Outwitters

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
82 TOPLAM İNDİRME
347 MB DOSYA BOYUTU

Outwitters, arkadaşlarınız yada diğer online oyuncular ile savaşa girerek kazanmaya çalışacağınız eğlenceli ve heyecanlı bir Android strateji oyunu.

Outwitters, strateji oyunu severler için geliştirilen sıra tabanlı bir Android akıl oyunu. Oyunda yapacağınız hamleler başarınızın en büyük mimarları oluyor. Bu nedenle bir hamle yapmadan 2 kere düşünmenizi öneririm.

Rakiplerinizin merkezini yok etmeye çalışacağınız oyunda, kendi yetenek seviyenize göre rakipler ile eşleşmeniz oldukça güzel. Diğer oyunlardan bildiğiniz MMR diye geçen sistem bu oyunda da bulunuyor. Bunun dışında arkadaşlarınız ile de karşılıklı savaşabiliyorsunuz.

Oyunda 4 farklı yarış bulunuyor ve her bir yarışın kendine özel karakterleri ve dövüşleri bulunuyor. Dilediğiniz savaşaı seçerek her defasında farklı heyecan yaşayabiliyorsunuz.

iOS versiyonu da olan oyunu iPhone ve iPad sahibi olan arkadaşlarınıza tavsiye ederek onlarla birlikte de savaşabiliyorsunuz. Ayrıca 1'e 1 savaşma yerine 2'ye 2 savaşlara girerek arkadaşlarınız ile ittifak bile kurabiliyorsunuz.

Telefon ve tabletler için başarılı bir şekilde optimize edilen oyunun grafikleri de son derece etkileyici ve kaliteli. Ücretsiz olarak sunulan Outwitters oyununu tüm strateji oyunu oynamaktan keyif alanların Android mobil cihazlarına yükleyerek denemelerini tavsiye ederim.

Barış YANIK

Outwitters

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME
385 MB DOSYA BOYUTU

Outwitters, hem Androi hem de iOS platformunda bulunan ve ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir strateji oyunu.

Outwitters, yapacağınız akıl dolu hamleler ile rakiplerinizin merkezlerini yok etmeniz gereken heyecanlı ve eğlenceli bir iOS strateji oyunu. Aynı zamanda oyunun Android versiyonu da bulunuyor ve oyunun sunmuş olduğunuz çarpraz platform desteği sayesinde Android cihaz sahibi olan arkadaşlarınız ile online olarak savaşabiliyorsunuz.

Strateji oyununlarının temelinde olduğu gibi savaşları kazanmak istiyorsanız hamlelerinizi doğru şekilde yapmanız gerekiyor. Sıra tabanlı bir strateji oyunu olan Outwitters, genel olarak bir akıl oyunu. Oyunda rakiplerinizi yenebilmeniz için en önemli etken ise hamlelerinizin ne kadar etkili olduğu. Her zaman hamle yapmadan önce iyice düşünerek en iyi hamleleri yaptığınıza emin olmanız gerekiyor.

Geçtiğimiz yıllarda Apple Store üzerinde en iyi oyunlar arasında gösterilen Outwitters'ın iPhone ve iPad sahiplerine güzel bir eğlence sunduğunu düşünüyorum. Oyun ücretsiz olarak sunuluyor fakat oyun içerisindeki mağazada bir çok paket satılıyor. Dilerseniz para harcayarak oyunda size ufak avantaj sağlayacak olan eşyalar alabiliyorsunuz.

iOS platformu üzerinde oynarken Game Center'ı kullanarak arkadaşlarınıza erişebilir ve onlarla birlikte ister yan yana ister karşı karşıya savaşabilirsiniz. Eğer geniş ve güzel bir arkadaş topluluğuna sahipseniz ve bu arkadaşlarınız mobil oyunlar oynamaktan hoşlanıyor ve aynı zamanda yarışmayı seviyorsa hep birlikte Outwitters'ı indirerek savaşabilirsiniz.

Sezon bittiğinde yeni sezona geçilerek sıfırlanan liderlik sıralamaları sayesinde oyunun sunmuş olduğu eğlence bitmiyor. Oyunun grafikleri de oynanışı gibi oldukça güzel ve kaliteli. Bu nedenle oynarken sıkılıp çıkasınız gelmiyor.

Sıra tabanlı strateji oyunları oynayarak rakiplerinizle savaşmak hoşunuza gidiyorsa Outwitters'ı mutlaka oynamanızı öneriyorum.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Revolve8

    SEGA'dan gerçek zamanlı strateji oyunu
  • General Order - Stay Alert

    Red Alert'ı aratmayan harika bir askeri strateji oyunu
  • Castle Siege

    Düşman kulelerini yıkın!
  • Champion Strike

    Şampiyonunuzu kartlarla güçlendirin, Arenanın hakimi olun!
  • Command & Conquer: Rivals

    Yılların eskitemediği strateji oyunu Command & Conquer mobilde!
  • Wars of Empire

    Wars of Empire Android İndir: Türk yapımı online strateji oyunu
  • Teamfight Tactics

    Teamfight Tactics APK, League of Legends oyunu geliştiricilerinin PvP strateji oyunu.
  • P.A.T.H. - Path of Heroes

    Tahmin ve strateji gücünüzü açığa çıkartın.