Points

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
81 TOPLAM İNDİRME
6.12 MB DOSYA BOYUTU

Points minimal bir yapıya sahip olsa da eğlenceli bir deneyim sunuyor.

Points son derece sade ve basit bir yapıya sahip olmasına rağmen son derece bağımlılık yaratıcı bir deneyim sunuyor. Tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz bu oyunu hem tablet hem de akıllı telefonlarınız üzerinde oynayabilirsiniz.

Oyun grafik olarak çok bir şey vaat etmese de oynanabilirlik ve deneyim açısında çok iyi. Beceri dayalı oyunlardan hoşlanan oyunseverler Points’i birkaç el oynadıktan sonra başından kalkamayacak.

Points’teki nihai amacımız ekranın yukarısından düşen topları geometrik şekilleri kullanarak yakalamak. Basit gibi görünse de eğlenceli bir deneyim sunan Points kısa molalarınızı değerlendirmek için oynayabileceğiniz ideal oyunlardan bir tanesi.

Emircan Erdoğan

Points

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
52 TOPLAM İNDİRME

iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz beceri oyunudur.

Points, iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunudur. Sade ve basit olmasına rağmen bağımlılık yapacak, elinizden bırakamayacak ve çok keyifli vakit geçireceksiniz.

Oyunda amacınız ekranın üstünden düşen topları alttaki geometrik şekilleri kullanarak düşmeden önce yakalamak. Yolda, otobüste, trende, eve giderken oynayabileceğiniz ve boş vakitlerinizi değerlendirebileceğiniz zevkli bir oyun.

Oyun grafiksel olarak çok başarılı olmasa da oyun tarzı açısından orijinal ve değişik olduğundan oynanabilirliği çok yüksek. Eğer siz de bu tarz değişik beceri oyunlarını seviyorsanız, Points'i indirip deneyebilirsiniz

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Prime Points

    Prime Points uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan kendinize ek gelir elde edebilirsiniz.
  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Hoop Rush

    Hoop Rush oyununda çubuğa çarpmadan ilerleyin!
  • Slices

    Renkli grafikleri ve zorlu bölümleriyle harika bir beceri oyunu
  • Fruit Heroes Legend

    Fruit Heroes Legend, zorlu ve eğlenceli bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Mr Juggler

    Hokkabazlık yapıyoruz.
  • Graviturn

    Graviturn, Android cihazlarımız üzerinde tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğimiz bir beceri oyunu.
  • High Hoops

    Topu halkalardan geçirin.