Pro 11

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
226 TOPLAM İNDİRME
71 MB DOSYA BOYUTU

Takımımızı yöneteceğiz.

Mobil platform oyuncularına ücretsiz olarak sunulan Pro 11 bir spor oyunudur.

Futbol severler tarafından beğenilerek oynanan Pro 11 ile futbola dair fikirlerimizi uygulayabilecek ve kendimizi sınayabileceğiz. Trophy Games tarafından geliştirilen ve yayınlanan yapım da zengin bir atmosfer ve keyifli bir oynanış yer alıyor. Devasa çok oyunculu olarak da oynanabilen yapım da bir futbol menajeri olarak görev alacak ve takımımızı şampiyon etmeye çalışacağız.

Oldukça sağlam grafikler ile karşımıza çıkan oyun oynaması ücretsiz olması bakımından da oyuncuların yüzünü güldürüyor. Menajerler takımlarına yeni oyuncular transfer edebilir, mevcut oyuncuları satabilir ve takımlarını baştan aşağı değiştirebilecekler. 3D hareket yakalamalı ve yüksek kaliteli grafikler ile eğlence dou bir oynanış sunan mobil spor oyunun da amacımız kazanmak olacak. Oyuncular maç özetlerini izleyebilecek ve takımlarının zayıf yönlerini keşfedebilecekler.

Genç yıldızlarda keşfedebileceğimiz oyunda dünyanın dört bir yanından futbol severler ile karşı karşıya gelecek ve yeteneklerimizi gösterme fırsatı elde edeceğiz. Tamamen ücretsiz olarak oynanan Pro 11, üç farklı platformda da ücretsiz olarak indiriliyor.

İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

Pro 11

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME
308.8 MB DOSYA BOYUTU

Takımımızı yöneteceğiz

Mobil platformun en iyi menajerlik oyunlarından birisi olan Pro 11 Trophy Games tarafından geliştirildi ve yayınlandı.

Zengin içeriği ile oyunculara gerçekçi bir futbol menajerlik deneyimi sunan mobil yapım da gerçek zamanlı olarak dünyanın çeşitli yerlerinden oyuncular ile karşı karşıya gelecek ve futbol konusundaki yeteneklerimizi sınama fırsatı elde edeceğiz. Menajerler takımları üzerinde fakrlı taktikler deneyebilecek, oyuncu alıp satabilecek ve yenilikler ile taraftarların beğenisini kazanmaya çalışacaklar.

Buna ek olarak menajerler mevcut stadyumların kapasitesini artırabilecek, yeni stadyumlar inşa edebilecek ve çeşitli yükseltmeler yaparak daha iyi bir konuma yerleşebilecekler. 3D grafik kalitesi ile oyunculara gerçekçi bir deneyim sunacak olan oyun da dünya çapında 500 binden fazla oyuncu da yer alıyor. Menajerler antrenman programları ile mevcut oyuncularını geliştirebilecek, Avrupa’nın çeşitli yerlerine gönderdiği gözlemciler ile yeni yetenekler keşfedebilecekler.

Yüksek kaliteli içerikler, sesli efektler ve daha fazlası tamamen ücretsiz olarak Pro 11 ile mobil oyunculara sunuluyor. Eğlence ve rekabet dolu bir ortam oyuncuları bekliyor.

İyi eğlenceler dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

Pro 11

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
109 TOPLAM İNDİRME

Takımımızı yöneteceğiz

Mobil spor oyunları arasında yer alan Pro 11 tamamen ücretsiz olarak oynanan bir menajerlik oyunudur.

Dünya çapında 500 binden fazla oyuncuya sahip olan Pro 11, Google Play’de de 4.4 gibi bir inceleme skor puanına sahip. Mobil platform oyuncularına tamamen ücretsiz olarak sunulan yapım da futbola dair fikirlerimizi gerçekleştirebilecek ve dünyanın dört bir yanından oyunculara karşı mücadele edeceğiz.

3D hareket yakalama sisteminin de yer aldığı oyunda yüksek kaliteli grafikler ve sürükleyici bir oynanış yer alıyor. Gerçek zamanlı rakiplere karşı mücadele edeceğimiz oyunda takımımıza yeni oyuncular alabilecek, eski oyuncuları satabilecek ve yeni taktikler yaratabileceğiz. Dünyanın en iyi liglerinin yer aldığı mobil yapım da gerçek oyuncular ve gerçek kulüpler yer alıyor.

Mobil platformun en gerçekçi menajerlik oyunlarından birisi olan Pro 11’de takımımız için stadyum inşa edebilecek ve onu yükselterek daha iyi bir hale getirebileceğiz.

İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Season 20 Pro Football Manager

    Gerçek zamanlı menajerlik yapacağız.
  • Football Heroes PRO 2017

    Amerikan futbol maçlarına katılacağız.
  • Stick Cricket Premier League

    Akıllı telefonumuzda beyzbol maçlarına katılacağız.
  • Absolute RC Heli Simulator

    Mobil cihazımızda helikopter kullanacağız.
  • Stick Cricket Live

    Nefes kesen kriket müsabakalarına katılacağınız eğlenceli bir spor oyunudur.
  • Biathlon Mania

    Nefes kesen kayak yarışlarına katılabileceğiniz gerçekçi bir spor oyunudur.
  • PDC Darts Match

    Heyecan dolu Dart maçları yapabileceğiniz eğlenceli bir spor oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Total Soccer: Road to Glory

    Mobil cihazınızda gerçekçi bir spor deneyimi sizleri bekliyor.