Plumber 3

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
49 TOPLAM İNDİRME
45 MB DOSYA BOYUTU

Su borularını bağlayacağız.

Android,İOS ve Windowsphone işletim sistemine sahip olan mobil cihazlarda tamamen ücretsiz olarak sunulan Plumber 3 ile eğlenceli anlar geçirmeye hazır olun.

Birbirinden farklı bulmacaların yer aldığı oyunda rengarenk bir yapı yer alıyor. Mobil platformun başarılı isimleri arasında yer alan App Holdings imzası ile geliştirilen ve oyunculara sunulan yapımda boruları birleştirerek su akışını sağlayacağız.

Oyun içerisinde kolaydan zora doğru ilerleyecek boruları döşeyecek ve su akışını gerçekleştireceğiz. 300 farklı seviyenin yer aldığı yapımda tıpkı gerçek hayatta olduğunu gibi bir su tesisatçısı olacak ve sistemin başarılı bir şekilde çalışmasını sağlamaya çalışacağız.

Farklı zorluklar ile karşılaşacağımız oyunda ekran üzerinde tek bir parmak hareketi ile boruların yerini değiştirebileceğiz. Üç farklı mobil platformda oynaması ücretsiz olarak yer alan yapım, bulmaca oyunları arasında yer alıyor.

Doğukan Çağlakpınar

Plumber 3

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
240.8 MB DOSYA BOYUTU

Su borularını bağlayacağız.

Mobil platformda birbirinden kaliteli oyunları olan App Holdings şu sıralar Plumber 3 ile oyuncuların yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Mobil bulmaca oyunları arasında yer alan ve geniş bir kitle tarafından oynanmaya devam edilen Plumber 3 günümüzde Android, İOS ve Windowsphone olmak üzere üç farklı mobil platformda ücretsiz olarak oynanmaya devam ediyor.

Birbirinden zorlu bulmacaların yer aldığı yapımda basitten zora doğru bir ilerleyiş yer alacak. Yani oyuncular bir sonraki bulmacalarda daha zorlu yapılar ile karşılaşacaklar.

Rengarenk bir yapının yer aldığı başarılı bulmaca oyununda yek bir parmak hareketimiz ile boruların gidişatını değiştirecek, su akışının olmasını sağlamaya çalışacağız. Oyun üç farklı platformda 1 milyondan fazla oyuncu tarafından oynanmaya devam ediyor.

Doğukan Çağlakpınar

Plumber 3

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
4.9 MB DOSYA BOYUTU

Su borularını bağlayacağız.

Günümüzde 1 milyondan fazla oyuncu tarafından ilgiyle oynanmaya devam eden Plumber 3 bulmaca oyunları arasında yer alıyor.

Üç farklı platformda 1 milyondan fazla oyuncuya hitap eden yapımda bizleri oldukça eğlenceli anlar bekliyor. Oyun içerisinde yer alan boruları doğru bir şekilde yerleştirerek su akışını sağlamaya çalışacak ve sıradaki bölüme geçeceğiz.

Basitten zora doğru farklı bulmacalar ile karşılaşacağımız oyunda zengin içerikler de yer alacak. Aksiyon ve gerilimden ziyade eğlenceli bir atmosfere sahip olan yapım her kesimden oyuncuya hitap etmeye devam ediyor. En son 25 Temmuz’da güncelleme alan yapım toplamda 300 zorlu seviyeye ev sahipliği yapıyor.

Oyuncular bu seviyelerde oldukça zorlayıcı bulmacalar ile karşı karşıya kalacaklar.

Başarılı oyun Google Play’de 4.4 olarak değerlendirildi.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Plumber Land

    Farklı türdeki bulmacaları çözmeye çalışacağız.
  • Letters From Nowhere

    Cadıların işgalini durdurmaya çalışacağız.
  • Stick Cricket Premier League

    Akıllı telefonumuzda beyzbol maçlarına katılacağız.
  • Absolute RC Heli Simulator

    Mobil cihazımızda helikopter kullanacağız.
  • Wonder Chef: Match-3

    Bulmacaları çözmeye çalışacağız.
  • Christmas Sweeper 3

    Yepyeni bulmacaları çözmeye çalışacağız.
  • Save the Snail

    24 farklı seviyeye sahip olan bulmacaları çözmeye çalışacağız.
  • Royal Garden Tales-Match 3 Castle Decoration

    Eşsiz tasarımlar yapabileceğiniz keyifli bir bulmaca oyunudur.