Powder

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
100 TOPLAM İNDİRME

Powder'da Alp Dağları eteklerinde keyifli bir kayak deneyimi yaşıyoruz.

Powder, Android işletim sistemine sahip olan tablet ve akıllı telefonlar üzerinde oynayabileceğimiz eğlenceli bir kayak oyunu olarak öne çıkıyor. Tamamen ücretsiz olarak indirebileceğimiz bu oyundaki temel görevimiz Alp Dağları eteklerinde kayak yapmak ve hiçbir engele çarpmadan yol almak.

Görevimiz kolay gibi görünse de dikkatsiz olmamız durumunda birçok tehlikeyle yüzyüze gelebiliyoruz. Kayak esnasında karşımıza çok sayıda ağaç ve kaya parçası çıkıyor. Bunlara takılmadan yol alabilmek için karakterimizi son derece seri bir şekilde hareket ettirmemiz gerekiyor.

Powder'ın temel özellikleri arasında sade ve insanı adeta dinlendiren atmosferi var. Yumuşak renklerden seçilen tasarımlar, beceri oyunu olmasına rağmen Powder'ı dinledirici ve huzur verici kılıyor.

Ücretsiz olarak oynayabileceğiniz, eğlenceli ve sürükleyici bir oyun arıyorsanız Powder'a göz atabilirsiniz.

Emircan Erdoğan

Powder

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
62 TOPLAM İNDİRME
43.7 MB DOSYA BOYUTU

Powder, retro yapısıyla dikakt çeken minimal bir kayak yapma oyunu.

Powder, sade fakat eğlenceli bir kayak oyunu olarak dikkat çekiyor. Hem iPad hem de iPhone cihazlar üzerine tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğimiz bu oyunda bembeyaz tepelerden aşağı doğru süzülüyoruz ve karşımıza çıkan engellere çarpmadan ilerlemeye çalışıyoruz.

Oyun genel olarak keyifli bir çizgide ilerliyor. Her şeyin basitçe tasarlanmış olması oyuna güzel bir atmosfer katmış. Bir yandan modern bir yandan da retro havası seziyoruz. Göz yoran detaylar yerine daha yumuşak ve sade bir yapı kullanılmış olması oyunun temel özelliklerinden biri.

Powder'da kayakçımız insan değil; bunun yerine geometrik şekilli bir objeye hükmediyoruz. Ekranin tepesinden aşağıya süzülen bu objeyi ağaçlardan kaçırarak mümkün olduğu kadar hızlı ve uzağa gitmeliyiz. Kulağa çok kolay gibi gelse de oyun esnasında bir hayli zorlandığımızı itiraf etmeliyiz. Özellikle hızını aldıktan sonra ağaçlardan kaçmak çok zor oluyor.

Powder, basit fakat etkileyici bir oyun peşinde olanların göz atmaları gereken seçenekler arasında yer alıyor.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • The Powder Toy

    Yüzlerce kimyasal gaz ve sıvıdan yararlanarak ilginç düzenekler yapacağınız eşsiz bir oyundur.
  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Hoop Rush

    Hoop Rush oyununda çubuğa çarpmadan ilerleyin!
  • Slices

    Renkli grafikleri ve zorlu bölümleriyle harika bir beceri oyunu
  • Fruit Heroes Legend

    Fruit Heroes Legend, zorlu ve eğlenceli bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Mr Juggler

    Hokkabazlık yapıyoruz.
  • Graviturn

    Graviturn, Android cihazlarımız üzerinde tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğimiz bir beceri oyunu.
  • High Hoops

    Topu halkalardan geçirin.