Planet Bomber!

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
18 TOPLAM İNDİRME
60 MB DOSYA BOYUTU

Zevkli zaman geçirebileceğiniz harika bir mobil beceri oyunu

Planet Bomber!, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil arcade oyunu olarak dikkat çekiyor. Gezegenleri ve galaksileri bombaladığınız oyunda eğlenceli bir deneyim yaşayabiliyorsunuz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil beceri oyunu olan Planet Bomber!, gezegenleri bombalayarak ortadan kaldırmaya çalıştığınız bir oyundur. Gezegenlerin çekirdeklerine ulaşmaya çalıştığınız oyunda farklı bombaları kullanabiliyor ve yeteneklerinizi açığa çıkarabiliyorsunuz. Renkli atmosferi ve sürükleyici etkisiyle dikkat çeken oyunda işiniz bir hayli zor. Farklı bombaların kilitlerini açarak daha güçlü bir konuma gelebileceğiniz oyunda son derece dikkatli olmanız gerekiyor. Yüksek puanlara ulaşıp arkadaşlarınıza meydan okuyabileceğiniz Planet Bomber! mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken bir oyun diyebilirim. 

Planet Bomber! oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Planet Bomber!

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
263 MB DOSYA BOYUTU

Beğenerek oynayabileceğiniz bir mobil beceri oyunu

Planet Bomber!, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eşsiz bir mobil beceri oyunu olarak dikkatimizi çekiyor. Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz oyunda gezegenleri patlatıyor ve puanlar kazanıyorsunuz.

Becerilerinizi sınayabileceğiniz ve keyifli deneyim yaşayabileceğiniz bir beceri oyunu olan Planet Bomber!, gezegenleri bombalayarak ortadan kaldırmaya çalıştığınız bir oyundur. Farklı bombaları ve füzeleri kullanarak gezegenlerin çekirdeklerini havaya uçurmanız gereken oyunda sürükleyici bir atmosfer yer alıyor. Renkli atmosferi ve sürükleyici etkisiyle dikkat çeken oyunda işiniz bir hayli zor. Farklı bombaların kilitlerini açarak daha güçlü bir konuma gelebileceğiniz oyunda son derece dikkatli olmanız gerekiyor. Arkadaşlarınızda da meydan okuyabileceğiniz oyunda eşsiz vakit geçirebiliyorsunuz. Planet Bomber! oyununu sakın kaçırmayın.

Planet Bomber! oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Paper Plane Planet

    Engelleri aşarak uzun mesafelere ulaşmaya çalışıyorsunuz
  • Highway Traffic Racer Planet

    Highway Traffic Racer Planet, Android telefonunuzda keyifle oynayacağınız arcade yarış oyunu.
  • Bridge.io

    Arcade bulmaca karışımı süper zor bir oyun
  • Stack Ball 3D APK

    Stack Ball 3D APK Android oyununda topla platformu yıkarak ilerliyorsunuz. Platform yıkmaca oyunu oynaması ücretsiz ve internetsiz oynanabiliyor.
  • Gibbets: Bow Master

    Mobilde en çok oynanan ok atma oyunu
  • Pen Run

    Çizime odaklı süper eğlenceli beceri oyunu
  • Sausage Flip

    Sosis karakterlerle zıplayarak ilerlediğiniz eğlence dolu bir mobil oyun
  • Icy Bounce

    Batan bloklar üzerinde zıplayarak ilerliyorsunuz.