Pool 2019

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
39 TOPLAM İNDİRME
72 MB DOSYA BOYUTU

Gerçekçi bir bilardo oyunu bizleri bekliyor olacak.

Birbirinden kaliteli işlere imza atan Çinli geliştirici AndromedaGames mobil platformda oyunculara ücretsiz bilardo oynama fırsatı sunuyor.

Mobil platformda spor oyunları arasında yer alan ve tamamen ücretsiz olarak geliştirilen ve yayınlanan Pool 2019 günümüzde 1 milyondan fazla oyuncu tarafından oynanıyor. Hem Android hem de İOS platformunda milyonlarca oyuncu tarafından oynanan Pool 2019 günümüzdeki en gerçekçi mobil bilardo oyunları arasında yer alıyor.

Basit yapısı ve kullanıcı dostu içerikleri ile oyuncuların beğenisini kazanmayı başaran yapım Google Play’de 4.4 gibi bir inceleme skor puanına sahip. Farklı oyun modlarının da yer aldığı yapımda dileyen oyuncular tekli dileyenler de diğer modlarda yeteneklerini sınama fırsatı elde edecekler. Oyun içerisinde çeşitli odalar ve ödüller de yer alacak.

Doğukan Çağlakpınar

Pool 2019

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
21 TOPLAM İNDİRME
464.8 MB DOSYA BOYUTU

Gerçekçi bir bilardo oyunu bizleri bekliyor olacak.

1 milyondan fazla oyuncu tarafında hem Android hem de İOS platformunda oynanan Pool 2019, AndromedaGames imzalı ücretsiz bir mobil spor oyunudur.

Aksiyonun ve gerilimin yer almadığı oyunda tavan yapan bir rekabet alanı oyunculara sunuluyor. Günümüzün en gerçekçi bilardo oyunları arasında yer alan Pool 2019 olumlu geri bildirimler almaya devam diyor.

Farklı oyun deneyimlerini ücretsiz olarka oyunculara sunan yapımda sesler ve görseller oyunculara gerçekçi bir atmosfer sunacak. Farklı modlar ile oyunculara benzersiz bir oynanış sunan yapımda dileyen oyuncular tekli dileyenler de çevrimiçi olarak çoklu oynayabilirler. Oyun içerisinde dünyanın dört bir yanında 1 milyondan fazla oyuncu yer alıyor.

Tamamen ücretsiz olarak oyuncuların beğenisine sunulan yapım dünyanın en bağımlılık yapıcı mobil bilardo oyunu olarak ifade ediliyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Football Manager Underworld 2019

    Yeraltı dünyasına ineceğiz.
  • Franchise Basketball 2019

    Basketbol menajerliği yapacağız.
  • Revolution Futbol Menajeri 2019

    Futbol takımı yöneteceğiz.
  • Foot Pool: World Championship

    Futbol toplarıyla bilardo oynayabileceğiniz sıra dışı bir oyun olarak öne çıkmaktadır.
  • Pool ZingPlay Ultimate

    Eğlenceli bilardo maçları yapabileceğiniz eşsiz bir oyun olarak öne çıkıyor.
  • MLB Perfect Inning 2019

    Gerçekçi bir beyzbol oyunu oynayacağız.
  • Monster Fishing 2019

    Gerçekçi bir balık tutma oyunu oynayacağız.
  • Soccer Heroes 2019

    Kendi takımınızı kurarak çeşitli turnuvalara katılabileceğiniz eğlenceli bir menajerlik oyunudur.