Poppin Ballz

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME

Zevkli zamanlar geçirebileceğiniz harika bir beceri oyunu

Poppin Ballz, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir arcade oyunu olarak ön plana çıkıyor. Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz oyunda blokları yok ediyor ve yüksek puanlara ulaşmaya çalışıyorsunuz.

Ekrana dokunarak pedalları kontrol ettiğiniz oyunda topları yukarı yollayıp blokları yok etmeye çalışıyorsunuz. 2 farklı oyunun bir araya getirilmiş sürümü olarak nitelendirebileceğim oyunda keyifli anlar geçirebiliyorsunuz. Yüksek puanlara ulaşmak için son derece dikkatli olmanız gereken oyunda binlerce farklı kombinasyona sahip olabiliyorsunuz. Ekrana dokunarak oynayabileceğiniz oyunda son derece dikkatli olmanız gerekiyor. Eğer bu tarz basit ve sürükleyici beceri oyunlarını seviyorsanız mutlaka denemeniz gereken bir oyun olduğunu da söyleyebilirim. Ekranın üstünden aşağı doğru kayan blokları en kısa sürede yok etmeniz gerekiyor.

Poppin Ballz oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Poppin Ballz

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME
146 MB DOSYA BOYUTU

Harika zaman geçirebileceğiniz eşsiz bir beceri oyunu

Poppin Ballz, iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz zorlu ve eğlenceli bir beceri oyunu olarak dikkatimizi çekiyor. Harika zaman geçirebileceğiniz oyunda reflekslerinizi sınıyor ve arkadaşlarınıza meydan okuyorsunuz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz eşsiz bir mobil beceri oyunu olan Poppin Ballz, ekrana dokunup blokları yok etmeye çalıştığınız bir oyundur. Farklı oyunların bir araya getirilmiş sürümü olarak dikkat çeken oyunda yüksek puanlara ulaşmak için reflekslerini de dikkatli kullanmalısınız. Ekrana dokunarak pedalları kontrol ettiğiniz oyunda ekranın üstünden aşağı doğru kayan blokları kısa sürede yok etmelisiniz. Keyifli anlar geçirebileceğiniz oyunda son derece dikkatli olmanız gerekiyor. Eğer bu tarz basit ve sürükleyici beceri oyunlarını seviyorsanız mutlaka denemeniz gereken bir oyun olduğunu da söyleyebilirim.

Poppin Ballz oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Ballz Rush

    Tuğla - blok kırma oyunlarını seviyorsanız bu Android oyuna bayılacaksınız!
  • Ballz Shooter

    Blokları patlatarak ilerlediğiniz bu oyunda gözünüzü ekrandan alamayacaksınız.
  • Ballz Break

    Atari Breakout oyununa Ketchapp yorumu
  • Bridge.io

    Arcade bulmaca karışımı süper zor bir oyun
  • Stack Ball 3D APK

    Stack Ball 3D APK Android oyununda topla platformu yıkarak ilerliyorsunuz. Platform yıkmaca oyunu oynaması ücretsiz ve internetsiz oynanabiliyor.
  • Gibbets: Bow Master

    Mobilde en çok oynanan ok atma oyunu
  • Pen Run

    Çizime odaklı süper eğlenceli beceri oyunu
  • Sausage Flip

    Sosis karakterlerle zıplayarak ilerlediğiniz eğlence dolu bir mobil oyun