PPKP

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
51 TOPLAM İNDİRME
67 MB DOSYA BOYUTU

Eşsiz deneyim sunan bir arcade oyunu

PPKP, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zevkli ve eğlenceli bir arcade oyunu olarak ön plana çıkıyor.

Şehre saldıran canavarlarla mücadele ettiğiniz keyifli bir mobil oyun olan PPKP, kahraman olmaya çalıştığınız oyundur. Farklı atmosferlerde mücadele edebileceğiniz oyunda reflekslerinizi iyi kullanmanız grerekiyor. Güçlü düşmanlarla karşılaşabileceğiniz oyunda retro tarz grafikler yer alıyor. Dövüş sanatlarını uygulayabileceğiniz oyunda karakterinizi güçlendirebiliyorsunuz. Birbirinden güçlü özel güçleri de kullanabileceğiniz PPKP oyununda son derece dikkatli olmanız gerekiyor. İnsanları korumalı ve düşmanları yok etmelisiniz. Bu tarz oyunları seviyorsanız PPKP sizleri bekliyor. Basit bir oynanışa sahip olan oyunda eşsiz deneyim yaşayabiliyorsunuz.

PPKP oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.Oyun hakkında daha fazla bilgi almak için aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz.

Murat İşçi

PPKP

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME
110 MB DOSYA BOYUTU

Harika deneyim sunan bir arcade oyunu

PPKP, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zevkli ve eğlenceli bir arcade oyunu olarak ön plana çıkıyor.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz ve reflekslerinizi sınayabileceğiniz bir oyun olan PPKP, zorlu düşmanları alt ederek ilerleyebileceğiniz bir oyundur. Reflekslerinizi iyi kullanmanız gereken oyunda şehre saldıran canavarları alt ediyorsunuz. Farklı atmosferlerde mücadele edebileceğiniz oyunda retro tarz grafikler yer alıyor. Dövüş sanatlarını uygulayabileceğiniz oyunda karakterinizi güçlendirebiliyorsunuz. Birbirinden güçlü özel güçleri de kullanabileceğiniz PPKP oyununda son derece dikkatli olmanız gerekiyor. Eşsiz bir deneyim sunan oyunda eğlenceli vakit geçirebiliyorsunuz. Bu tarz oyunları seviyorsanız PPKP sizleri bekliyor.

PPKP oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.Oyun hakkında daha fazla bilgi almak için aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bridge.io

    Arcade bulmaca karışımı süper zor bir oyun
  • Stack Ball 3D APK

    Stack Ball 3D APK Android oyununda topla platformu yıkarak ilerliyorsunuz. Platform yıkmaca oyunu oynaması ücretsiz ve internetsiz oynanabiliyor.
  • Gibbets: Bow Master

    Mobilde en çok oynanan ok atma oyunu
  • Pen Run

    Çizime odaklı süper eğlenceli beceri oyunu
  • Sausage Flip

    Sosis karakterlerle zıplayarak ilerlediğiniz eğlence dolu bir mobil oyun
  • Icy Bounce

    Batan bloklar üzerinde zıplayarak ilerliyorsunuz.
  • FLO Game

    Top oyunları arasında en ilginci
  • Sky Ball

    Ketchapp'ın yeni top oyununda havada uçuyoruz.