Pocket Rogues

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
88 MB DOSYA BOYUTU

Gerçek zamanlı olarak rol oyunu oynayacağız.

EnterGaming imzası ile geliştirilen ve tamamen ücretsiz olarak hem Android hem de İOS platformunda oyunculara sunulan Pocket Rogues rol oyunları arasında yer alıyor.

Karanlık bir atmosfere sahip olan Pocket Rogues ile oyuncular aksiyon RPG anlamında sürükleyici bir atmosfere dahil olacaklar. Benzersiz çok sayıda canavar ile mücadele edeceğimiz yapımda kendi kalemizi geliştirebilecek, kahramanlarımızı geliştirerek daha güçlü bir hale getirebileceğiz.

Benzersiz yağmalarla dolu düzinelerce zindan ve canavarın yer aldığı yapımda oyuncular birden fazla kahraman ile tanışabilecekler. Gerçek zamanlı olarak gerçek oyuncular eşliğinde oynanabilen yapımda oyuncular her kahraman sınıfı için geliştirmeler yapabilecekler. Yani oyun içerisinde farklı karakter sınıfları da yer alacak.

Patron savaşçılar ile de karşılaşacağımız yapımda RPG türünün geleneksel bileşenleri de yer alacak.

Doğukan Çağlakpınar

Pocket Rogues

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
265.8 MB DOSYA BOYUTU

Gerçek zamanlı olarak rol oyunu oynayacağız.

Günümüzde Android ve İOS platformun da 1 milyondan fazla oyuncu tarafından oynanmaya devam eden Pocket Rogues mobil platformda rol oyunları arasında yer alıyor.

EnterGaming imzası ile geliştirilen ve yayınlanan Pocket Rogues tamamen ücretsiz yapısı ile 1 milyondan fazla oyuncuya sahip. Gerçek zamanlı olarak gerçek oyuncular eşliğinde oynanan yapımda birbirinden farklı karakter sınıfları da yer alacak.

Oyuncular bu karakter sınıfları arasından seçimler yapabilecek ve karakterlerini geliştirerek daha güçlü bir hale getirebilecekler. Aksiyon RPG anlamında oyunculara zengin bir içerik sunacak olan mobil oyunda çok sayıda benzersiz canavar ile de karşılaşacağız. Patron savaşçılarında yer alacağı yapımda birden çok kahraman yer alacak.

Oyuncular seçtikleri kahramanları geliştirerek oyun içesinde daha güçlü bir hale getirebilecekler. Gerçek zamanlı olarak sürükleyici bir hava sunan Pocket Rogues tamamen ücretsizdir.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pocket Knights 2

    Gerçek zamanlı savaşlar yapacağız.
  • Pocket Luna

    Gerçek zamanlı savaşlar bizleri bekliyor.
  • Pocket Story

    Pokemonlarla dolu bir dünyada savaşacağız.
  • Pocket Rogue

    Çeşitli sembollerden ve işaretlerden oluşan onlarca unsuru kontrol ederek sürükleyici görevler üstleneceğiniz ilginç bir oyundur.
  • Yorozuya RPG

    Düşmanları yok etmeye çalışacağız.
  • Bravium-Hero Defense RPG

    Bravium-Hero Defense RPG
  • Ravenhill: Hidden Mystery

    Macera dolu eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.
  • MythWars & Puzzles: RPG Match 3

    Hem bulmaca çözecek hem de savaşacağız.