Pottery

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME
29 MB DOSYA BOYUTU

Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu

Pottery, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eşsiz bir mobil beceri oyunu olarak dikkat çekiyor.

Bağımlılık yapıcı oyunlarıyla bizleri telefonların başına kitleyen VOODOO'nun en yeni oyunlarından bir tanesi olarak dikkatimizi çeken Pottery, reflekslerinizi kullanıp zorlu bölümleri tamamlamanız gereken bir oyundur. Birbirinden zorlu bölümleri tamamlamak için mücadele ettiğiniz oyunda el becerilerinizi konuşturuyorsunuz. Farklı şekilleri ortaya çıkarmaya çalıştığınız oyunda işiniz bir hayli zor. Bu tarz oyunları oynamayı seviyorsanız beğenerek oynayabileceğiniz bir oyun olduğunu da söyleyebilirim. Arkadaşlarınıza meydan okuyabileceğiniz Pottery oyununu kaçırmayın.

Pottery oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Pottery

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
152 MB DOSYA BOYUTU

Harika deneyim sunan bir beceri oyunu

Pottery, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eşsiz bir mobil beceri oyunu olarak dikkat çekiyor.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil beceri oyunu olarak ön plana çıkan oyunda reflekslerinizi kullanıyor ve zorlu bölümleri tamamlamaya çalışıyorsunuz. Zorlu bölümleri tamamlamak için son derece dikkatli olmanız gereken oyunda aynı zamanda arkadaşlarınıza da meydan okuyabiliyorsunuz. Bağımlılık yapıcı oyunlarıyla bizleri telefonların başına kitleyen VOODOO'nun en yeni oyunlarından bir tanesi olarak dikkatimizi çeken oyunda işiniz bir hayli zor. Farklı şekilleri ortaya çıkarmaya çalıştığınız oyunda işiniz bir hayli zor. Bu tarz oyunları oynamayı seviyorsanız beğenerek oynayabileceğiniz bir oyun olduğunu da söyleyebilirim. Arkadaşlarınıza meydan okuyabileceğiniz Pottery oyununu kaçırmayın.

Pottery oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bridge.io

    Arcade bulmaca karışımı süper zor bir oyun
  • Stack Ball 3D APK

    Stack Ball 3D APK Android oyununda topla platformu yıkarak ilerliyorsunuz. Platform yıkmaca oyunu oynaması ücretsiz ve internetsiz oynanabiliyor.
  • Gibbets: Bow Master

    Mobilde en çok oynanan ok atma oyunu
  • Pen Run

    Çizime odaklı süper eğlenceli beceri oyunu
  • Sausage Flip

    Sosis karakterlerle zıplayarak ilerlediğiniz eğlence dolu bir mobil oyun
  • Icy Bounce

    Batan bloklar üzerinde zıplayarak ilerliyorsunuz.
  • FLO Game

    Top oyunları arasında en ilginci
  • Sky Ball

    Ketchapp'ın yeni top oyununda havada uçuyoruz.