Pac-Man Lite

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,320 TOPLAM İNDİRME
6.4 MB DOSYA BOYUTU

80'lerin çıktığı ilk günden itibaren popüler olmuş, geçen 32 yıla rağmen halen oynanabilirliği koruyan efsane atari oyununun mobil cihazlarda oynanabilir versiyonudur..

 1980 yılında Namco tarafından yapılmış ve geçen yirmi yıla rağmen popülerliğini hiç kaybetmemiş ender atari oyunlarından. Unutanlar, hiç oynamayanlar ve tekrar oynamak isteyenler için kısaca oyunun konusunu anlatalım. Pac-man aslında ağzını kocaman açabilen ve tek gözü olan sarı bir diskten ibaret. Sarı diski labirent tarzında hazırlanmış tek boyutlu haritalarda yön tuşları ile hareket ettiriyoruz. Yolumuzun üzerindeki diskleri toplayarak, peşimizde dolaşarak bizi yemeye çalışan hayaletlerden kaçarak bir sonraki seviyeye geçmeye çalışıyoruz. Ayrıca harita üzerindeki büyük diskleri toplayarak peşimizde dolaşan hayaletleri mavi renge dönüştürerek bu sefer biz onların peşine düşüyoruz ve yem olarak kullanabiliyoruz. Harita üzerinde beliren meyveleri de toplayarak bonus puanlar kazanabiliyoruz.

Mobil cihazınızdan ücretsiz olarak oynayabilirsiniz.

Tuna Aras

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • PAC-MAN GEO

    PAC-MAN GEO iOS (iPhone/iPad) Oyunu İndir: Pac-Man oyununu gerçek dünyada oynayın.
  • Pac-Man Friends

    Pac-Man Friends, Son iki yıldır popülaritesi yeniden yükseken Pac-Man karakterini tekrar ön plana çıkaran ve geleneksel oyunlarına yenilikçi bir bakış açısı yakalayan bir oyun. Oyun dünyasının en eski aktörlerinden biri olan Pac-Man, yen
  • PAC-MAN Bounce

    PAC-MAN Bounce, onlarca bölümün hepsini geçmeniz gereken eğlenceli ve ücretsiz bir iOS Pac-Man oyunu.
  • PAC-MAN

    Popüler Pac-man oyununun iPhone ve iPad'ler için geliştirilmiş sürümüdür.
  • PAC-MAN 256

    PAC-MAN 256 yeni nesil bir mobil Pacman oyunudur
  • PAC-MAN Puzzle Tour

    PAC-MAN Puzzle Tour, iPhone ve iPad cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir eşleştirme oyunudur.
  • PAC-MAN: Ralph Breaks the Maze

    Eğlenceli deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Color Wall HD Lite

    Color Wall HD Lite, çocuklarınızın iPhone ve iPad üzerinde kullanabilecekleri eğlenceli ve eğitici bir boyama programıdır.