Pext

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME

Pext sayesinde fotoğraflarımıza metinler ekleyip paylaşabiliyoruz.

Pext, Android işletim sistemine sahip olan tablet ve akıllı telefonlar üzerinde kullanılmak üzere geliştirilmiş bir sosyal medya uygulaması olarak öne çıkıyor. Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu uygulama sayesinde sosyal medya üzerinde yankı uyandırabilecek potansiyele sahip görseller oluşturma şansına sahip oluyoruz.

Uygulamanın çalışma mantığı çok basit. Sadece fotoğrafı seçiyor ve konsepte uygun bir şeyler yazıyoruz. Pext yazdığımız metni resme yerleştiriyor. Bu aşamadan sonra resmi farklı sosyal medya kanalları üzerinde takipçilerimizle paylaşabiliyoruz. Pext üzerinde de paylaşabiliriz fakat pek yaygın olmadığı için beklediğiniz ilgiyi göremeyebilirsiniz.

Uygulamayı kullanabilmek için öncelikle profil oluşturmamız gerekiyor. Profil oluşturma ve uygulamayı kullanma safhaları, hali hazırda sosyal medya araçları kullanan kişileri yormayacaktır çünkü çok benzer kullanım özelliklerine sahipler.

Bize göre uygulamanın tek eksi yanı biraz kısıtlı bir kullanıcı kitlesine sahip olması. Yine de farklı bir sosyal medya deneyimi yaşamak istiyorsanız Pext'i kullanmanızı tavsiye ediyoruz.

Emircan Erdoğan

Pext

ÜCRETSİZ
x
4.5/5 EDİTÖR
2/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME

Pext uygulaması ile çektiğimiz fotoğraflara metinler ekleyerek platform üzerinde paylaşabiliyoruz.

Pext, iPhone ve iPad cihazlarımız üzerinde kullanabileceğimiz bir sosyal medya uygulaması ve hiçbir ücret ödemeden kullanabilme şansına sahibiz. Uygulama kullanıcılara diledikleri fotoğrafları üzerine metin ekleyebilme şansı veriyor. Daha sonra bu fotoğrafları platform üzerinde paylaşabiliyoruz.

Henüz çok yeni bir sosyal medya platformu olduğu için çok fazla kullanıcısı yok fakat zamanla artacağını düşünüyoruz. Instagram gibi bir izlenim bıraksa da Pext daha çok eğlence odaklı fotoğraflar paylaşmak için ideal bir servis. Fotoğraflarımıza ekleyeceğimiz yazılar ile kendimizi çok daha rahat bir şekilde ifade edebiliyoruz.

Fotoğraflara yazı ekleyebilmek için öncelikle fotoğrafı seçmemiz ve çıkan ekrandaki klavyeyi kullanarak resme uygun bir kelime veya cümle yazmamız gerekiyor. Bu aşamadan sonra fotoğrafları paylaşabiliyoruz. Elbette paylaşım yapmadan önce profil oluşturmamız gerekiyor. Bu safhalar diğer sosyal medya uygulamaları üzerinde gördüğümüz sistemlere benziyor. İsim ve profil fotoğrafı seçmek yeterli. Özel bilgilere gerek yok.

Biraz daha yaygınlaşınca Pext kullanımı çok daha keyifli bir sosyal kanal haline gelecektir. Siz de yeni, taze ve farklı bir paylaşım deneyimi yaşamak istiyorsanız Pext'e bir göz atın.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Messenger

    Messenger uygulamasını kullanarak tüm sosyal medya uygulamalarını tek bir platformdan yönetebilirsiniz.
  • Yaay

    Yaay İndir (Android): Yaay Google Play'de yerli sosyal medya uygulaması olarak öne çıkıyor.
  • Mirket App

    Mirket App, ilgi alanlarınız ve gündem hakkında toplumun nabzını tutabileceğiniz bir sosyal medya uygulaması.
  • Kwai

    Kwai uygulamasıyla Android cihazlarınızdan birbirinden eğlenceli videolar hazırlayabilirsiniz.
  • Parler

    Parler, eski ABD Başkanı Trump ile gündeme gelen Twitter benzeri mikroblog ve sosyal medya uygulaması. Parler, Android telefonlarda ücretsiz kullanılabilir.
  • Smopin

    Smopin uygulamasıyla diğer kullanıcılarla birlikte ilginizi çeken ortak konular üzerine sohbet edebilirsiniz.
  • Qavun

    Qavun, Türkiye'den çıkan en başarılı Android için sosyal medya uygulaması olarak gösterilenler arasında olduğu gibi oldukça başarılı bir alt yapıyla çalışmaktadır.
  • Snapchat APK

    Snapchat APK, gençler arasında yaygın kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması. Mesaj, fotoğraf, ses ve video paylaşabildiğimiz popüler sosyal medya uygulamasıdır.