Power Painter

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
98 TOPLAM İNDİRME
51 MB DOSYA BOYUTU

Bağımlılık yapan eşsiz bir simülasyon oyunu olarak öne çıkıyor.

Bir milyondan fazla oyun severin keyifle oynadığı Power Painter, ücretsiz olarak sunulan ve simülasyon kategorisinde kendisine yer bulan eşsiz bir oyun olarak dikkat çekiyor.

Kaliteli grafik tasarımı ve ses efektleri ile farklı bir deneyim yaşayabileceğiniz bu oyunda yapmanız gereken, renkli topları hedefe ulaştırmak ve kuleler yapmaktır. Oyun içerisinde birbirinden farklı onlarca silah bulunmaktadır. Bu silahların yardımıyla aynı renkteki topları atarak kuleleri birleştirebilirsiniz. Stratejik hamlelerin oldukça önemli olduğu bu oyun ile eğlenceli dakikalar sizleri bekliyor.

Oyunda seviye atladıkça zorluk derecesi de artmaktadır. Mavi, kırmızı, yeşil gibi farklı renge sahip toplardan oluşturacağınız kulelerinizi savunmalı ve zorlandığınız anlarda savaş alanını tek bir renge boyamalısınız. İçi boya dolu topları doğru bölgelere fırlatmalı ve gerektiği zaman topları tek bir alanda birleştirerek kendinizi savunmalısınız.

Android ve İOS işlemciye sahip tüm cihazlarda sorunsuz bir şekilde çalışan ve oldukça geniş bir oyuncu kitlesine hitap eden Power Painter, sürükleyici özelliği sayesinde sıkılmadan oynayabileceğiniz kaliteli bir simülasyon oyunu olarak ön plana çıkmaktadır.

Doğukan Çağlakpınar

Power Painter

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME
118.2 MB DOSYA BOYUTU

Bağımlılık yapan eşsiz bir simülasyon oyunu olarak öne çıkıyor.

Mobil oyun platformunda simülasyon kategorisinde yer alan ve ücretsiz olarak hizmete sunulan Power Painter, Android ve İOS sürümleri ile her iki platformda da kolaylıkla oynayabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Çarpıcı grafikleri ve keyif verici müzikleri ile güçlendirilmiş bu oyunda asıl amaç, içi boya dolu toplardan aynı renkte olanları bir arada tutmak ve kuleler oluşturmaktır. Topları fırlatmak için kullanabileceğiniz onlarca farklı silah bulunmaktadır. Bu silahları kullanarak farklı renkte toplar fırlatabilirsiniz. Bölüm atladıkça zorluk seviyesi yükselen bu oyun ile kendi savunma mekanizmanızı kurabilir ve eğlenceli top savaşları yapabilirsiniz.

Kırmızı, yeşil, sarı, mavi ve daha birçok farklı renkte top bulunmaktadır. Bu toplardan aynı renge sahip olanları bir arada tutarak olabildiğince geniş bir alana yayılmanız gerekmektedir. Bu sayede zorlandığınız anlarda topları bir araya getirerek diğer renkteki toplara karşı kendinizi savunabilirsiniz.

Sürükleyiciliğiyle sıkılmadan oynayabileceğiniz ve bağımlısı olacağınız Power Painter, binlerce oyun tutkunu tarafından tercih edilen benzersiz bir oyundur. Sizlerde bu oyun sayesinde farklı bir deneyim kazanabilir ve keyifli dakikalar geçirebilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Power Hover: Cruise

    Engelleri aşmak için hamleler yapacağız.
  • Cat Painter

    Çeşitli fırçalar ve boyalar kullanarak istediğiniz objenin resmini çizebileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • AdVenture Communist

    Farklı kaynakları üretebileceğiniz eğlenceli bir simülasyon oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Dungeon, Inc

    Kendi zindanınızı kurarak altın üretebileceğiniz ilgin bir simülasyon oyundur.
  • Mouse Simulator

    Sevimli bir fareyi kontrol ederek sizden istenilen görevleri yerine getireceğiniz, keyifli bir simülasyon oyunudur.
  • Seaport

    Deniz üzerinden çeşitli nakliye işleri yapabileceğiniz keyifli bir simülasyon oyunudur.
  • Hempire - Plant Growing Game

    Zengin içerikli bir simülasyon oyunu oynayacağız.
  • Idle Skilling

    Akıllı telefonumuzda zengin bir simülasyon oyunu oynayacağız.