Pathshare

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
72 TOPLAM İNDİRME
2.6 MB DOSYA BOYUTU

Pathshare uygulaması ile Android akıllı telefon ve tabletlerinizi kullanarak konumunuzu arkadaşlarınızla hemen paylaşabilirsiniz.

Pathshare uygulaması, Android akıllı telefon ve tabletlerinizde kullanabileceğiniz konum bazlı basit bir sosyal ağ olarak hazırlanmış ve anlık olarak arkadaşlarınızla nerede olduğunuzu paylaşabilmeniz için kullanılıyor. Foursquare veya diğer benzeri servislerden farklı olarak, anlık bir şekilde konumunuzu izin verdiğiniz kişilerle paylaşması sayesinde arkadaşlarınızdan ne kadar uzakta olduğunuzu hemen tespit edebiliyor, aynı yönlere doğru ilerleyebiliyorsunuz.

Birebir olarak paylaşabileceğiniz konum bilgilerine ek olarak, dostlarınızla bir grup oluşturabilir ve bütün gruba konumunuzu gösterebilirsiniz. Tüm grup üyelerinin uygulamaya sahip olması bile gerekmiyor. Zira web tarayıcılar üzerinden paylaştığınız kişiler uygulamayı cihazlarına yüklemeden yine de sizin konumunuzu takip edebiliyorlar. Elbette bu durumda sizin onları takip edemediğinizi de belirtmek gerek.

Konum paylaşma özelliğini istediğiniz an iptal edebileceğiniz gibi belli bir sürenin geçmesinin ardından otomatik olarak iptalini de sağlayabilirsiniz. Ayrıca telefonunuz hareket etmediğinde konum güncellemeyi durduran uygulama, bu sayede gereksiz yerine güç kullanımına engel oluyor ve bataryanızın daha uzun süre dayanmasını sağlıyor.

Eğer arkadaşlarınızla buluşmak istediğinizde konumunuzu belirtmek konusunda sorunlar yaşıyorsanız kesinlikle göz atmadan geçmemenizi önerdiğim alternatif konum bazlı sosyal ağ uygulamaları arasında yer alıyor.

Yiğit Ekim Demir

Pathshare

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
100 TOPLAM İNDİRME
16 MB DOSYA BOYUTU

Pathshare uygulaması ile iPhone ve iPad cihazlarınızı kullanarak arkadaşlarınızla bulunduğunuz konumu anlık olarak paylaşabilirsiniz.

Pathshare uygulaması, iPhone ve iPad cihazlarınızda kullanarak arkadaşlarınızla bulunduğunuz konumu anlık olarak paylaşabileceğiniz ücretsiz bir konum bazlı sosyal olarak hazırlanmış. Uygulamanın hem ücretsiz olması hem de tüm fonksiyonlarının kolayca erişilebilir olması sayesinde kullanırken herhangi bir şekilde sorun yaşayacağınızı da sanmıyorum.

Dilerseniz birebir şekilde arkadaşlarınızla konumunuzu paylaşabileceğiniz gibi, grup paylaşımları da yapabilir, böylece tüm bir grubun birbirinin pozisyonunu görmesini sağlayabilirsiniz. Uygulama gizliliğine önem veren kullanıcıların isterlerse gerçek adlarını kullanmamalarına da imkan tanıyor. Böylece tüm kimliğinizin gruba görünmesini istemiyorsanız tek yapmanız gereken sahte bir ad kullanarak devam etmek.

Konum paylaşımı anlık olarak gerçekleşiyor ve dilediğiniz an bunu sonlandırabiliyorsunuz. Ayrıca telefonunuz hareket etmediğinde konum güncellemesini durduran uygulama, bu sayede pil tasarrufu yapmanızı da sağlıyor ve böylece cihazınızın gücü boş yere harcanmıyor.

Eğer arkadaşlarınız uygulamayı kullanmıyorlarsa ve yine de onlarla konum paylaşımı yapmak istiyorsanız, onların bulunduğunuz yeri web tarayıcıları üzerinden takip etmelerine de izin verebiliyorsunuz. Dolayısıyla bulunduğunuz konum her zaman istediğiniz kişilerle uygulamadan bağımsız olarak paylaşılabiliyor.

GPS ve internet bağlantısı verilerinden faydalandığı için uygulamanın çalışması sırasında bunların açık bulunması gerektiğini de unutmayın.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Messenger

    Messenger uygulamasını kullanarak tüm sosyal medya uygulamalarını tek bir platformdan yönetebilirsiniz.
  • Yaay

    Yaay İndir (Android): Yaay Google Play'de yerli sosyal medya uygulaması olarak öne çıkıyor.
  • Mirket App

    Mirket App, ilgi alanlarınız ve gündem hakkında toplumun nabzını tutabileceğiniz bir sosyal medya uygulaması.
  • Parler

    Parler, eski ABD Başkanı Trump ile gündeme gelen Twitter benzeri mikroblog ve sosyal medya uygulaması. Parler, Android telefonlarda ücretsiz kullanılabilir.
  • Kwai

    Kwai uygulamasıyla Android cihazlarınızdan birbirinden eğlenceli videolar hazırlayabilirsiniz.
  • Smopin

    Smopin uygulamasıyla diğer kullanıcılarla birlikte ilginizi çeken ortak konular üzerine sohbet edebilirsiniz.
  • Qavun

    Qavun, Türkiye'den çıkan en başarılı Android için sosyal medya uygulaması olarak gösterilenler arasında olduğu gibi oldukça başarılı bir alt yapıyla çalışmaktadır.
  • Snapchat APK

    Snapchat APK, gençler arasında yaygın kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması. Mesaj, fotoğraf, ses ve video paylaşabildiğimiz popüler sosyal medya uygulamasıdır.