Pinball Cadet

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
32 TOPLAM İNDİRME

Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.

Android işletim sistemli tablet ve akıllı telefonlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, klasik Pinball oyunuyla kendi motiflerini birleştiren eğlenceli bir beceri oyunudur.

Pinball Cadet mobil oyununda bir efsane olan Pinball oyununun mekaniklerini günümüze uyarlamak için bir oyun hikayesi kurgulanmış durumda. Oyunda yıl 2030’dur ve insanlık işgalcilerin tehdidi altındadır. Yakın galaksilerden gelen işgalcilerin savuşturulması görevinde kaptan siz olacaksınız. Dünyayı savunma görevini üstlendiğiniz Pinball Cadet mobil oyununda oyunda bir usta haline gelerek işgalcileri def etmelisiniz.

Oynaması kolay ancak usta olması zor olan Pinball Cadet mobil oyununda 2 boyutlu grafikler ve detaylı oyun arenasıyla yenilenen Pinball Cadet mobil oyununu Google Play Store’dan hemen indirebilir ve hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Yağız Sarman

Pinball Cadet

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
193 MB DOSYA BOYUTU

iPhone ve iPad cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, efsaneleşmiş Pinball oyununu günümüz şartlarıyla renklendirip canlandıran bir tür beceri oyunudur.

iOS işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, bir bilgisayar oyunu efsanesi olan Pinball oyununun günümüz şartlarına kendine has hikayesi ile uyarlanmış versiyonu olarak karşımıza çıkan eğlenceli bir beceri oyunudur.

Klasik Pinball oyunu ile oynanış dinamikleri bire bir örtüşen Pinball Cadet mobil oyununun farkı ise bünyesinde barındırdığı hikaye ve oyun sahasında yer alan detaylar. 2 boyutlu grafikler ile tasarlanan Pinball Cadet mobil oyununda yıl 2030’dur ve insan ırkı yakın galaksilerden gelen istilacılar tarafından tehdit edilmektedir.

Pinball Cadet mobil oyununda istilacılara karşı Dünyayı savunmak için geminin kaptanı siz olacaksınız. Dümenin sizde olduğu oyunda bir Pinball ustası olmak zorundasınız. Oynamanın kolay ama usta olmanın zor olduğu Pinball Cadet mobil oyununu AppStore’dan ücretsiz indirebilir ve hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Yağız Sarman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pinball Sniper

    Pinball Sniper, Android tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğimiz bir pinball oyunu.
  • Pinfinite - Endless Pinball

    Eşsiz zaman geçirebileceğiniz harika bir beceri oyunu
  • Pinball Fantasy HD

    Pinball Fantasy HD, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz, kaliteli bir pinball oyunu.
  • Zen Pinball

    Zen Pinball, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz eğlenceli bir pinball oyunu.
  • Star Wars Pinball 3

    Star Wars Pinball 3, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir pinball oyunu.
  • Babylon 2055 Pinball

    Babylon 2055 Pinball, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz yüksek kaliteli bir pinball oyunu.
  • Ascending Pinball

    Ascending Pinball, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Aliens vs. Pinball

    Aliens vs. Pinball mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir pinball oyunudur