Ptt Kargomat 7/24

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
83 TOPLAM İNDİRME
4.5 MB DOSYA BOYUTU

Ptt Kargomat 7/24 uygulamasını kullanarak Kargomat cihazlarındaki paketlerinizi teslim alabilirsiniz.

Ptt Kargomat 7/24 uygulaması ile Android cihazlarınız üzerinden PTT Kargomat’larındaki gönderileriniz için gereken bilgilere ulaşabilirsiniz.

PTT tarafından hayata geçirilen proje ile müşterilerin 7 gün 24 saat boyunca kargolarını teslim alabilmesini sağlayan Kargomat’lar kullanıma sunuldu. Teslimat adresinde olmadığınızda veya adres olarak Kargomat adreslerini verdiğinizde, kuryeler tarafından en yakın Kargomat’lara paketleriniz bırakılıyor ve size bir SMS şifresi gönderiliyor. Bu şifreyi kullanarak, en yakın Kargomat adresine giderek gönderinizin bulunduğu hazneden teslim işlemlerini tamamlayabiliyorsunuz.

Ptt Kargomat 7/24 uygulaması da gönderilerinizi teslim almanızda kolaylık sağlayan birçok özellik sunuyor. Gelen Gönderiler bölümünden adınıza gönderilen paketlerin hangi Kargomat’ta ve haznede olduğunu kolayca görebiliyorsunuz. Size en yakın Kargomat’ı bulabilmenizi de sağlayan Ptt Kargomat 7/24 uygulamasını ücretsiz olarak indirerek, gönderilerinizi dilediğiniz zaman teslim alabilme ayrıcalığına sahip olabilirsiniz.

Volkan Yılmaz

Ptt Kargomat 7/24

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME
52.4 MB DOSYA BOYUTU

Ptt Kargomat 7/24 uygulamasında size en yakın kargomat şubesini görebilir, gönderilerinizi teslim alabilirsiniz.

iOS işletim sistemli cihazlarınıza indireceğiniz Ptt Kargomat 7/24 uygulamasıyla, haftanın her günü ve her saatinde kargolarınızı teslim alabiliyorsunuz.

PTT’nin hayatımızı kolaylaştıracak bir yeniliği olarak sunulan Kargomat sistemleri, 7 gün 24 saat boyunca kargo teslim alabilme ayrıcalığını sizlere sunuyor. Evde olmadığınız zamanlarda paketinizi size ulaştıramayan kuryeler, paketlerinizi en yakın kargomata bırakarak size büyük bir kolaylık sağlıyor. Ayrıca, teslimat adresi olarak da Kargomat’ların adreslerini vererek mesai saatlerinde olsun veya olmasın, dilediğiniz zaman paketlerinizi teslim alabiliyorsunuz.

Gönderileriniz Kargomat’lara geldiğinde SMS şifresi ile bilgilendiren sistemde, bu şifreyi kullanarak paketlerinizi kolay ve güvenli bir şekilde teslim alabiliyorsunuz. Ptt Kargomat 7/24 uygulaması üzerinden de, paketinizin hangi bölmede olduğunu görebiliyor ve size en yakın Kargomat’ın nerede olduğunu harita üzerinden inceleyebiliyorsunuz. Eğer siz de gönderilerinizi dilediğiniz günde ve saatte teslim almak istiyorsanız, Ptt Kargomat 7/24 uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • PTT Kargo

    PTT Kargo (Cep PTT Kargo) Mobil Uygulama İndir: PTT kargo takip işlemini Android telefonunuzdan yapmanızı sağlayan resmi uygulama.
  • Kargo Takibi

    Beklediğiniz kargoların son durumunu Kargo Takibi uygulamasıyla anında öğrenebilirsiniz.
  • Sürat Kargo Mobil

    Sürat Kargo Mobil uygulaması ile gönderilerinizin durumunu öğrenebilir, kurye çağırabilirsiniz.
  • Kargom Nerede

    Kargom Nerede Android İndir: Hepsi bir arada kargo takip uygulaması
  • Kolibu

    Kolibu (Android) İndir: Yurt içi ve yurt dışı gönderilerinizi takip edebileceğiniz kargo takip uygulaması
  • Ulak

    Ulak uygulamasıyla ister bulunduğunuz şehirde, isterseniz de farklı bir şehirde kişisel kurye tutabiliyorsunuz.
  • Find My Parcels

    Find My Parcels (Kargolarım) Android kargo takip uygulaması ile yurt içi ve yurt dışı gönderilerinizi kolayca takip edin.
  • Yurtiçi Kargo

    Yurtiçi Kargo uygulamasıyla kargo işlemlerinizi takip edebilir ve özel kampanyalardan yararlanabilirsiniz.