Phantasmat: The Dread of Oakville

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME
14 MB DOSYA BOYUTU

Korkunç bir kasabada yolunuzu ararken türlü maceralar yaşayabileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Ürkütücü bir kasabada kaybolduktan sonra başınıza gelebileceklerden habersiz yolunuzu bulmaya çalışacağınız Phantasmat: The Dread of Oakville, Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan sorunsuz bir şekilde oynayabileceğiniz sıra dışı bir oyundur.

Etkileyici grafikleri ve ürkütücü karakterleri ile oyunculara eşsiz bir deneyim sunan bu oyunda yapmanız gereken, gizemli bir kasabada dolaşarak gizli nesnelere ulaşmak ve ipuçları toplayarak doğru yolu bulmaktır. Oyunda, aracı ile giderken bilmediği bir kasabaya giren ve yolunu kaybeden bir karakterin başından geçenler konu edinilmiştir. Bu kasabaya giren çıkamamış ve onlarca insan için kayıp ilanı verilmiştir. Bu ilanları gördüğünüzde nasıl bir belaya bulaştığınız anlayacak ve bir an önce bu kasabadan çıkmanın yollarını arayacaksınız.

Oyunda onlarca farklı karakter ve sayısız gizli nesne yer almaktadır. Çeşitli bulmacalar çözerek ipuçları toplayabilir ve minik strateji oyunları oynayarak kilitli kapıların anahtarlarına ulaşabilirsiniz.

Mobil platformda macera oyunları arasında yer alan ve binlerce oyuncu tarafından keyifle oynanan Phantasmat: The Dread of Oakville, sıkılmadan oynayabileceğiniz sürükleyici bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Phantasmat: The Dread of Oakville

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
14 MB DOSYA BOYUTU

Korkunç bir kasabada yolunuzu ararken türlü maceralar yaşayabileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Mobil oyunlar arasında macera kategorisinde yer alan ve on binlerce oyun tutkunu tarafında tercih edilen Phantasmat: The Dread of Oakville, gizemli bir kasabada dolaşarak kayıp nesneleri araştıracağınız ve çıkış yollarını bulmak için ipuçları toplayacağınız benzersiz bir oyundur.

Kaliteli grafik tasarımı ve ses efektleri ile dikkat çeken bu oyunda amaç, ürkütücü bir kasabada gezinerek kayıp eşyaları bulmak ve kasabadan çıkmak için çeşitli ipuçları toplamaktır. Oyunda, arabası ile ilerlerken hiç bilmediği bir kasabaya giren ve doğru yolu bulmak için türlü maceralara atılan bir karakterin başından geçenler anlatılmıştır. Bu kasabaya giren sağ çıkamamış ve onlarca insandan haber alınamamıştır. Kayıp ilanlarını gördüğünüzde nasıl bir kasabaya girdiğinizi anlayacak ve bir an önce buradan çıkmak isteyeceksiniz.

Kasabada karşılaşabileceğiniz onlarca ürkütücü karakter ve yüzlerce kayıp nesne yer almaktadır. Farklı bulmacalar çözerek ve mini strateji oyunları oynayarak ipuçları toplayabilirsiniz. Bu sayede çıkış yollarını bulabilir ve seviye atlayabilirsiniz.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile farklı platformlarda oyunculara sunulan Phantasmat: the Dread of Oakville, maceraya doyabileceğiniz kaliteli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hidden Object-Phantasmat: Reign of Shadows

    Sır dolu olayları araştırabileceğiniz macera dolu bir gizli nesne bulma oyunu olarak dikkat çekiyor.
  • Christmas Stories: The Gift of the Magi

    Farklı mekanlarda gizli nesnelerin izini sürebileceğiniz macera dolu bir oyundur.
  • Ms. Holmes: The Monster of the Baskervilles

    Konaktaki gizemleri araştıracağız.
  • Chimeras: The Signs of Prophecy

    Doğaüstü olayların ve esrarengiz cinayetlerin yer aldığı macera dolu bir oyun olarak göze çarpıyor.
  • Royal Detective: Legend of the Golem

    Taş yaratıklara karşı mücadele edeceğiniz macera dolu bir oyun olarak dikkat çekiyor.
  • Dawn of the Dragons

    Dev ejderhalarla mücadele ederek aksiyon dolu RPG savaşları yapacağınız sürükleyici bir oyundur.
  • Mystery of the Ancients Deadly Cold

    Sırlarla dolu mekanlarda kayıp eşyaların izini sürebileceğiniz macera dolu bir oyundur.
  • The Emerald Maiden: Symphony of Dreams

    Kayıp nesneleri bularak gizemli bir dünyada macera dolu anlar yaşayabileceğiniz kaliteli bir oyundur.