Planet Commander Online

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
30 TOPLAM İNDİRME
78 MB DOSYA BOYUTU

Uzay gemilerini yöneterek aksiyon dolu gezegen savaşları yapabileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Uzay gemilerini yöneterek gezegenler arası yolculuk yapabileceğiniz ve yeni bölgeler fethetmek için aksiyon dolu bir mücadelenin içine gireceğiniz Planet Commander Online, Android ve İOS sürümleri ile farklı platformlarda oyun severlerin hizmetine sunulan ve milyonlarca oyun sever tarafından tercih edilen sıra dışı bir oyundur.

Etkileyici grafikleri ve kaliteli aksiyon müzikleri ile oyunculara benzersiz bir deneyim yaşatan bu oyunda yapmanız gereken, uzayda bir üs kurarak kendinize yenilmez bir ekip oluşturmak ve birbirinden güçlü uzay araçlarını kontrol ederek uzaylı istilasına karşı kalenizi savunmaktır. Geminin kaptanlığını yaparak her türlü sorumluluğu almalı ve doğru stratejilerle düşmanlarınızı yok etmelisiniz. Çoklu oyuncu modunda oynayarak dünyanın her yerinden güçlü rakiplerle mücadele edebilir ve ganimet savaşları yapabilirsiniz.

Oyunda 6 farklı sınıfa sahip 20’den fazla uzay gemisi ve gemilere ekleyebileceğiniz yüzlerce bombalama mekanizması bulunmaktadır. Uzay araçlarınızı dilediğiniz gibi özelleştirebilir ve farklı renklere boyayabilirsiniz.

Mobil platformda aksiyon oyunları kategorisinde yer alan ve sürükleyici özelliği ile dikkat çeken Planet Commander Online, ücretsiz olarak sunulmaktadır.

Doğukan Çağlakpınar

Planet Commander Online

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
382.7 MB DOSYA BOYUTU

Uzay gemilerini yöneterek aksiyon dolu gezegen savaşları yapabileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Aksiyon oyunları arasında kendisine yer bulan ve ücretsiz olarak oyun severlerin hizmetine sunulan Planet Commander Online, gezegen savaşlarına katılarak uzaya hükmedebileceğiniz ve birbirinden güçlü onlarca uzay gemisini kullanma fırsatına sahip olabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Göz kamaştıran dev uzay araçları ve sürükleyici özelliği ile sıkılmadan oynayabileceğiniz bu oyunda amaç, küçük bir uzay gemisi ile başlayıp uzayda bir üs kurarak hakimiyet alanınızı genişletmek ve rakiplerinize karşı üstünlük sağlamaktır. Kaptanlığını yaptığınız gemiyi en iyi şekle yönlendirmeli ve çeşitli silahlardan yararlanarak size saldıran diğer gemileri yok etmelisiniz. Ayrıca uzaylı istilasına karşı temkinli olmalı ve savaş gemilerinizi hazır vaziyette bulundurmalısınız.

Oyun içerisinde farklı seviyelere sahip onlarca uzay aracı ve bu araçları donatabileceğiniz birbirinden güçlü bombalama sistemleri yer almaktadır. Ayrıca uzay gemilerinizi özelleştirebileceğiniz sayısız bileşen ve birbirinden güzel birçok desen bulunmaktadır.

Hem Android, hem de İOS işletim sitemlerine sahip cihazlardan sorunsuz bir şekilde oynayabileceğiniz Planet Commander Online, geniş bir oyuncu kitlesi tarafından benimsenen aksiyon dolu bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Deiland Tiny Planet

    Sihir ve iksirlerden yararlanarak kendi dünyanızı kuracağınız benzersiz bir oyundur.
  • Among Us APK

    Among Us Android telefonlar ve PC'de ücretsiz oynanabilen çok oyunculu oyun. Among Us APK veya Google Play'den yüklenebilir.
  • Pew Pew Planet

    Gezegenleri istila eden minik yaratıklara karşı savaşarak aksiyona doyacağınız eşsiz bir oyundur.
  • Prison Planet

    Galaksiler arası yolculuk yaprak uzaylıları toplayarak esir alacağınız eğlenceli bir oyundur.
  • Green the Planet 2

    Gezegenleri zararlı maddelerden arındırarak yeşil bir çevre oluşturabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Idle Planet Miner

    Farklı gezegenlerden değerli taşlar çıkarabileceğiniz eğlenceli bir maden bulma oyunudur.
  • Sword Fantasy Online

    Verilen görevleri tamamlamak için çeşitli yaratıklarla aksiyon dolu dövüşler yapabileceğiniz benzersiz bir oyundur.
  • Parchisi STAR Online

    Gerçek zamanlı olarak masa oyunları oynayacağız.