Pollop

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
133 TOPLAM İNDİRME

Pollop, Android telefonunuzda kullanabileceğiniz soru sorma uygulaması.

Pollop, kafanıza takılan her türlü soruyu sorabileceğiniz bir sosyal platform. Tamamen eğlencesine, gerçekten seçim yapmakta zorlandığınız durumlarda veya işinize bağlı bir soruyu platformun katılımcıları veya sadece arkadaşlarınızla paylaşarak yanıt alabildiğiniz Android uygulamasında soru ve şıklarını görsel olarak ta hazırlama şansına sahipsiniz.

Teknoloji, politika, moda, seyahat, yaşam aklınıza gelebilecek her türlü soruyu sorup yanıt alabileceğiniz sosyal ağ uygulamaları elbette var. En çok kullanılan uygulamalardan Facebook ve Twitter’da anket seçeneği de bulunuyor ancak sadece soru sorma odaklı bir platform olmadığından sorunuzun onlarca gönderi arasında kaynayıp gitme ihtimali oldukça yüksek. Pollop soru sormayı sevenler için özel hazırlanmış özel bir sosyal ağ uygulaması.

Platforma üye olduktan sonra kafanızı kurcalayan soruyu yöneltebiliyorsunuz. Hem sorunuzu hem de şıklarını metin, video veya resimli olarak oluşturabiliyor, sorunuzun süresini belirleyip anbean takip edebiliyorsunuz. Başkalarının yönelttiği sorulara da oyunuzu kullanarak katılım gösterebiliyorsunuz.

Erkan Calp

Pollop

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
80 TOPLAM İNDİRME

Pollop, iPhone için pratik, modern soru cevap uygulaması olarak öne çıkıyor.

Pollop, teknoloji, moda, sanat, bilim, yaşam, politika kısacası hemen her konuda aklınıza takılan soruları sorabildiğiniz bir sosyal ağ uygulamaları. Facebook, Twitter gibi sıklıkla kullandığımız uygulamalardaki anket seçeneğinden elbette çok daha kullanışlı ve soru – cevap üzerine olduğundan kısa sürede daha fazla kişiye ulaşabiliyorsunuz.

Dilediğiniz konuda sorular sorup oylama olarak yanıt alabildiğiniz iPhone uygulamasında sorularınızı genele açabildiğiniz gibi sadece arkadaşlarınızı da yöneltebiliyorsunuz. Hem sorunuzu hem de şıkları metin, resim ve video olmak üzere üç farklı şekilde gönderme şansınız var ve sorunuzun ne kadar süre aktif kalacağına karar verebiliyorsunuz. Anlık olarak katılımı takip edebiliyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Messenger

    Messenger uygulamasını kullanarak tüm sosyal medya uygulamalarını tek bir platformdan yönetebilirsiniz.
  • Yaay

    Yaay İndir (Android): Yaay Google Play'de yerli sosyal medya uygulaması olarak öne çıkıyor.
  • Mirket App

    Mirket App, ilgi alanlarınız ve gündem hakkında toplumun nabzını tutabileceğiniz bir sosyal medya uygulaması.
  • Parler

    Parler, eski ABD Başkanı Trump ile gündeme gelen Twitter benzeri mikroblog ve sosyal medya uygulaması. Parler, Android telefonlarda ücretsiz kullanılabilir.
  • Kwai

    Kwai uygulamasıyla Android cihazlarınızdan birbirinden eğlenceli videolar hazırlayabilirsiniz.
  • Smopin

    Smopin uygulamasıyla diğer kullanıcılarla birlikte ilginizi çeken ortak konular üzerine sohbet edebilirsiniz.
  • Qavun

    Qavun, Türkiye'den çıkan en başarılı Android için sosyal medya uygulaması olarak gösterilenler arasında olduğu gibi oldukça başarılı bir alt yapıyla çalışmaktadır.
  • Snapchat APK

    Snapchat APK, gençler arasında yaygın kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması. Mesaj, fotoğraf, ses ve video paylaşabildiğimiz popüler sosyal medya uygulamasıdır.