Petsbook

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
642 TOPLAM İNDİRME

Petsbook, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz hayvanseverler için bir sosyal ağ uygulamasıdır.

Petsbook, evcil hayvanlar için oluşturulmuş bir sosyal ağ uygulaması olarak dikkat çekiyor. Android işletim sistemine sahip akıllı telefonlarınız ve tabletlerinizden kullanabileceğiniz bu uygulamada, profil oluşturup evcil hayvanlarınızla ilgili her türlü fikir alışverişinde bulunabileceğiniz gibi, onların her hareketini de paylaşabilirsiniz. Son derece iyi bir sosyal ağ olan Petsbook'a dilerseniz biraz daha yakından bakalım.

Evcil hayvan sahiplerini bir araya getiren Petsbook, gerçekten birbirinden güzel özellikleri içerisinde barındırıyor. Öncelikle uygulamanın harika tasarlandığını söylemem gerekiyor, arayüz oldukça sade ve aradığınız her şeye kolaylıkla ulaşabiliyorsunuz. Petsbook'da eğer bir evcil hayvan sahibiyseniz bir profil açmanız gerekiyor. Daha sonra profilinizde evcil hayvanlarınıza dair her şeyi paylaşabilirsiniz. Eğer bir konuda kendinizi eksik hissederseniz, alanında uzman kişilerce oluşturulmuş videoları da izlemeniz mümkün. Diğer yandan, Facebook gruplarında da sıkça gördüğümüz kaybolan evcil hayvanların bulunmasına yardım edebilir veya kayıp ilanı bırakabilirsiniz. Bilmediğiniz konularda soru-cevap kısmını kullanarak bilgi alışverişinde bulunabildiğinizi de söylemeden geçmeyelim.

Oldukça iyi düşünülmüş ve harika tasarlanmış bir sosyal ağ olan Petsbook'u ücretsiz indirebilirsiniz. Bazı muadillerini görmüşsünüzdür fakat aralarında en iyisi diyebiliriz. Denemenizi kesinlikle öneririm.

NOT: Uygulamanın boyutu cihazınıza göre farklılık göstermektedir.

Gökhan Abay

Petsbook

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
600 TOPLAM İNDİRME
18.6 MB DOSYA BOYUTU

Petsbook, iPhone ve iPad cihazlarınızda evcil hayvan sahiplerinin veya olmak isteyenlerin buluştuğu bir sosyal bir platformdur.

Petsbook, "satın alma, sahiplen!" sloganıyla ortaya çıkmış, evcil hayvan sahipleri veya olmak isteyenlerin buluştuğu bir sosyal ağ olarak karşımıza çıkıyor. iOS işletim sistemine sahip iPhone telefonlarınız ve iPad tabletlerinizden kullanabileceğiniz bu uygulama sayesinde, sevimli dostlarınızın her halini paylaşıp diğer üyelerden fikirler alabilirsiniz. 

Evcil hayvanlarla ilgili en çok kullanılan sosyal ağlarda çeşitli gruplar bulunuyor. Fakat bu gruplar oldukça dağınık ve her birinin kontrolü çok zor. Petsbook isimli sosyal medya platformu bu açığı ortadan kaldırmak adına mükemmel düşünülmüş. İçerisinde evcil hayvanlara dair arayıpta bulamayacağınız hiçbir şey yok. Evcil hayvanınıza bir sayfa oluşturun ve onunla ilgili her şeyi paylaşın. 

Petsbook Özellikleri

  • Evcil hayvanınıza profil açabilme
  • Evcil hayvan sahiplenme
  • Alanında uzman kişiler tarafından hazırlanmış videolar
  • Evcil hayvanınıza arkadaş arayabilme
  • Soru-Cevap bölümü
  • Kayıp evcil hayvanların bulunmasına yardım edebilme
  • Sokakta bulunan evcil dostlarımızı sahipleriyle buluşturabilme
  • Fotoğraf yayınları ve videolar

Eğer bu tip bir sosyal ağ uygulaması arıyorsanız Petsbook'u ücretsiz indirebilirsiniz. Denemenizi kesinlikle öneririm.

Gökhan Abay

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Messenger

    Messenger uygulamasını kullanarak tüm sosyal medya uygulamalarını tek bir platformdan yönetebilirsiniz.
  • Yaay

    Yaay İndir (Android): Yaay Google Play'de yerli sosyal medya uygulaması olarak öne çıkıyor.
  • Mirket App

    Mirket App, ilgi alanlarınız ve gündem hakkında toplumun nabzını tutabileceğiniz bir sosyal medya uygulaması.
  • Parler

    Parler, eski ABD Başkanı Trump ile gündeme gelen Twitter benzeri mikroblog ve sosyal medya uygulaması. Parler, Android telefonlarda ücretsiz kullanılabilir.
  • Smopin

    Smopin uygulamasıyla diğer kullanıcılarla birlikte ilginizi çeken ortak konular üzerine sohbet edebilirsiniz.
  • Kwai

    Kwai uygulamasıyla Android cihazlarınızdan birbirinden eğlenceli videolar hazırlayabilirsiniz.
  • Snapchat APK

    Snapchat APK, gençler arasında yaygın kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması. Mesaj, fotoğraf, ses ve video paylaşabildiğimiz popüler sosyal medya uygulamasıdır.
  • Qavun

    Qavun, Türkiye'den çıkan en başarılı Android için sosyal medya uygulaması olarak gösterilenler arasında olduğu gibi oldukça başarılı bir alt yapıyla çalışmaktadır.