Papiroom

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
94 TOPLAM İNDİRME
15 MB DOSYA BOYUTU

Kendi gazetenizi oluşturarak, yayınların neler olacağına siz karar verin!

Papiroom uygulaması ile Android işletim sistemli cihazlarınızı kullanarak kendi gazetenizi oluşturabilirsiniz.

Türk geliştiriciler tarafından sunulan Papiroom uygulaması, kendi gazetenizi oluşturarak içeriklere kendiniz karar verebilirsiniz. Gündem, siyaset, hobi, moda, blog, spor, hikayeler ve köşe yazarları bölümlerini takip ederek, herkesin görmesini düşündüğünüz içerikleri seçebileceğiniz uygulamada, hoşunuza giden diğer gazetelere de abone olabiliyorsunuz.

Uygulamayı başlattıktan sonra ister kaydolabilir, isterseniz de Facebook hesabınızla giriş yapabilirsiniz. Giriş işleminin ardından kategori, kapak fotoğrafı ve açıklama bölümlerini hazırladıktan sonra ilginizi çeken kullanıcıları takip edebilir, ana sayfaya giderek yeni haberler oluşturabilirsiniz. Güncel haberlere göz atabilmenize ve ilginizi çeken haberleri favorilerinize ekleyip, yorum yapabileceğiniz Papiroom uygulamasını ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Gazetenizde yayınladığınız içeriklerin, diğer kullanıcılar tarafından çokça etkileşim almasını sağlayarak üst sıralara yerleşebilir ve popülerliğinizi artırabilirsiniz.

Volkan Yılmaz

Papiroom

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
44 TOPLAM İNDİRME
26.4 MB DOSYA BOYUTU

Papiroom ile kendi online gazetenizi oluşturabilir ve yayın akışını kendiniz belirleyebilirsiniz.

Kendi gazetenizi oluşturabileceğiniz bir platform olarak yayın hayatına başlayan Papiroom’u iOS cihazlarınıza indirerek, içeriklerinizi oluşturmaya başlayabilirsiniz.

Türk geliştiricilerin hayata geçirdiği bir proje olan Papiroom, kullanıcılara kendi gazetelerini oluşturarak içeriklere kendilerinin karar vermelerini sağlıyor. Uygulamada yer alan Gündem, Spor, Moda, Hobi, Siyaset, Blog, Hikayeler ve Köşe yazarları gibi bölümleri takip ederek, “bunu mutlaka herkes görmeli” diye düşündüğünüz haberleri kendi gazetenizde yayınlayabiliyorsunuz. Bunun yanında, ilginizi çeken diğer gazetelere de abone olabilmeniz mümkün.

Gazetenizi oluşturabilmek için öncelikle kayıt olmanız veya Facebook hesabınızla giriş yapmanız gerekiyor. Giriş işlemini tamamladıktan sonra kategori, kapak fotoğrafı ve açıklama bölümlerini hazırlayabiliyorsunuz. Beğendiğiniz kullanıcıları takip edebileceğiniz ve ana sayfadan yeni haberler oluşturabileceğiniz uygulamada, ilginizi çeken haberleri favorilerinize ekleme ve yorum yapma imkanı da sunuluyor.

iPhone ve iPad cihazlarınızdan kendi gazetenizi oluşturabileceğiniz, diğer kullanıcıların ilgisini çekerek popülerliğinizi artırabileceğiniz Papiroom uygulaması ücretsiz olarak sunuluyor.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Messenger

    Messenger uygulamasını kullanarak tüm sosyal medya uygulamalarını tek bir platformdan yönetebilirsiniz.
  • Yaay

    Yaay İndir (Android): Yaay Google Play'de yerli sosyal medya uygulaması olarak öne çıkıyor.
  • Mirket App

    Mirket App, ilgi alanlarınız ve gündem hakkında toplumun nabzını tutabileceğiniz bir sosyal medya uygulaması.
  • Parler

    Parler, eski ABD Başkanı Trump ile gündeme gelen Twitter benzeri mikroblog ve sosyal medya uygulaması. Parler, Android telefonlarda ücretsiz kullanılabilir.
  • Kwai

    Kwai uygulamasıyla Android cihazlarınızdan birbirinden eğlenceli videolar hazırlayabilirsiniz.
  • Smopin

    Smopin uygulamasıyla diğer kullanıcılarla birlikte ilginizi çeken ortak konular üzerine sohbet edebilirsiniz.
  • Qavun

    Qavun, Türkiye'den çıkan en başarılı Android için sosyal medya uygulaması olarak gösterilenler arasında olduğu gibi oldukça başarılı bir alt yapıyla çalışmaktadır.
  • Snapchat APK

    Snapchat APK, gençler arasında yaygın kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması. Mesaj, fotoğraf, ses ve video paylaşabildiğimiz popüler sosyal medya uygulamasıdır.