Popigram

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
8,694 TOPLAM İNDİRME

Popigram sayesinde Instagram hesabınızı daha fazla takipçi sayısına ulaştırabilirsiniz.

Popigram Instagram kullanıcılarının takipçi sayılarını artırmak ve daha fazla kullanıcıya ulaşmak amacıyla kullanabilecekleri bir uyuglamadır. Hiçbir ücret ödemeden kullanabileceğiniz bu uygulama sayesinde Instagram hesabınızın çok daha fazla kişi tarafından tanınmasını sağlayabilirsiniz.

Uygulamayı kullanabilmek için öncelikle Instragram hesabınızın bilgileriyle güvenli giriş yapmanız gerekiyor. Daha sonra menüden profil sayfasına giderek beğeni kazandırmak istediğiniz bir fotoğrafı seçmelisiniz. Bu aşamadan sonra kaç beğeni istediğiniz belirtmelisiniz. Takipçi kazan butonuna tıkladıktan sonra kaç kişi istediğiniz belirlemelisiniz.

Tüm işlemleri tamamladıktan sonra uygulama tamamen otomatik olarak her şeyi ayarlıyor. Zaten gayet içgüdüsel bir arayüz sunduğu için herhangi bir problemle karşılaşacağınızı düşünmüyorum. Uygulama içerisinde yer alan tüm özellikler düzenli bir şekilde sıralanmış.

Instagram hesabınızı aktif bir şekilde kullanıyorsanız ve daha fazla takipçiye ulaşmak istiyorsanız Popigram’ı mutlaka denemeniz gerektiğini düşünüyorum.

Emircan Erdoğan

Popigram

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
971 TOPLAM İNDİRME

Popigram, sıkı Instagram kullanan fakat istediği takipçi sayısına ulaşamayan iPhone ve iPad sahiplerinin kolayca Instagram takipçi sayısını arttırmasını sağlayan başarılı bir uygulama.

Popigram, Instagram hesabınızı daha fazla kişinin takip etmesini ve fotoğraflarınızın daha fazla beğeni almasını sağlayan yararlı bir iOS uygulaması. Bu tür pek çok uygulama olmasına rağmen, bu uygulamaların bir çoğu bot olarak çalışıyor ve gerçek takipçi kazanmanızı sağlamıyor. Popigram'da ise gerçek takipçiler kazanarak, tüm kullanıcıların fotoğraflarının yayınlandığı keşfet bölümünde daha fazla yayınlanmaya başlıyorsunuz.

Türkiye'deki kullanıcılara özel geliştirilen uygulama, ilk üye olduğunuzda 20 fotoğraf beğenisi ve 20 takipçi jetonu hediye ediyor. Daha sonra ise bu jetonları uygulama içerisinden ücret karşılığı alabiliyorsunuz. Ayrıca uygulamayı kullanarak diğer kullanıcıları takip ederek fotoğraflarını beğenmeniz durumunda, jeton kazanıyorsunuz. Yani temel olarak ücretsiz kullanabileceğiniz bir uygulama diyebilirim. Fakat ücretsiz olarak beğendiğiniz kadar beğeni alabiliyorsunuz. Eğer hedefiniz çok daha fazlasıysa, biraz ücret ödemeniz gerekiyor.

Günden güne gelişen ve kullanıcı sayısı çığ gibi artan Instagram üzerinde siz de bir popi yada fenomen olmak istiyorsanız, Popigram uygulaması kullanabileceğiniz güvenilir iOS uygulamalarından bir tanesi diyebilirim. Otomatik olarak hesabınız ile herhangi bir beğeni yada takip işlemi yapmayan uygulama, bu özelliği ile artı puan kazanıyor. Uygulamanın diğer kullanıcıları da siz gibi tamamen gerçek kullanıcılar. Bu nedenle kazanacağınız her beğeni ve takipçi gerçek kişilerden geliyor olacak.

Instagram fenomeni olmak yada en azından belirli bir takipçi sayısına ulaşmak istiyorsanız, Popigram uygulamasını kesinlikle iPhone ve iPad'lerinize indirerek denemenizi öneriyorum.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Messenger

    Messenger uygulamasını kullanarak tüm sosyal medya uygulamalarını tek bir platformdan yönetebilirsiniz.
  • Yaay

    Yaay İndir (Android): Yaay Google Play'de yerli sosyal medya uygulaması olarak öne çıkıyor.
  • Mirket App

    Mirket App, ilgi alanlarınız ve gündem hakkında toplumun nabzını tutabileceğiniz bir sosyal medya uygulaması.
  • Parler

    Parler, eski ABD Başkanı Trump ile gündeme gelen Twitter benzeri mikroblog ve sosyal medya uygulaması. Parler, Android telefonlarda ücretsiz kullanılabilir.
  • Kwai

    Kwai uygulamasıyla Android cihazlarınızdan birbirinden eğlenceli videolar hazırlayabilirsiniz.
  • Smopin

    Smopin uygulamasıyla diğer kullanıcılarla birlikte ilginizi çeken ortak konular üzerine sohbet edebilirsiniz.
  • Qavun

    Qavun, Türkiye'den çıkan en başarılı Android için sosyal medya uygulaması olarak gösterilenler arasında olduğu gibi oldukça başarılı bir alt yapıyla çalışmaktadır.
  • Snapchat APK

    Snapchat APK, gençler arasında yaygın kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması. Mesaj, fotoğraf, ses ve video paylaşabildiğimiz popüler sosyal medya uygulamasıdır.