Outleap!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME
39 MB DOSYA BOYUTU

Harika zaman geçirebileceğiniz bir mobil beceri oyunu

Outleap!, harika deneyim sunan bir arcade oyunu olarak ön plana çıkıyor. Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz oyunda eşsiz deneyim yaşayabiliyorsunuz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir oyun olan Outleap!, reflekslerinizi sınayarak ilerleyebileceğiniz bir oyundur. Duvarlardan atlayarak ilerlediğiniz oyunda tuzaklardan da kaçmalısınız. Sevimli topları toplayarak ilerleyebileceğiniz ve puanlar kazanabileceğiniz oyunda işiniz bir hayli zor. Bu tarz oyunları oynamayı seviyorsanız mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken bir oyun diyebilirim. Uygun zamanda ekrana dokunmanız gereken oyunda işiniz bir hayli zor. Renkli görselleri ve animasyonlarıyla dikkat çeken oyunda dikkatinizi dağıtmamalısınız. Farklı karakterleri de kontrol edebileceğiniz Outleap! oyununu kaçırmayın.

Outleap! oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Oyun hakkında daha fazla bilgi almak için aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz.

Murat İşçi

Outleap!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
138 MB DOSYA BOYUTU

Harika deneyim sunan bir beceri oyunu

Outleap!, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil beceri oyunu olarak ön plana çıkıyor.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil beceri oyunu olan Outleap!, zorlu engelleri ve tuzakları atlayarak ilerlemeniz gereken bir oyundur. Sevimli topları toplayarak ilerleyebileceğiniz oyunda farklı karakterleri kontrol edebiliyorsunuz. Renkli görsellerin ve animasyonların yer aldığı oyunda eğlenceli ve sürükleyici bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Reflekslerinizi sınayabileceğiniz oyunda son derece dikkatli olmalısınız. Bu tarz oyunları oynamayı seviyorsanız mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken bir oyun diyebilirim. Uygun zamanda ekrana dokunmanız gereken oyunda işiniz bir hayli zor. Bağımlılık yapıcı etkisiyle ön plana çıkan Outleap'ı kaçırmayın.

Outleap! oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Oyun hakkında daha fazla bilgi almak için aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bridge.io

    Arcade bulmaca karışımı süper zor bir oyun
  • Stack Ball 3D APK

    Stack Ball 3D APK Android oyununda topla platformu yıkarak ilerliyorsunuz. Platform yıkmaca oyunu oynaması ücretsiz ve internetsiz oynanabiliyor.
  • Gibbets: Bow Master

    Mobilde en çok oynanan ok atma oyunu
  • Pen Run

    Çizime odaklı süper eğlenceli beceri oyunu
  • Sausage Flip

    Sosis karakterlerle zıplayarak ilerlediğiniz eğlence dolu bir mobil oyun
  • FLO Game

    Top oyunları arasında en ilginci
  • Bubblegum Hero

    Sakız şişirme yarışına giriyoruz.
  • Icy Bounce

    Batan bloklar üzerinde zıplayarak ilerliyorsunuz.