Paint Pop 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME
37 MB DOSYA BOYUTU

Rengarenk boya topları fırlatarak farklı desenlerde renk çarkları oluşturabileceğiniz eğlenceli bir oyunudur.

Sürekli dönen çarkların yer aldığı bir platformda ilerleyerek bu çarklara boya topları atabileceğiniz ve her bir çarkı farklı renklere boyayabileceğiniz Paint Pop 3D, 10 milyondan fazla oyun tutkunu tarafından keyifle oynanan ve her geçen gün daha fazla oyuncu tarafından tercih edilen kaliteli bir oyundur.

Renkli ve grafikleri ve ilginç karakterleri ile dikkat çeken bu oyunda yapmanız gereken tek şey, sonsuz bir platform üzerinde sevimli karakterler eşliğinde ilerleyerek, karşınıza çıkan çarklara farklı renklerde boya topları fırlatmak ve çarkın tamamını boyayarak yolunuza devam etmektir. Çarklar hızlı bir şekilde dönmektedir. Bu nedenle topları elinizden geldiğince hızlı atmalı ve çarkın her dilimini boyamalısınız. Fakat çarklara top atarken siyahla kaplanmış dilimlere dikkat etmelisiniz. Bu bölgelere top atarsanız oyun yeniden başlar.

Oyunda 1000’den fazla bölüm ve her bölümde farklı desenlere sahip onlarca renk çarkı bulunmaktadır. Çarkları uygun renklerde boyayarak seviye atlayabilir ve yeni bölümlere geçebilirsiniz.

Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan kolaylıkla erişebileceğiniz Paint Pop 3D, ücretsiz olarak sunulan eğlenceli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Paint Pop 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
207.6 MB DOSYA BOYUTU

Rengarenk boya topları fırlatarak farklı desenlerde renk çarkları oluşturabileceğiniz eğlenceli bir oyunudur.

Hem Android hem de İOS sürümleri ile iki farklı platformda oyun tutkunlarıyla buluşan Paint Pop 3D, farklı desenlere sahip onlarca çarkı boyayarak stres atabileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Renkli grafikleri ve keyif verici ses efektleri ile oyun severlere sıra dışı bir deneyim yaşatan bu oyunda amaç, sonsuz bir platform üzerinde ilerleyerek sürekli dönen çarklara boya topları fırlatmak ve rengarenk çarklar oluşturarak parkurları tamamlamaktır. Sevimli karakterler eşliğinde parkurda ilerlerken, karşınıza çıkan farklı desenlerdeki çarklara boyaları atarak her tarafını boyamalı ve seviye atlayarak yeni bölümlerin kilidini açmalısınız. Çarkların bazı kısımları siyah renkle kaplanmıştır. Bu kısımlara boya topu fırlatmamanın gerekmektedir. Sürükleyici ve stres giderici bölümleri ile sıra dışı bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda yüzlerce zorlu bölüm ve her bölümde farklı renklere boyamanız gereken onlarca renk çarkı bulunmaktadır. Çarkları desenlerine uygun olarak boyamalı ve puan toplayarak yolunuza devam etmelisiniz.

Milyonlarca oyun severin vazgeçilmezi olan ve gün geçtikçe daha fazla oyuncunun ilgisini çeken Paint Pop 3D, ücretsiz olarak erişebileceğiniz kaliteli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Draw Car 3D

    Kendi çizdiğiniz arabalarla zorlu parkurlarda yarışacağınız eşsiz bir oyundur.
  • Mighty Raju 3D Hero

    Kaykayınızla macera dolu parkurlarda yarışabileceğiniz eğlenceli bir oyun olarak öne çıkıyor.
  • Animal Rescue 3D

    Sevimli hayvan karakterleri ile arabaların arasından karşıya geçmek için mücadele edeceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Paint It Back

    Birbirinden farklı bulmacalar çözeceğiz.
  • Stack Ball 3D APK

    Stack Ball 3D APK Android oyununda topla platformu yıkarak ilerliyorsunuz. Platform yıkmaca oyunu oynaması ücretsiz ve internetsiz oynanabiliyor.
  • Black Battlefield Ops: Gunship Sniper Shooting

    3D çarpıcı grafikler ile savaşlara katılacağız.
  • Traffix 3D

    Trafik yönetim simülasyonu deneyimleyeceğiz.
  • Zombi: Gundead

    3D grafikler eşliğinde savaşacağız.