Pheed

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
53 TOPLAM İNDİRME

Pheed sayesinde Android telefon ve tabletlerinizde yeni bir sosyal ağa da kavuşabilir ve paylaşım yapabilirsiniz.

Pheed uygulaması, son zamanlarda mobil için ortaya çıkarılmış sosyal ağlardan bir tanesi ve hem yazılı içeriklerinizi, hem de medya içeriklerinizi paylaşmaya izin verdiği için oldukça ilgi çekici olanlar arasında. Uygulamanın kullanımı ve tasarımı da oldukça iyi düzenlendiği için yeni başlayan kullanıcılar dahi zorluk çekmeyeceklerdir.

Uygulamanın temel özelliklerini listelemek gerekirse;

  • Fotoğraf paylaşma, düzenleme ve efektlendirme
  • Video paylaşma, filtreleme ve efektlendirme
  • Ses kaydı yapma ve paylaşma
  • Yazılı olarak iletinizi gönderebilme
  • Müzik paylaşımı yapabilme
  • Zaman tünelini kendi filtrelerinize göre görüntüleme
  • Gizlilik seçenekleri ve güvenlik

Uygulamada yüklediğiniz medya dosyaları için herhangi bir sınırlama bulunmadığı için videolarınızı, fotoğraflarınızı, ses kayıtlarınızı ve iletilerinizi istediğiniz gibi gönderebiliyorsunuz. Ayrıca Android cihazlarda herhangi bir performans sorunu da olmadığı için keyifle kullanabilirsiniz.

Eğer paylaştıklarınızı diğer Facebook ya da Twitter gibi sosyal ağlarda da paylaşmak isterseniz gerekli sosyal medya paylaşım butonlarını da uygulamada bulabilirsiniz.

Yiğit Ekim Demir

Pheed

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
29 TOPLAM İNDİRME

Pheed uygulaması ile iPhone ve iPad'iniz üzerinden sosyal medya paylaşımlarınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Pheed uygulaması, iPhone ve iPad'lerinizde kullanabileceğiniz sosyal ağ uygulamalarından bir tanesi ve sesli notlarınızı, müziklerinizi, videolarınızı, fotoğraflarınızı ve yazılı paylaşımlarınızı kolayca gerçekleştirebiliyorsunuz. Son zamanlarda oldukça öne çıkan sosyal ağın ücretsiz olarak kullanılabilmesi ve kolay yapısı sayesinde önümüzdeki günlere damgasını vuracağı kesin.

Fotoğraflarınızı paylaşırken efektler eklemenize de imkan tanıyan uygulama, aynı zamanda video süresi olarak herhangi bir kısıtlama da sunmuyor ve videolara filtreleme ekleme olanağı tanıyor. Bunun yanında, arkadaşlarınızla sesli paylaşımlar gerçekleştirmek için kendi ses kaydınızı da bir ileti olarak gönderebilirsiniz. İletiyi istediğiniz an kaydetme ve anında durdurarak daha sonra devam etme şansınız da olduğu için kesintisiz bir kişisel mesaj gönderebilirsiniz.

iTunes kütüphanenizde bulunan müzikleri paylaşmak, düşüncelerinizi yazılı kişisel iletilerle paylaşmak ve etiketlere göre konu içeriklerinde gezinmek oldukça eğlenceli. Pheed'de yer alanları daha sonra Facebook ve Twitter gibi sık kullanılan sosyal ağlarda da paylaşabiliyorsunuz. Kişisel gizliliğe önem veren uygulama, istediğiniz kullanıcıları tamamen engelleme olanağı da sunuyor.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Messenger

    Messenger uygulamasını kullanarak tüm sosyal medya uygulamalarını tek bir platformdan yönetebilirsiniz.
  • Yaay

    Yaay İndir (Android): Yaay Google Play'de yerli sosyal medya uygulaması olarak öne çıkıyor.
  • Mirket App

    Mirket App, ilgi alanlarınız ve gündem hakkında toplumun nabzını tutabileceğiniz bir sosyal medya uygulaması.
  • Kwai

    Kwai uygulamasıyla Android cihazlarınızdan birbirinden eğlenceli videolar hazırlayabilirsiniz.
  • Parler

    Parler, eski ABD Başkanı Trump ile gündeme gelen Twitter benzeri mikroblog ve sosyal medya uygulaması. Parler, Android telefonlarda ücretsiz kullanılabilir.
  • Smopin

    Smopin uygulamasıyla diğer kullanıcılarla birlikte ilginizi çeken ortak konular üzerine sohbet edebilirsiniz.
  • Qavun

    Qavun, Türkiye'den çıkan en başarılı Android için sosyal medya uygulaması olarak gösterilenler arasında olduğu gibi oldukça başarılı bir alt yapıyla çalışmaktadır.
  • Snapchat APK

    Snapchat APK, gençler arasında yaygın kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması. Mesaj, fotoğraf, ses ve video paylaşabildiğimiz popüler sosyal medya uygulamasıdır.