Peter Rabbit-Hidden World

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME
63 MB DOSYA BOYUTU

Dedektif tavşanlar ile kayıp nesneleri bulabileceğiniz eğlenceli bir bulmaca oyunudur.

Tamamen ücretsiz bir şekilde oyun severlerin hizmetine sunulan ve bulmaca oyunları arasında kendisine yer bulan Peter Rabbit-Hidden World, sevimli tavşan figürleri ile gizli nesneleri bulabileceğiniz eğlenceli bir oyun olarak ön plana çıkıyor.

Kaliteli grafiklerin ve ses efektlerinin yer aldığı bu oyunda yapmanız gereken, farklı kitaplardan yeni bölgeler keşfetmek ve gizli nesneleri bulmaktır. Çeşitli öğeleri arayarak yerlerini tespit etmeli ve yeni bölümlerin kilidini açmalısınız. Eğlenceli anlar yaşayabileceğiniz ve farklı bir deneyim kazanabileceğiniz sıra dışı bir oyun sizleri bekliyor.

Kitaplarda yer alan karakterlerin kartlarını toplayarak geniş bir koleksiyon oluşturabilirsiniz. Farklı yerlerde gizlenmiş nesneleri bularak köyünüzü genişletebilir ve seviye atlayabilirsiniz. Sıradan bulmaca oyunlarına göre farklı konuları içeren kaliteli bir oyun olarak dikkat çekiyor. Oldukça geniş bir kitleye hitap eden bu oyun ile sizde keyifli bulmacalar çözebilirsiniz.

Android ve İOS işletim sistemine sahip tüm cihazlarda sorun yaşamadan oynayabileceğiniz ve ücretsiz olarak ulaşabileceğiniz Peter Rabbit-Hidden World, yüz binden fazla oyun sever tarafından tercih edilen kaliteli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Peter Rabbit-Hidden World

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
129.7 MB DOSYA BOYUTU

Dedektif tavşanlar ile kayıp nesneleri bulabileceğiniz eğlenceli bir bulmaca oyunudur.

Mobil platformda bulmaca oyunları kategorisinde kendisine yer bulan ve ücretsiz olarak oyun tutkunlarının hizmetine sunulan Peter Rabbit-Hidden World, gizli nesneleri bulmak için çaba göstereceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Kaliteli grafik tasarımı ve keyif verici müzikleri ile dikkat çeken bu oyunda yapmanız gereken, kitaplarda yer alan kahramanları yönetmek ve gizlenmiş objeleri tespite ederek geniş bir alana yayılmaktır. Bir köy haritası üzerinden yola çıkarak çeşitli bölgeler keşfedebilir ve kayıp nesneleri bularak seviye atlayabilirsiniz. Ayrıca farklı kitap kahramanlarını toplayarak geniş bir koleksiyona sahip olabilirsiniz.

İlginç konusu ve sıra dışı tasarımı ile oyunculara farklı bir deneyim sunan bu oyunda amaç, çeşitli resimlerde gizlenen cisimleri bulmak ve görevleri tamamlamaktır. Köy haritasında ilerleyerek yeni bölgeler keşfetmeli ve sevimli tavşan figürleri ile bulmacayı çözmelisiniz. Geniş oyuncu kitlesi ve ilgi çekici konusu ile eşsiz bir bulmaca oyunu sizleri bekliyor.

Android ve İOS Sürümleri ile her iki platformdan da kolaylıkla indirebileceğiniz Peter Rabbit-Hidden World, binlerce oyun severin keyifle oynadığı kaliteli bir oyun olarak göze çarpıyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Peter Rabbit’s Garden

    Sevimli tavşanlar ile büyük bir bahçe inşa edebileceğiniz ve çeşitli ürünler yetiştirebileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Hidden Objects - Labyrinths Of World: Stonehenge

    Gizli hazineleri keşfedeceğiz.
  • World Creator

    Bulmacaları çözeceğiz.
  • Glass Tower World

    280 farklı bulmacayı çözmeye çalışacağız.
  • Hidden Objects-Nevertales: Hidden Doorway

    Esrarengiz olayları araştırabileceğiniz ve kayıp eşyaların izini sürebileceğiniz macera dolu bir oyundur.
  • NCIS: Hidden Crimes

    Olayları çözmeye çalışacağız.
  • Ravenhill: Hidden Mystery

    Macera dolu eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.
  • Mystery Manor: hidden objects

    Dedektif rolüne bürüneceğiz.