Pembe Panjur

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
3,207 TOPLAM İNDİRME

Pembe Panjur, evlenmeyi düşünen kişilere özel eşleşmeler ile en uygun eş adayını bulmanızı sağlayan yararlı bir Android evlilik uygulaması.

Pembe Panjur, kullanıcılarının en doğru şekilde eşlenmesini sağlayıp evliliğe doğru ilk adımlarını attıran bir web sitesi. Site üzerinde olduğu gibi Android ve iOS uygulamaları üzerinde de kullanıcılarının eşleşerek birbirleri ile tanışmalarını sağlayan servis, yapmış olduğu bilimsek karakter analiz testi sayesinde sizin için en uygun olan kişileri bularak eşleme gerçekleştiriyor.

Evlilik sitesi olarak bilinen pembe panjurun adının nereden geldiğini sanırım açıklamama gerek yok fakat uygulama hakkında daha fazla detay verebilirim. Binlerce kişinin tanışarak evlendiği uygulama, çözeceğiniz test sonucunda hem sosyal hem de kültürel yönden size benzeyen ve yakın kişiler ile eşleşme olanağı sunuyor. Böylece kafa dengi bir eş adayı bulmanız diğer arkadaşlık ve evlilik sitelerine göre daha yükseliyor.

Arkadaşlıktan öte direkt olarak evlilik üzerine kurulu olan bu uygulama sayesinde ciddi olarak vakit geçirerek evleneceğiniz kişiyi bulabiliyorsunuz.

Uygulamayı kullanabilmek için bir hesap oluşturmanız gerekiyor. Eğer daha önce site üzerinde bir kullanıcı hesabı oluşturduysanız aynı hesap ile uygulama üzerinden de giriş yapabilirsiniz. Hesabınız yoksa uygulamayı indirdikten sonra hemen kayı işlemlerini tamamlayarak hesap sahibi olabilirsiniz.

Hem kendiniz hem de aradığınız kişiye ait olan özellikleri filtreleyebildiğiniz uygulama sayesinde hem Android mobil cihazlarınız üzerinden kolayca hem de size en uygun olan eş adayını bulmaya çalışabilirsiniz. Ücretsiz olarak sunulan uygulamayı denemenizde fayda var.

Barış YANIK

Pembe Panjur

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
507 TOPLAM İNDİRME
9.2 MB DOSYA BOYUTU

Pembe Panjur, kendinize uygun kişiler ile tanışarak evlilik yolunda ilk adımı atabileceğiniz yararlı ve kullanışlı bir iOS evlilik uygulaması.

Pembe Panjur, ciddi olarak evlenmek isteyen ve evlilik için uygun aday bulmak isteyen kişilerin kullanabileceği ücretsiz bir iOS uygulaması.

Web sitesi olarak hizmet veren Pembe Panjur, artık Android ve iOS platformlarında mobil uygulamaları ile de kullanıcılara hizmet veriyor ve binlerce kişinin evlenmesini sağlıyor.

Daha önceden sahip olduğunu bir Pembe Panjur hesabınız yoksa uygulamayı ücretsiz olarak oluşturduktan sonra hemen yeni bir tanes açabiliyorsunuz. Sonrasında ise size yapılacak testler sonucunda karşınıza sosyal ve kültürel açıdan size en yakın adaylarla eşleşme sağlanarak bir çok yeni kişi ile tanışacak ve evlilik yolunda ilk adımı atacaksınız.

Gerçekten evlenmek isteyen ve bunun için uygun bir eş arayan kişilerin yararlanabileceği uygulama, evlilik üzerine kurulu olduğu için arkadaşlık site ve uygulamalarında olan rahatlık tam olarak burada bulunmuyor. Fakat yine de kendi kişisel özelliklerinize göre adaylar bulabiliyorsunuz.

Son yıllarda televizyon ekranlarında gördüğümüz benzer tür programların mobile uyarlanmış versiyonu gibi olan Pembe Panjur'u iPhone ve iPad'lerinize ücretsiz olarak indirip hemen sizin için en ideal eş adayını aramaya başlayabilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pembe Hareket

    Pembe Hareket uygulaması ile Android cihazlarınızda yürüyüş takibinizi yaparken bir yandan da meme kanseriyle mücadeleye yardımcı olabilirsiniz.
  • Messenger

    Messenger uygulamasını kullanarak tüm sosyal medya uygulamalarını tek bir platformdan yönetebilirsiniz.
  • Yaay

    Yaay İndir (Android): Yaay Google Play'de yerli sosyal medya uygulaması olarak öne çıkıyor.
  • Mirket App

    Mirket App, ilgi alanlarınız ve gündem hakkında toplumun nabzını tutabileceğiniz bir sosyal medya uygulaması.
  • Parler

    Parler, eski ABD Başkanı Trump ile gündeme gelen Twitter benzeri mikroblog ve sosyal medya uygulaması. Parler, Android telefonlarda ücretsiz kullanılabilir.
  • Kwai

    Kwai uygulamasıyla Android cihazlarınızdan birbirinden eğlenceli videolar hazırlayabilirsiniz.
  • Smopin

    Smopin uygulamasıyla diğer kullanıcılarla birlikte ilginizi çeken ortak konular üzerine sohbet edebilirsiniz.
  • Qavun

    Qavun, Türkiye'den çıkan en başarılı Android için sosyal medya uygulaması olarak gösterilenler arasında olduğu gibi oldukça başarılı bir alt yapıyla çalışmaktadır.