Peach Blood

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
32 MB DOSYA BOYUTU

İlginç yaratıkların yer aldığı bir arazide dolaşarak büyük yaratıklardan kaçarak, küçük olanları yiyebileceğiniz macera dolu bir oyundur.

Beyaz renkli ilginç bir yaratığı yönlendirerek etrafınızdaki sizden küçük diğer yaratıkları yiyerek gelişebileceğiniz Peach Blood, mobil platformda macera oyunları arasında yer alan ve geniş oyuncu kitlesi ile dikkat çeken eşsiz bir oyundur.

Basit ama eğlendirici grafikleri ve keyif verici ses efektleri ile oyun tutkunlarına sıra dışı bir deneyim yaşatan bu oyunda yapmanız gereken tek şey, karakterinizi geniş bir arazide ilerleterek küçük yaratıkları yemek ve sürekli büyüyerek yolunuza devam etmektir. Sizden daha küçük olan tüm yaratıkları yemeli ve puan toplayarak arazinin genişlemesini sağlamalısınız. Bu sayede daha fazla yaratığa ulaşabilirsiniz. Böylece hızla gelişebilir ve büyük yaratıklara karşı da mücadele edebilirsiniz. Sıkılmadan oynayabileceğiniz ve maceraya doyabileceğiniz eğlenceli bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda, çeşitli boylarda sayısız yaratık ve geniş bir arazi yer almaktadır. Yaratıkları yedikçe araziyi genişletebilir ve yiyecek yeni yaratıklar keşfedebilirsiniz.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile iki farklı platformda ücretsiz olarak hizmet veren Peach Blood, sürükleyici özelliğe sahip benzersiz bir macera oyunudur.

Doğukan Çağlakpınar

Peach Blood

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
137 MB DOSYA BOYUTU

İlginç yaratıkların yer aldığı bir arazide dolaşarak büyük yaratıklardan kaçarak, küçük olanları yiyebileceğiniz macera dolu bir oyundur.

Android ve İOS işletim sistemlerini içeren tüm cihazlarda sorunsuz bir şekilde çalışan ve oldukça geniş bir oyuncu kitlesine sahip olan Peach Blood, beyaz renkli yaratıkların yer aldığı bir arazide dolaşarak sizden küçük olanları yiyebileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Basit ama bir o kadarda eğlenceli grafik tasarımı ve kaliteli ses efektleri ile dikkat çeken bu oyunda amaç, ağaçların yer aldığı bir arazide gezinerek sizden daha küçük olan yaratıkları yemek ve sürekli olarak büyümektir. Yaratıkları yedikçe puan biriktirebilir ve bu sayede araziyi genişleterek yeni yaratıklara ulaşabilirsiniz. Büyük yaratıklardan kaçarak yenilebilir boyutlarda olanları kovalamalı ve seviye atlayarak karakterinizi geliştirmelisiniz. Macera dolu anlar yaşayabileceğiniz ve sürükleyici bölümleri ile sıkılmadan oynayabileceğiniz benzersiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda farklı görünümlere sahip sayısız yaratık bulunmaktadır. Kendi yaratığınızı yöneterek arazi üzerinde hızla ilerlemeli ve kimseye yem olmadan karakterinizi büyütmelisiniz. Böylece seviye atlayabilir ve yeni bölümlere geçebilirsiniz.

Mobil oyun dünyasında macera kategorisinde yer alan Peach Blood, ücretsiz olarak ulaşabileceğiniz sıra dışı bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Taken Souls: Blood Ritual

    Özel bir dedektif olacak ve cinayetleri çözmeye çalışacağız.
  • Yorozuya RPG

    Düşmanları yok etmeye çalışacağız.
  • Bravium-Hero Defense RPG

    Bravium-Hero Defense RPG
  • Ravenhill: Hidden Mystery

    Macera dolu eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.
  • MythWars & Puzzles: RPG Match 3

    Hem bulmaca çözecek hem de savaşacağız.
  • Trials of Heroes: Idle RPG

    100’den fazla karakter ile karşılaşacağız.
  • RPG Toram Online

    Gerçek zamanlı savaşlardan galibiyetle çıkmaya çalışacağız.
  • Dungeon Monsters - 3D Action RPG

    Gerçek zamanlı savaşlara katılacağız.