Pocket Fantasy

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
25 TOPLAM İNDİRME

Mücadele gücü yüksek bir rol oyunu

Büyüleyici atmosferiyle karşımıza çıkan Pocket Fantasy, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunu olarak dikkat çekiyor. Renkli atmosferi ve harika kurgusuyla dikkat çeken oyunda zevkli zamanlar geçirebiliyorsunuz.

Dünyanın dört bir yanındaki oyuncularla kıyasıya mücadele edebileceğiniz bir oyun olan Pocket Fantasy, heyecanlı atmosferi ve büyüleyici kurgusuyla dikkat çekiyor. Farklı oyun modlarının da yer aldığı oyunda kıyasıya mücadele edebiliyorsunuz. 300'den fazla anime karakterin de yer aldığı oyunda dilediğiniz karakteri kontrol edebiliyorsunuz. Farklı ödüllerin de sahibi olabileceğiniz oyunda son derece dikkatli olmanız da gerekiyor. PvP savaşlarına dahil olup diğer oyunculara meydan okuyabileceğiniz Pocket Fantasy oyununu sakın kaçırmayın. Eğer rol yapma oyunlarını seviyorsanız bu oyun tam size göre. Kolay kontrollerin ve sürükleyici atmosferin yer aldığı Pocket Fantasy oyunu sizleri bekliyor.

Pocket Fantasy oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Pocket Fantasy

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME
287 MB DOSYA BOYUTU

Büyüleyici atmosferiyle karşımıza çıkan bir rol yapma oyunu

Pocket Fantasy, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Renklli atmosferi ve bağımlılık yapıcı etkisiyle dikkat çeken oyunda zevkli bir deneyim yaşayabiliyorsunuz.

Boş zamanlarınızı değerlendirmek için oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunu olan Pocket Fantasy, dünyanın dört bir yanındaki oyuncularla kıyasıya mücadele edebileceğiniz bir oyundur. Oyunda aksiyon ve macera dolu mücadelelere dahil olarak arkadaşlarınıza meydan okuyorsunuz. Heyecanlı atmosferi ve büyüleyici kurgusuyla da dikkat çeken oyunda  farklı oyun modları yer alıyor. 300'den fazla anime karakterin de yer aldığı oyunda dilediğiniz karakteri kontrol edebiliyorsunuz. Farklı ödüllerin de sahibi olabileceğiniz oyunda son derece dikkatli olmanız da gerekiyor. PvP savaşlarına dahil olup diğer oyunculara meydan okuyabileceğiniz Pocket Fantasy oyununu sakın kaçırmayın. Pocket Fantasy oyununu mutlaka denemelisiniz.

Pocket Fantasy oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • FINAL FANTASY XV POCKET EDITION

    Square Enix'in beklenen rpg oyunu FINAL FANTASY XV mobilde!
  • Pocket Legends Adventures

    Hayvan kahramanları yönettiğiniz aksiyon rpg oyunu
  • FINAL FANTASY AWAKENING (UYANIŞ)

    Square Enix Final Fantasy resmi lisanslı ARPG oyunu
  • Food Fantasy

    Harika deneyim sunan bir mobil rol yapma oyunu
  • Fantasy Legend: War of Contract

    Orijinal fantastik hikayesiyle üç boyutlu strateji rpg oyunu
  • Dragon Storm Fantasy

    Dragon Storm Fantasy Android İçin Rol Oyunudur.
  • Fable Of Fantasy

    Fable Of Fantasy, kahraman ve paralı askerleri kontrol ettiğiniz rol yapma oyunu.
  • MOBIUS FINAL FANTASY

    MOBIUS FINAL FANTASY mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur