Paramanya

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
19,713 TOPLAM İNDİRME
112 MB DOSYA BOYUTU

Paramanya, ekonomimizi geliştirip masadaki rakiplerimizi yenmeye çalıştığımız eğlenceli bir masa oyunu.

Paramanya, Android işletim sistemine sahip olan tablet ve akıllı telefonlar üzerinde oynayabileceğimiz bir ekonomi odaklı masa oyunu.

Hiçbir ücret ödemeden indirebileceğimiz bu oyundaki temel amacımız ekonomik olarak gelişip masada bulunan rakiplerimizi yenmek. İlk bakışta Monopoly'yi andırsa da Paramanya'ya orijinal bir hava katan pek çok öğe var. Fakat bize kalırsa oyunun en güzel yanı hem arkadaşlarımıza hem de dünyanın her yerinden oyunculara karşı mücadele edebilme şansına sahip olmamız.

Oyuna başlarken öncelikle kendimize karakter seçmemiz gerekiyor. Her oyuncu kendine karakter seçtikten sonra sırayla zarlar atılmaya başlanıyor. Şansa bağlı olarak ilerleyen oyunda yapacağımız hamleler ve tercihler aslında oyunun gidişatı üzerinde şanstan daha büyük bir etkiye sahip.

Bu süreçte mümkün olduğunca fazla şehir almaya ve şehirlerimizi gelir sağlayacak binalarla geliştirmeye çalışıyoruz. Zamanla karakterimizi ve zarlarımızı geliştirerek kazanma şansımızı artırabiliyoruz. Ne kadar fazla gelir elde edersek kazanma şansımız da aynı ölçüde artıyor.

Ülkemize has bazı öğelerle zenginleştirilmiş olan Paramanya, büyük küçük demeden tüm oyunseverler tarafından büyük bir beğeniyle oynanacaktır. Masa oyunlarına ilgi duyuyorsanız Paramanya mükemmel bir tercih oalcaktır.

Emircan Erdoğan

Paramanya

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
3,818 TOPLAM İNDİRME
95.1 MB DOSYA BOYUTU

Paramanya, tüm aile bireylerinin zevkle oynayabilecekleri bir masa oyunu olarak dikkat çekiyor.

Paramanya, iPhone ve iPad cihazları üzerinde keyifle oynayabilecekleri bir masa oyunu arayan oyunseverlerin mutlaka göz atması gereken yapımlardan bir tanesi. Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu eğlenceli oyunda dünyanın her yerinden oyunculara karşı mücadele edebilme şansına sahip oluyoruz.

Oyuna girdiğimizde karşımıza her biri özenle hazırlanmış iddialı görseller çıkıyor. Oyun esnasında ortaya çıkan animasyonlar ve oyun birimlerinin hareketleri son derece kaliteli görünüyor.

Paramanya'daki temel amacımız mümkün olduğunca fazla para kazanmak ve elde ettiğimiz maddi kazançla şehirler satın almak. Elbette işimiz sadece şehirleri satın almakla bitmiyor. Şehirlerimize lüks oteller, evler ve hatta bu şehirlerle özdeşleşecek simgeler inşa ederek onları geliştirmeliyiz.

Oyuna başlarken kendimize özel bir karakter seçmemiz gerekiyor. Bu aşamadan sonra rakiplerimizle aynı masada buluşup zarları atarak oyunu oynamaya başlıyoruz. Sahip olduğumuz karakteri ve zarları zamanla geliştirerek kazanma şansımızı artırabiliyoruz.

Paramanya'nın en güzel yanı oyuna Türkiye'nin de dahil ehttps://itunes.apple.com/tr/app/paramanya/id970016305?l=trdilmiş olması. Türk motifleriyle zenginleştirilen Paramanya sadece bu özelliği için bile oynamaya değer bir oyun. Tüm zamanların en popüler masa oyunlarından olan Monopoly'ye benzer bir yapıya sahip olan Paramanya, keyifli bir masa oyunu denemek isteyenlerin kısa sürede favorisi olacaktır.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Catan Universe

    Zevkli ve keyifli bir masa oyunu
  • KlikIt Original

    Zevkli deneyim sunan bir masa oyunu
  • Çanak Okey Extra

    Popüler okey oyunu Çanak Okey Extra, mobilde!
  • Carrom Disc Pool

    Carrom Disc Pool: Popüler masa oyunu mobilde!
  • Monopoly GO APK

    MONOPOLY GO!, akıllı telefonlarınızda arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceğiniz bir masa oyunudur.
  • Okey JOJO APK

    Okey, Türkçe Texas Poker, 101 Okey bir arada
  • 101 Çanak Okey

    Ücretsiz (bedava) 101 Çanak Okey Yüzbir oynayın.
  • Disc Pool Carrom

    Disc Pool Carrom: Miniclip'ten parmak futboluyla bilardoyu birleştiren harika bir mobil oyun