Portal Drop

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME
33 MB DOSYA BOYUTU

Harika deneyim sunan bir beceri oyunu

Portal Drop, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli ve sürükleyici bir beceri oyunu olarak dikkatimizi çekiyor. Denge kurmanız gereken oyunda mümkün olduğunca fazla puan almak için çabalıyorsunuz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz eşsiz bir oyun olan Portal Drop, tuğlaları kırarak hedeflere ulaşmaya çalıştığınız bir oyundur. Tuğlaları kırarken dikkatli olmanız gereken oyunda dengeyi daima korumanız gerekiyor. En uzağa giderek yüksek puanlara ulaşabileceğiniz oyunda işiniz oldukça zor. Benzersiz oyun mekanikleriyle de dikkat çeken Portal Drop, beğenerek oynayabileceğiniz bir oyun diyebilirim. Renkli görselleri ve kaliteli grafikleriyle de eşsiz deneyim sunan Portal Drop mutlaka telefonlarınızda olması gereken bir oyun diyebiliirm. Eğer bu tür oyunları seviyorsanız Portal Drop sizleri bekliyor.

Portal Drop oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Portal Drop

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
102 MB DOSYA BOYUTU

Renkli deneyim sunan bir beceri oyunu

Portal Drop, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zorlu ve eğlenceli bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkmaktadır. Zorlu bölümleri ve eşsiz mekanikleriyle karşımıza çıkan oyunda dengede kalıp puanlar kazanmaya çalışıyorsunuz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz eşsiz bir mobil beceri oyunu olan Portal Drop, tuğlaları kırarak hedeflere varmak için mücadele ettiğiniz bir oyundur. En uzak mesafelere ulaşmak için çaba gösterdiğiniz oyunda son derece dikkatli olmalı ve tuğlaları kırarken dengeyi korumalısınız. Arkadaşlarınıza da meydan okuyabileceğiniz oyunda benzersiz mekanikler yer alıyor. Bu tür oyunları seven herkesin beğenerek oynayabileceğini düşündüğüm Portal Drop mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken bir oyundur. Renkli görselleri ve kaliteli grafikleriyle de eşsiz deneyim sunan Portal Drop sizleri bekliyor.

Portal Drop oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bridge.io

    Arcade bulmaca karışımı süper zor bir oyun
  • Stack Ball 3D APK

    Stack Ball 3D APK Android oyununda topla platformu yıkarak ilerliyorsunuz. Platform yıkmaca oyunu oynaması ücretsiz ve internetsiz oynanabiliyor.
  • Gibbets: Bow Master

    Mobilde en çok oynanan ok atma oyunu
  • Pen Run

    Çizime odaklı süper eğlenceli beceri oyunu
  • Sausage Flip

    Sosis karakterlerle zıplayarak ilerlediğiniz eğlence dolu bir mobil oyun
  • Sky Ball

    Ketchapp'ın yeni top oyununda havada uçuyoruz.
  • Souptastic!

    Android oyununu yemek yapmayı sevenlere tavsiye ederim.
  • Bubblegum Hero

    Sakız şişirme yarışına giriyoruz.