Piri

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
262 TOPLAM İNDİRME

Piri uygulamasıyla Türkiye'nin en çok seyahat eden rehberi eşliğinde İstanbul, Edirne şehir turu atıyorsunuz.

Piri, İstanbul, Edirne gibi gezip görülmesi gereken fazlasıyla yerin olduğu şehirlerde düzenlenen pahalı tur gezilerine katılamayan insanlar için düşünülmüş şehir turu uygulaması. Tur şirketlerine bağlı kalmadan dilediğiniz zaman evinizden çıkıp keşfe çıkabiliyorsunuz. Yol boyunca Türkiye’nin en iyi ses prodüktörlerinden Erkan Altınok’un sesi eşliğinde geziyorsunuz.

Belli bir programa bağlı kalınarak yapılan tur gezilerinden sıkıldıysanız Piri ile kesinlikle tanışmalısınız. Şu an için İstanbul’un 4 yeri ve Edirne’de (Mimar Sinan’ın İzinde) olmak üzere beş farklı şehir turu yapabildiğiniz uygulamada tur boyunca Türkiye’nin en çok seyahat eden rehberi Saffet Emre Tonguç’un hikayelerini de dinliyorsunuz. Unutmadan, turları önceden indirip (yaklaşık 20 TL ödeyip satın alıyorsunuz) çevrimdışı gezme şansına da sahipsiniz.

Tabii ki rotanızı çizerek harita üzerinden emin adımlarla ilerlemenize yardımcı olan Piri’nin güzel bir özelliği de gezmeye ara verip mola vermek istediğinizde mekan önerilerinde bulunması.

Erkan Calp

Piri

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
48 TOPLAM İNDİRME
47 MB DOSYA BOYUTU

Piri uygulamasıyla Türkiye'nin en çok gezip görmüş ismi Saffet Emre Tonguç hikayeleriyle İstanbul şehir turu yapıyorsunuz.

Piri, şu an için İstanbul ve Edirne’de düzenlenen şehir turlarına katılabildiğiniz, tur şirketlerinden çok daha ucuz ve de bağımsız gezmenizi sağlayan tek seyahat uygulaması. Tur şirketinin saatinden bağımsız şehri dilediğinizce gezebildiğiniz uygulamada tur boyunca Türkiye’nin en çok gezmiş görmüş isimlerinden Saffet Emre Tonguç hikayeleriyle rehberinize renk katıyor.

Tur şirketlerinden çok çok uygun fiyata ve bir programa bağlı olmadan şehir turu atmanıza izin veren Piri uygulamasının iOS platformunda sanırım bir eşi yok. iPhone’unuza indirip tur seçimi yaptıktan sonra seçtiğiniz turu satın alıp telefonunuza indiriyorsunuz. Sonrasında tur başlangıç noktasına gidip rota ışığında tur gezinizi tamamlıyorsunuz. Unutmadan, gezmekten yorulup mola vermek istediğinizde mekan önerileri alabiliyorsunuz.

Çevrimdışı gezme seçeneğini de sunan şehir tur uygulaması Piri’de her tur için 18.99 TL ödüyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Outings

    Outings uygulaması ile yeni yerler keşfetmek için seyahat planlarınızı oluşturabilirsiniz.
  • Muğla Kent

    Muğla Kent uygulaması ile Muğla'da turistik yerleri kolayca keşfedebilirsiniz.
  • Inviita

    Inviita uygulamasıyla dünya çapında binlerce şehri keşfe çıkabilirsiniz.
  • Kampp

    Kampp uygulamasıyla Türkiye genelinde yeni kamp alanlarını keşfedebilirsiniz.
  • Sesli Gezi Rehberi

    Sesli Gezi Rehberi uygulamasıyla gezdiğiniz yerler hakkında bilgileri sesli olarak dinleyebilirsiniz.
  • Avanos | Kapadokya

    Avanos | Kapadokya uygulaması ile Avanos'taki otelleri, gezilecek yerleri ve restoranları keşfedebilirsiniz.
  • İzmir Tarih

    İzmir'in Tarihi Kent Merkezi'ni keşfedin.
  • Emirates

    Emirates uygulamasını kullanarak dünyadaki birçok noktaya uçak bileti satın alabilirsiniz.