Pop Plants

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
180 TOPLAM İNDİRME

Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pop Plants mobil oyunu, üçlü eşleştirme oyununu özgün bir hikayeyle sunan güzel bir bulmaca oyunudur.

Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen Pop Plants mobil oyunu, geleneksel bir oynanış mekaniğine sahip olsa da sıra dışı bir hikayeye sahip olan hoş bir bulmaca oyunudur.

Pop Plants mobil oyunu klasik üçlü eşleştirme oynanışı üzerine kurulmuş bir bulmaca oyunudur. Sıradan bir oynanışı olsa da Pop Plants oyununu farklı yapan özellik üzerine kurulduğu senaryo. Oyunun hikayesine göre en güçlü tanrı olan Nero’nun iki kızı vardı: Yaratıcı Tanrıça Asha ve Yıkıcı Tanrıça Tania. İki kardeş birbiriyle ihtilafa düştü. Asha iyi tarafta yani meleklerden yana iken, Tania şeytanla işbirliği yaptı. İki kardeşim bu anlaşmazlığı dünyadaki tüm güzellikleri kuruttu. Ancak bir gün Asha beraberindeki perilere güzellikler saçacak tohumlar verdi. Ateş Perisi Camilia, Su Perisi Evan, Hava Perisi Isis, Toprak Perisi Connie ve Işık Perisi Bessie bu tohumları dünyaya dağıtarak güzellikleri yeniden canlandırmaya çalışıyor.

Bizim oyundaki görevimiz ise bulmacaları çözerek bu beş perinin tohumları dağıtmasını sağlamak. Yani bizim hikayeye tesirimiz yalnızca bulmacaları çözmekle gerçekleşecek. Boş zamanlarınızı eğlenceye dönüştürecek Pop Plants mobil oyununu Google Play Store’dan ücretsiz indirebilirsiniz.

Yağız Sarman

Pop Plants

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
46 TOPLAM İNDİRME

iPhone ve iPad cihazlarda oynanabilen Pop Plants mobil oyunu, detaylı bir hikayeyle desteklenmiş klasik üçlü eşleştirme üzerine kurulu bir tür bulmaca oyunudur.

iOS işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen Pop Plants mobil oyunu, bulmacaları çözerek dünyada kaybolan güzellikleri tekrar canlandırmaya çalışacağınız sağlam bir hakiye üzerine kurulu bir tür bulmaca oyunudur.

Pop Plants mobil oyununda sizin tek yapmanız gereken üçlü eşleştirme tarzı bulmacaları çözmek. Ancak detaylı bir hakiye üzerine kurulu olan oyunun neresine etki ettiğinizi bilmekte yarar var. Zira hikayeyi bilmek sizleri oyuna motive edecektir.

Pop Plants oyununun senaryosuna göre Ana Tanrı Nero’nun kızları Asha ve Tania anlaşmazlığa düşerler. Bu anlaşmazlıkta Asha meleklerin tarafında, Tania ise şeytanın yanındadır. Bu iyi-kötü savaşının en büyük kaybedeni ise dünya olacaktır. Zira dünyadaki tüm güzellikler bu savaşta telef olmuştur. Bu duruma çare bulmak isteyen Asha ise beraberindeki perileri güzellikleri yaymakla görevlendirir. Bunun için ise periler kendilerine verilen tohumları dağıtmak durumundadır. Siz bulmacaları çözdükçe de bu tohumlar dağılacak ve güzellikler yeniden ortaya çıkacak.

Bekleme zamanlarında ve boş anlarınızda keyifle oynayabileceğiniz bir oyun olan Pop Plants’i AppStore’dan ücretsiz indirebilir ve hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Yağız Sarman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Disney POP TOWN

    Disney POP TOWN Android İndir: Balonları patlatın, şehirleri restore edin.
  • Disney Getaway Blast

    Disney Getaway Blast Android İndir: Gameloft'un yepyeni bulmaca oyunu
  • Homescapes APK

    Homescapes APK Android oyunda 3'lü eşleştirme bulmacaları çözerek bir konağı yeniliyorsunuz.
  • Pet Rescue Puzzle Saga

    Pet Rescue Puzzle Saga: Candy Crush Friends Saga'nın yaratıcılarından bulmaca oyunu
  • Disney Frozen Adventures (Karlar Ülkesi Maceraları)

    Disney Frozen Adventures 3'lü eşleştirme bulmaca oyununda Disney'in Karlar Ülkesi'nde macera sizi bekliyor. Karlar Ülkesi Maceraları Google Play'de!
  • Merge Manor : Sunny House

    Merge Manor : Sunny House, bahçeyi güzelleştirdiğiniz eşleştirmeye dayalı Android bulmaca oyunu.
  • Disney Princess Majestic Quest

    Disney Princess Majestic Quest (Disney Prenses Sihirli Macera) Android oyunu
  • Candy Crush Friends Saga

    Candy Crush serisinin en şeker oyunu