Pororo Penguin Run

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
3.3/5 ZİYARETÇİ
19,942 TOPLAM İNDİRME

Pororo Penguin Run, küçük sevimli bir pengueni yönettiğiniz bir sonsuz koşu oyunudur.

Pororo Penguin Run, 3 boyutlu animasyonlu filmi Pororo the Little Penguin’in resmi oyunudur. Ödüllü çizgi filmdeki tüm karakterlerin toplandığı oyunu Android’li telefon ve tabletinizde ücretsiz olarak oynayabilirsiniz.

Küçük sevimli mi sevimli bir penguen olan Pororo ve arkadaşlarının eğlence dolu dünyasına giriş yaptığımız oyunda buz saraylarından karlı kasabalara birçok farklı pistte bu sevimli görünen karakterlerle koşuyor, zıplıyor, uçuyoruz. Engellere takılmadan önümüze çıkan yıldız ve altınları toplamaya çalıştığımız oyuna filmin ana karakteri Pororo ile başlıyoruz.

Meraklı ve maceraya atılmayı seven bu karakterimizin dışında minik dinazor Crong, arkadaşlarının yardımına koşan büyük sevimli ayı Rody ve sihirli güçlere sahip Tongtong, sporda iyi ama yemek pişirmede kötü ufak dişi penguen Petty, mızmız kunduz Loopy, her yere uzanan kol ve bacaklara sahip robot Rody, bilim adamı olmak isteyen minik tilki Eddy oyunda yer alan karakterle arasında bulunuyor. Her biri farklı güçlere sahip bu karakterleri açmanız içinse yolunuza çıkan altınları toplamanız, hiçbir altını kaçırmamanız gerekiyor. Altınların haricinde yol boyunca karşınıza çeşitli güçlendirmeler de çıkıyor. Mıknatıs ile tüm altınları kendinize çekebiliyor, araba ile belli bir süre ölümsüz oluyor, roket ile birden hızlanıyor ve uçak ise belli bir süre engellere takılmamamınızda büyük kolaylık sağlıyor.

Günlük ve haftalk görevler de içeren oyun, animasyonlarla süslenmiş oldukça eğlenceli oynanışa sahip harika bir macera oyunu. Birbirinden sevimli karakterlerin yer aldığı Pororo Penguin Run’ı kesinlikle oynamalısınız.

Erkan Calp

Pororo Penguin Run

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,391 TOPLAM İNDİRME

Pororo Penguin Run, Pororo the Little Penguin animasyon filminin resmi oyunudur.

Pororo Penguin Run, maceradan maceraya atılan çılgın ve sevimli bir pengueni ve arkadaşlarını yönettiğimiz bir sonsuz koşu oyunudur. Pororo’nun eğlence dolu dünyasına atılmaya hazır olun.

3 boyutlu bir animasyon filmi olan Pororo the Little Penguin’in resmi oyunu olan Pororo Penguin Run’da çizgi filmdeki tüm karakterler koşma imkanı buluyoruz. Günlük ve haftalık görevler de içeren oyunda amacımız önünümüze çıkan engelleri aşarak, yıldız ve altınları toplamak ve koşabildiğimiz kadar koşmak. Yol boyunca karşımıza çıkan altınlar oldukça önemli. Zira yeni karakterlerle oynayabilmemiz için yüklü bir altınımızın bulunması gerekiyor. Kazandığımız altınlarla açtığımız karakterlerin her biri farklı yeteneklere sahip. Macerayı seven çılgın penguen Pororo, minik dinazor Crong, bilim adamı olmayı hayal eden ufak tilki Eddy, robot Rody, büyük kutup ayısı Poby, uçabilen ve kendisini dönüştürebilen ufak dinazor Tongtong, arkadaşlarına gözü gibi bakan kunduz Loopy, sporcu dişi penguen Petty oyunda yöneteceğiniz karakterler arasında yer alyor.

Buz saraylarından karlı kasabalara eğlenceli birçok pistte yarıştığımız oyunda engelleri daha kolay aşmamızı sağlayan güçlendiriciler de bulunuyor. Mıknatıs, yenilmezlik, roket ve uçuş adını taşıyan bu güçlendiriciler koşu esnasında ansızın karşımıza çıkıyor ve kısa sürede fazla puan toplamamızı sağlıyor. Karakterlerimizi ister telefonumuzu eğerek istersek dokunmatik kontrolleri kullanarak yönlendirilebiliyoruz.

Eğer iPhone ve iPad’inizde oynayabileceğiniz kolay ama eğlenceli bir koşu oyunu arıyorsanız Pororo Penguin Run’ı kesinlikle denemelisiniz.

Erkan Calp

Pororo Penguin Run

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
4,512 TOPLAM İNDİRME
31 MB DOSYA BOYUTU

Pororo Penguin Run, Pororo the Little Penguin çizgi filmdeki tüm karakterlerin yer aldığı eğlenceli koşu oyunudur.

Pororo Penguin Run, birbirinden sevimli ve eğlenceli karakterlerle maceralara atıldığınız sonsuz koşu türünde bir oyundur. Animasyonlarla desteklenen bu macera oyununda çizgi filmde yer alan tüm karakterlerle oynama şansı buluyoruz. Her bir farklı becerilere sahip bu karakterlerle buzlu pistlerde koşuyor, zıplıyor ve uçuyoruz.

Pororo’nun eğlenceli dünyasına bir yolculuğa çıktığımız Pororo Penguin Run, ödüllü çizgi film Pororo the Little Penguin’in resmi oyunu. 3 boyutlu harika grafikleriyle öne çıkan çizgi filmden uyarlanan oyunda ana karakter olan Pororo’nun haricinde 8 karakter bulunuyor. Robot Rody, Tilki Eddy , Kunduz Loopy, Kutup Ayısı Poby, Dinazor Tongtong ve Dişi Penguen Petty oyunda yöneteceğiniz karakterler arasında. Her biri farklı özellikler taşıyan bu karakterleri altın karşılığında açıyorsunuz. Pororo ile başladığınız oyunda karşınıza çıkan engellere takılmadan yıldız, altın ve güçlendiricileri toplamaya çalışıyorsunuz. Amacınız ise her sonsuz koşu oyununda olduğu gibi koşabildiğiniz kadar koşarak yüksek puan elde etmek.

Pororo ve dostlarını yönettiğiniz bu eğlenceli oyunda koşacağınız kimi zaman uçacağınız, kimi zaman zıplayacağınız birbirinden zorlu pistler bulunuyor. Bu eğlenceli pistlerdeki engelleri aşmak içinse yol boyunca karşınıza çıkan araba, uçak, roket gibi güçlendiricileri toplamanız şart. Muhteşem ödüller sunan günlük ve haftalık görevler de içeren oyunda karakterleri yönlendirmek için telefonunuzu eğmeniz veya dokunmatik kontrolleri kullanmanız gerekiyor. Kontroller ve oynanış oldukça basit ve eğlenceli.

Eğlenceli karakterlerin yer aldığı mobil oyunların geliştiricisi Supersolid’in yeni oyunu Pororo Penguin Run, animasyonlarla süslenmiş harika bir macera oyunu. Üstelik ücretsiz ve Türkçe!

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Penguin Run Cartoon

    Penguin Run, karşınıza çıkan tüm engelleri koşarak aşmanızı amaçlayan bir macera oyunudur.
  • Penguin Run

    Penguin Run, kontrol edeceğiniz penguen ile buzullardan kurtulmaya çalışacağınız eğlenceli ve ücretsiz bir Android macera oyunudur.
  • Pororo Talk

    Pororo Talk, çocuklarınızın sevimli Pororo karakteri ile konuşarak, konuşma süreçlerinde kendileri eğitebilecekleri eğlenceli ve ücretsiz bir Android uygulaması.
  • Air Penguin

    Air Penguin adlı Android oyununda sevimli penguenlere karşıya geçmelerinde yardımcı olacağız.
  • Run Cow Run

    Run Cow Run, Android platformu üzerindeki en eğlenceli aksiyon ve koşu oyunlarından biri olarak oldukça keyifli vakit geçirmenizi sağlayacak başarılı bir uygulamadır.
  • Run Sackboy! Run!

    Run Sackboy! Run!, diğer sonsuz koşu oyunlarına göre çok daha kaliteli grafiklere ve oynanışa sahip olan eğlenceli bir Android sonsuz koşu oyunu.
  • Pew Pew Penguin

    Pew Pew Penguin, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Frozen Antarctic Penguin

    Frozen Antarctic Penguin'de sevimli renkli balıkları eşleştirmeye çalışıyoruz.