Plaka.io

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
82 TOPLAM İNDİRME

Araç sahiplerinin mutlaka denemesi gereken bir sosyal uygulama

Plaka.io, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir haberleşme uygulama olarak karşımıza çıkıyor. Araç sürülerinin telefonlarında mutlaka olması gereken bir uygulama olan Plaka.io ile sizi rahatsız eden plakaları bildirebiliyor ve başkalarının da bildirdiği plakaları görerek daha dikkatli bir sürüş gerçekleştirebiliyorsunuz.

Trafikte seyahat ederken karşınıza çıkan plakaları yorumlama imkanı sunan bir sosyal trafik uygulaması olan Plaka.io, kolay kullanımıyla dikkat çekiyor. Bir hayli kolay arayüze sahip olan uygulama ile resim çekip sisteme yükleyebiliyor ve yorum da yapabiliyorsunuz. Trafikte gördüğünüz plakaları sorgulama imkanı da sunan uygulama ile diğer sürücüleri de uyarabiliyorsunuz. Uygunsuz park eden ya da rahatsızlık verici hareketlerde bulunan araç sahiplerini şikayet edebilme imkanı sağlayan Plaka.io, mutlaka her araç sahibinin telefonunda olması gereken bir uygulamadır. Ayrıca bazı plakaları da takibe alabileceğiniz uygulama ile değişikliklerden her an haberdar olabiliyorsunuz. Sosyalleşmeyi sevenlerin beğenebileceği türden bir platfom olan Plaka.io'yu sakın kaçırmayın.

Plaka.io uygulamasını Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Plaka.io

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME

Trafikte karşınıza çıkan ilginç ve uygunsuz davranan araçları bildirebileceğiniz bir platform

Plaka.io, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz sosyal bir trafik uygulaması olarak karşımıza çıkıyor. Seyahat esnasında sizi rahatsız eden plakaları bildirebileceğiniz bir diğer araç sürücülerini uyarabileceğiniz Plaka.io'yu mutlaka denemelisiniz.

Araç sahiplerini ilgilendiren bir sosyal medya olarak dikkat çeken Plaka.io, kolay kullanımı ve işlevsel özellikleriyle ön plana çıkıyor. Uygulama ile plakaları sorgulayabiliyor ve uygunsuz davranan araç sahiplerini bildirebiliyorsunuz. Resim çekip eklemeye de destek sunan Plaka.io, mutlaka telefonlarınızda olması gereken bir uygulamadır. Diğer araç sürücülerini dikkatli olmaları konusunda uyarabileceğiniz bir imkan yaratan Plaka.io'yu sakın kaçırmayın. Son derece basit kullanımı ve işlevsel özellikleriyle karşımıza çıkan Plaka.io,  sizleri bekliyor. Ayrıca uygulama ile diğer araç plakalarını sorgulayabiliyor ve daha önce bir ihbar yapılıp yapılmadığına da göz atabiliyorsunuz. Aynı zamanda bildirim sistemiyle de daha önce takip ettiğiniz plakalar hakkında bildirim alabiliyorsunuz.

Plaka.io uygulamasını iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Yaay

    Yaay İndir (Android): Yaay Google Play'de yerli sosyal medya uygulaması olarak öne çıkıyor.
  • Messenger

    Messenger uygulamasını kullanarak tüm sosyal medya uygulamalarını tek bir platformdan yönetebilirsiniz.
  • Parler

    Parler, eski ABD Başkanı Trump ile gündeme gelen Twitter benzeri mikroblog ve sosyal medya uygulaması. Parler, Android telefonlarda ücretsiz kullanılabilir.
  • Smopin

    Smopin uygulamasıyla diğer kullanıcılarla birlikte ilginizi çeken ortak konular üzerine sohbet edebilirsiniz.
  • Qavun

    Qavun, Türkiye'den çıkan en başarılı Android için sosyal medya uygulaması olarak gösterilenler arasında olduğu gibi oldukça başarılı bir alt yapıyla çalışmaktadır.
  • Testfoni

    Eğlenceli testlerin yer aldığı bir sosyal medya uygulaması
  • Kudos

    Çocuklara güvenli bir ortam sunan sosyal medya uygulaması
  • HAGO

    Eşsiz vakit geçirebileceğiniz bir sosyal medya uygulaması