Own Coffee Shop

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
86 MB DOSYA BOYUTU

Farklı tatlarda kahveler hazırlayarak müşterileri memnun etmek için çaba sarf edeceğiniz eğlenceli bir oyundurt.

Küçük bir kahve dükkanı açarak gelen müşterilere farklı tatlarda ve özelliklerde kahveler sunabileceğiniz Own Coffee Shop, Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan kolaylıkla erişebileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Kaliteli grafikleri ve ilginç müşteri karakterleri ile dikkat çeken bu oyunda amaç, hayalinizdeki kahve dükkanını açarak müşterileriniz için farklı kahveler pişirmek ve para kazanarak yolunuza devam etmektir. Kahve içmek için gelen her müşterinin farklı sorunları bulunmaktadır. Kimi müşteri yorgun, kimisi ise sinirli bir şekilde dükkanınıza uğramaktadır. Sizin göreviniz müşterileri sakinleştirmek için onlara uygun kahveler pişirmek ve onları memnun ederek güvenlerini kazanmaktır. Sinirli bir müşteriye verdiğiniz kahve onu sakinleştirmeli ya da yorgun bir müşteriye verdiğiniz kahve onu dinçleştirmelidir.

Oyunda onlarca ilginç müşteri karakteri yer almaktadır. Ayrıca müşterilere sunabileceğiniz birçok farklı tada ve özelliğe sahip kahve türü bulunmaktadır. Kahveleri zamanında pişirerek müşterileri memnun etmeli ve para kazanarak yeni malzemelerin kilidini açmalısınız.

Mobil platformda simülasyon oyunları arasında yer alan ve ücretsiz olarak hizmet veren Own Coffee Shop, kaliteli bir oyun olarak öne çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

Own Coffee Shop

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
195.3 MB DOSYA BOYUTU

Farklı tatlarda kahveler hazırlayarak müşterileri memnun etmek için çaba sarf edeceğiniz eğlenceli bir oyundurt.

Mobil platformda Android ve İOS sürümleri ile farkı alanda oyun severlere sunulan ve 1 milyondan fazla oyuncu tarafından keyifle oynanan Own Coffee Shop, kendi kahve dükkanınızı açabileceğiniz ve farklı kahve tatları keşfedebileceğiniz sıra dışı bir oyundur.

Basit ama bir o kadarda eğlendirici grafikleri ve keyif verici ses efektleri ile dikkat çeken bu oyunda yapmanız gereken tek şey, kahve dükkanınızı açarak müşterileri memnun etmek için yeni tatlar keşfetmek ve para kazanarak farklı malzemelerin kilidini açmaktır. Kahve içmeye gelen müşterilerin her bir farklı huya ve özelliğe sahiptir. Kimisi yorgun, kimisi ise sinirli bir şekilde dükkanınıza gelir. Kahveleri gelen müşterilerin o anki ruh hallerine göre hazırlamalı ve müşterilerinizin mutlu bir şekilde ayrılmasını sağlamalısınız. Eğlenceli bölümleri ile sıkılmadan oynayacağınız sürükleyici bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda müşterileriniz için hazırlayabileceğiniz onlarca farklı kahve türü ve birbirinden ilginç tiplere sahip yüzlerce karakter yer almaktadır. Simülasyon oyunları arasında yer alan Own Coffee Shop, ücretsiz olarak erişebileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Coffee Craze

    Birbirinden lezzetli onlarca farklı kahve pişirebileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • My Story: Choose Your Own Path

    Romantizm ve fantezi dolu bir aşk hayatı yaşayarak heyecan dolu anlara şahitlik edeceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • My Coffee Shop

    My Coffee Shop'ta mütevazi bir kahve dükkanını işleterek, gelen müşterilerimize en iyi hizmeti vermeyi amaçlıyoruz.
  • Shop Titans

    Onlarca farklı silah ve zırh üretebileceğiniz eğlenceli bir ticaret oyunudur.
  • Own Kingdom

    İlginç yaratıklara karşı stratejik savaşlar yapabileceğiniz eğlenceli bir oyun olarak öne çıkıyor.
  • Own Super Squad

    Garip yaratıklara karşı farklı karakterler kullanarak aksiyon dolu savaşlar yapabileceğiniz kaliteli bir oyundur.
  • Coffee Shop 3D

    Mükemmel kahve fincanı desenleri oluştur.
  • AdVenture Communist

    Farklı kaynakları üretebileceğiniz eğlenceli bir simülasyon oyunu olarak öne çıkıyor.