Popcorn Zombies

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME
172 MB DOSYA BOYUTU

Zevkli zamanlar geçirebileceğiniz bir mobil oyun

Popcorn Zombies, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz dikkat çekici bir mobil oyun olarak karşımıza çıkıyor. Patlamış mısır ve zombilerle oynayabileceğiniz bu oyunda keyifli bir deneyim yaşayabiliyorsunuz.

Reflekslerinizi kontrol ederek yüksek puanlara ulaşabileceğiniz bir beceri oyunu olan Popcorn Zombies, eğlenceli bir mobil oyundur. Oyunda bardağı doldurmak için mücadele ediyor ve boş zamanlarınızı keyifli bir hale çevirebiliyorsunuz. Yüksek skorlara ulaşarak arkadaşlarınıza meydan okuyabileceğiniz oyunda işiniz bir hayli zor. Son derece dikkatli olmanız gereken oyunda farklı zorlukta bölümler yer alıyor. Becerilerinizi sınayıp yeteneklerinizi sınayabileceğiniz oyunu mutlaka denemelisiniz. Çocukların da beğenerek oynayabileceğini düşündüğüm Popcorn Zombies'i mutlaka denemelisiniz. Renkli görselleri ve hoş animasyonlarıyla da ön plana çıkan Popcorn Zombies'i kaçırmayın.

Popcorn Zombies oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Popcorn Zombies

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
30 TOPLAM İNDİRME
172 MB DOSYA BOYUTU

Arkadaşlarınıza meydan okuyabileceğiniz zevkli bir arcade oyun

Popcorn Zombies, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz keyifli bir arcade oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Birbirinden zorlu bölümlere sahip olan oyunda patlamış mısırları ve zombileri kontrol etmeye çalışıyorsunuz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil oyun olarak karşımıza çıkan Popcorn Zombies, zorlu bölümlerin üstesinden gelmeniz gereken bir oyundur. Reflekslerinizi kontrol ederek yüksek puanlara ulaşabileceğiniz oyunda bardağı doldurmak için mücadele ediyorsunuz. Yüksek skorlara ulaşarak arkadaşlarınıza da meydan okuyabileceğiniz oyunda işiniz bir hayli zor. Harika bir deneyim yaşayabileceğiniz oyun, çocukların da beğenerek oynayabileceği bir oyun diyebilirim. Eğer zevkli ve sürükleyici bir oyun arayışınız varsa Popcorn Zombies tam size göre diyebilirim. Renkli görsellerin ve efektlerin yer aldığı Popcorn Zombies oyununu sakın kaçırmayın.

Popcorn Zombies oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Popcorn Burst

    Eşsiz zaman geçirebileceğiniz bir beceri oyunu
  • Bridge.io

    Arcade bulmaca karışımı süper zor bir oyun
  • Ninja Dude vs Zombies 2

    Etrafınızı saran zombilere geçit vermeyin.
  • Gibbets: Bow Master

    Mobilde en çok oynanan ok atma oyunu
  • Pen Run

    Çizime odaklı süper eğlenceli beceri oyunu
  • FLO Game

    Top oyunları arasında en ilginci
  • Sky Ball

    Ketchapp'ın yeni top oyununda havada uçuyoruz.
  • Souptastic!

    Android oyununu yemek yapmayı sevenlere tavsiye ederim.