Pixel Builder

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
36 TOPLAM İNDİRME

Harika deneyim sunan bir beceri oyunu

Pixel Builder, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz keyifli ve sürükleyici bir mobil beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Harika piksel kuleler inşa edebileceğiniz oyunda yeteneklerinizi sergiliyor ve keyifli vakit geçirebiliyorsunuz.

Hepsi birbirinden güzel 10'larca kuleyi yeniden inşa ettiğiniz bir oyun olan Pixel Builder, içinizdeki yaratıcılığı konuşturuyor. Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz oyunda 3 boyutlu kuleler inşa ediyor ve bölümleri tamamlıyorsunuz. Renkli atmosferi ve sürükleyici etkisiyle de dikkat çeken oyunda eşsiz bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Hızlı ve pratik bir oynanışa sahip olan oyunda ortaya çıkardığınız eserleri arkadaşlarınızla da paylaşabiliyorsunuz. Farklı özellikleri de dahil ederek daha eşsiz bir görüntü elde edebileceğiniz oyunda boş vakitlerinizi eğlenceli bir şekilde değerlendirebiliyorsunuz. 100'den fazla farklı türde binaya sahip olan Pixel Builder sizleri bekliyor.

Pixel Builder oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Pixel Builder

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME
135 MB DOSYA BOYUTU

Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu

Pixel Builder, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir mobil beceri oyunu olarak dikkat çekiyor. Birbirinden zorlu onlarca bölümü tamamlamanız gereken oyunda kuleler inşa ediyorsunuz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz eşsiz bir mobil beceri oyunu olan Pixel Builder, içinizdeki yaratıcılığı konuşturup harika eserler ortaya çıkarabileceğiniz bir oyundur. 3 boyutlu kuleler inşa edip arkadaşlarınızla paylaşabileceğiniz oyunda zaman geçirebiliyorsunuz. Sürükleyici atmosferi ve bağımlılık yapıcı etkisiyle de dikkat çeken Pixel Builder, mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken bir oyun diyebilirim. Basit ve hızlı bir oynanışa sahip olan oyunda farklı eklentileri kullanarak kulelerinizi daha efektif bir hale getirebiliyorsunuz. 100'den fazla farklı türde binaya sahip olan Pixel Builder sizleri bekliyor.

Pixel Builder oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Top Run: Retro Pixel Adventure

    Old-school oyun severler kesinlikle oynamalı!
  • Bridge.io

    Arcade bulmaca karışımı süper zor bir oyun
  • Stack Ball 3D APK

    Stack Ball 3D APK Android oyununda topla platformu yıkarak ilerliyorsunuz. Platform yıkmaca oyunu oynaması ücretsiz ve internetsiz oynanabiliyor.
  • Gibbets: Bow Master

    Mobilde en çok oynanan ok atma oyunu
  • Pen Run

    Çizime odaklı süper eğlenceli beceri oyunu
  • Sausage Flip

    Sosis karakterlerle zıplayarak ilerlediğiniz eğlence dolu bir mobil oyun
  • Icy Bounce

    Batan bloklar üzerinde zıplayarak ilerliyorsunuz.
  • FLO Game

    Top oyunları arasında en ilginci