Paladins Strike

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
179 TOPLAM İNDİRME

MOBA tarzı aksiyon dolu kahraman nişancı oyunu

Paladins Strike, MOBA tarzı oynanış sunan kahraman nişancı oyunu olarak mobil platformda yerini alıyor. Android telefonunuza ücretsiz indirip satın alımla uğraşmadan keyifle oynayacağınız aksiyon dolu bu nişancı oyununda gerçek zamanlı 5’e 5 savaşların içerisinde bulunuyorsunuz. Yaratıklarla insanları karşı karşıya getiren sürükleyici bir mobil oyun karşımızda.

Telefonunuzda MOBA oyunlarına yer veriyorsanız Paladins Strike’ı indirip oynamalısınız. Üstün yeteneklere sahip futuristik silahlarla donatılmış kahramanlarla gerçek zamanlı multiplayer savaşlara giriyorsunuz. Dünyanın dört bir yanından oyuncular rakibiniz oluyor. Oyuncular beşerli takımlar halinde savaşıyor. Savaş esnasında üst bölümden karşılaşmanın durumunu, kalan süreyi takip edebiliyor, sol bölümden de kahramanlarınızı yönetebiliyorsunuz.

E-spor karşılaşmalarında bulunan oyuncuların da katıldığı MOBA oyunu, ücretsiz ancak uygulama içi satın alım seçenekleri mevcut.

Erkan Calp

Paladins Strike

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
32 TOPLAM İNDİRME
641 MB DOSYA BOYUTU

MOBA tarzı oynanış sunan kahraman nişancı oyunu

Paladins Strike, iOS platformunda MOBA tarzı oynanış sunmasıyla dikkat çeken kahraman nişancı (hero shooter) oyunu. iPhone’da da iPad’de de keyifli oynanış sunan MOBA oyunu, insanlarla yaratıkların bir arada yaşadığı fantastik dünyada geçiyor. Dünya genelinde oyuncularla 5’e 5 savaşlara giriyorsunuz.

iOS platformunda da ücretsiz olmasıyla şaşırtan fantastik savaş oyunu Paladins Strike’da ekip ruhunu ön plana çıkaran savaşlar düzenleniyor. Kuşatma, çağrı gibi farklı çok oyunculu modu destekleyen oyun seçenekleri mevcut. Oynayabildiğiniz 15 karakter mevcut. Her birinin ustalıkla kullandığı silahı var ve özel yeteneklere sahipler. Seviye atlama sistemi elbette mevcut. Savaştıkça karakterlerinizin özelliklerini artırabiliyor, savaş tarzınıza uygun kostümlerle görünümlerini değiştirebiliyorsunuz.

Sadece gerçek oyuncuların savaştığı, üstten görünüşlü, gerçek zamanlı 5’e 5 savaşlar içeren Paladins Strike’ı oynamaya başlamadan iOS cihazınızın ayarlarından uygulama içi satın alımı kapatmanızda fayda var. Oyun içinde 14$’dan 140$’a kadar öğeler mevcut.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • West Legends

    Vahşi batının efsanesi olun!
  • Arena of Arrow

    3'e 3 hızlı maçlar
  • Heroes Strike APK

    Heroes Strike APK, e-spor ruhuyla hazırlanmış oynaması ücretsiz MOBA oyunu. Taktiklerinizi hazırlayın, arkadaşlarınızla yan yana savaşın, liglerde yükselin.
  • Mobile Legends APK

    Mobile Legends APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir MOBA oyunudur. Gerçek rakiplere karşı 5'e 5 MOBA heyecanını yaşayın.
  • MARVEL Super War

    MARVEL Super War Android İndir: Marvel'ın mobil platformdaki ilk MOBA oyunu
  • Arena: Galaxy Control

    Düellolara girin, galaksinin kontrolünü elinize alın.
  • TankCraft 1: Arena

    Bireysel ya da takım olarak savaş!
  • ShellFire

    Zevkli zaman geçirebileceğiniz bir aksiyon oyunu