General Order - Stay Alert

    Red Alert'ı aratmayan harika bir askeri strateji oyunu
  • Teamfight Tactics

    Teamfight Tactics APK, League of Legends oyunu geliştiricilerinin PvP strateji oyunu.
  • Wars of Empire

    Wars of Empire Android İndir: Türk yapımı online strateji oyunu
  • P.A.T.H. - Path of Heroes

    Tahmin ve strateji gücünüzü açığa çıkartın.