Popsicle Sticks Puzzle

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME
29 MB DOSYA BOYUTU

Renk temalı üçlü eşleştirme oyunundan kendinizi alamayacaksınız.

Popsicle Sticks Puzzle, üçlü eşleştirmeye dayalı bulmaca oyunlarını sevenlerin kesinlikle oynamasını istediğim süper eğlenceli bir mobil oyun. CHEF Oyun Stüdyosu’nun renk körü işileri de dikkate alarak özenle hazırladığı bulmaca oyununda dondurma çubuklarını hizalayarak yok etmeye çalışıyorsunuz. Mükemmel görseller, rahatlatan müzikler eşliğinde tam zaman geçirmelik bir oyun.

Yenilikçi kontrol sistemiyle Android telefonunuzda her yerde rahatça oynayabileceğiniz eğlence dozu yüksek bir eşleştirme oyunu Popsicle Sticks. Oyunda amaç; aynı renkteki üç dondurma çubuğunu hizalayıp yok etmek. Dondurma çubuklarını dikey, yatay veyahut çaprazlama hizalayabildiğiniz gibi, hem 3x3 oyun alanındaki hem de üçlü sıralı alandaki dondurma çubuklarının yönünü dilediğinizce ayarlayabiliyorsunuz. Hamleniz kalmayana dek devam ediyorsunuz. Oyunun güzel yanı; kimseyle yarışa sokmuyor, sakince oynuyorsunuz. Can sıkıntısı çekmeden son hamleye kadar keyifle oynuyorsunuz. Otomatik kayıt özelliğine sahip olmasını da beğendim. İstediğiniz zaman ara verip sonra kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

Gece modu ayarıyla akşam saatlerinde de gözünüzü yormadan keyifle oynayacağınız bulmaca oyunu Popsicle Sticks Puzzle’ı tavsiye ederim.

Erkan Calp

Popsicle Sticks Puzzle

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
123.5 MB DOSYA BOYUTU

Renk temalı üçlü eşleştirme bulmaca oyunu

Popsicle Sticks Puzzle, CHEF Game Studio’nun renk temalı üçlü eşleştirme bulmaca oyunu. iOS platformunda da ücretsiz indirilebilir olmasıyla sevindiren yapım, kafa yormadan, keyifle oynayacağınız tam zaman geçirmelik bir oyun. Cihazınızda üçlü eşleştirmeye dayalı mobil bulmaca oyunlarına yer veriyorsanız indirmenizi tavsiye ederim.

Küçük - büyük herkesin keyifle oynayacağını düşündüğüm renkli bulmaca oyunu Popsicle Sticks, 3x3 tahtada dondurma çubuklarını eriterek ilerlemeye dayalı. Aynı renkte üç dondurma çubuğu, dikey, yataya veya çapraz hizalandığında etkileyici bir görsel efekt ortaya çıkıyor ve hamleniz kalmayana dek dondurma çubuklarını patlatmaya devam ediyorsunuz. Süre sınırlaması yok, can sıkıntısı yok, kimseyle yarışa da girmiyorsunuz. Kafa patlatmadan dinlenerek oynuyorsunuz.

Renk körleri de düşünülerek hazırlanan bulmaca oyununda açık ve koyu iki tema seçeneği mevcut. Akşam vakti gece modunu açarak gözünüz yorulmadan keyifle oyununuzu sürdürebilirsiniz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pet Rescue Puzzle Saga

    Pet Rescue Puzzle Saga: Candy Crush Friends Saga'nın yaratıcılarından bulmaca oyunu
  • 1010! Color

    Renk eşleştirme oyunlarında ne kadar iyisiniz?
  • Diamond Diaries Saga

    Candy Crush Saga'nın yapımcılarından yeni bulmaca oyunu
  • Shoot Bubble - Fruit Splash

    Sevimli kediyle meyve kabarcıklarını patlatın.
  • Emoji Puzzle!

    Emoji Puzzle! İndir Android: Google Play'de en çok indirilip oynanan emojili bulmaca oyunu
  • Disney Frozen Adventures (Karlar Ülkesi Maceraları)

    Disney Frozen Adventures 3'lü eşleştirme bulmaca oyununda Disney'in Karlar Ülkesi'nde macera sizi bekliyor. Karlar Ülkesi Maceraları Google Play'de!
  • Lily's Garden APK

    Lily's Garden APK, 3'lü eşleştirmeye dayalı bahçe yenileme ve dekorasyon oyunu. Romantizm, bahçe ve bulmacalarla dolu süper eğlenceli bir bulmaca oyunu.
  • Matchstick Puzzle

    Kibrit çöpleriyle oynamak ne kadar zor olabilir?